**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**
Raspunsuri - Pagina 5
elena_adina spune:
hello mamicutze!
Intru doar un pic pt ca am o intrebare pt mamicile mai experimentate,nu stiu daca sa mai vorbit pt ca nu am timp sa citesc tot din cauza bebelului,ii pot pune o salteluta moale im patut,sau tot pe una tare trebuie sa doarma?si pernuta la fel,poate fi mai moale,sau tot din aia subtire?pupic la toate.
Adin
de
Razvan(14.08.2009)
CRIXIA spune:
Alinutza, pare grozav bumbo, sta bine bb in el! Rabdarea sa aiba, sper!
Inutsa, interesant, dar n-am specia asta, eu am cea cu flori mici. Daca vad, ma aprovizionez, ca mai am puturosi carora le-ar prinde bine sa-si golesca nasul prin stranut! ![]()
Elena-adina, eu folosesc perna, are si subtire....o folosesc inca d ela primul copil....important e sa stea cu o parte a corpului nu doar capul/gatul pe perna. Ana adoarme prin toate paturile, deci pe ce apuca.
Cris mami de Alexia & Ana
elena_adina spune:
Am inteles,numai ca salteaua e din puf de gasca si e fff moale.
Adina
de
(14.08.2009)
Giova spune:
Edi rade in hohote la persoane necunoscute. azi a venit un tip la noi, si s-a jucat cu el...mama mia ca a inceput sa rada cu asa o pofta...ne uitam si eu si clau ca la prosti.
a mai ras asa la mama prietenului lui Marco. la noi nici poveste de asa ras, la Marco ii mai rade, sau cand se vede in oglinda.
sa vedeti ce am facut eu:
am, la zapada pe balcon...multaaaa multa. si m-am gandit sa-mi bat carpetele din dormitor, sunt mici si la zapada cu ele. Binenteles ca nu a iesit nimic murdar, numai sapt. trecuta le-a spalat cu sol. de covoare tanti....dar n-a ...mi-am facut de lucru.
am scos si hainele spalate, ale lui Edi afara...poate-poate or ingheta putin sa se mai dezinfecteze si natural.
mai am de aspirat in bucatarie si dormitor si gata. sa vad cand spal parchetul si sterg praful. macar atat!
parca vad ca vine Marco de la gradi si in 10 min. e totul vraieste
.
Elenada spor la shopping.
Alinutza super sta Eric in "olita"
. de ce-ti vin separat? platesti pt. fiecare in parte transportul? super ti-a ajuns in 3 zile!
Inutsa interesant ce zici tu de planta asta. musai sa caut si eu sa o am in casa, la cat de mucios a fost edi pana acum...
Elena_adina mi se pare ca e cam moale salteaua aia. eu zic sa mai astepti. noi tot pe aia din fibra de cocos o folosim. marco a dormit pana aproape la 3 ani pe ea, pana l-am trecut in pat de o pers.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
siacob spune:
Salutare zmeurici,
Offf...tare multe zmeurici si mari si mici bolnavioare. Sanatate multa la toata lumea
.
Eu ce sa mai zic, Beatrice e cu muci deja de 5 zile, in primele 3 a facut si un pic de febra. Acum e fara febra dar cu muci la fel de multi....aspiram in continuu cu tipete si urlete. Pe rand are cate o nara infundata asa de rau incat nu poate suge decat de la un san, caci daca o mut pe partea cu nara infundata nu poate respira decat pe gura si nu poate suge
.
Eu sper sa scapam pana in carciun pentru ca vrem sa plecam acasa la parinti si tare ne vom mai chinui asa raciti.
pogos spune:
Buna mamici!
Am lipsit cateva zile din motive de net. Al meu sot a copiat o tampenie in calculator si mi l-a crapat in paispe. Asa ca a trebuit reinstalat totul pe el. Cand aveti timp poate imi trimite si mie careva din nou parola pentru contul comun.
Merg sa citesc din urma sa recuperez ce ati scris.
Va pup!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
Motana spune:
Multumesc de raspunsuri tuturor fetelor. 
Galarina, acu citesc ce ai pus pe mail 
Crixia, merci de sfaturi, chiar nu stiu daca sa iau BB sau nu.
inutsa, o sa intreb de planta asta,
. Chiar citeam ca e buna pt sinuzita, giova!
Noi nu am dormit deloc toata noaptea, leganat in scaun, caci la orizontala nu putea deloc sa respire.
Cum e cu pompita asta, acu ii cureti nasul, acu e plin? Adica nu o lasa asa macar juma de ora libera, sa poa' sa respire si ea? Sau nu e buna pompa mea? 
Uof, oscillo si de astea nu avem aici, nush ce sa ii dau. I-am dat de 2 ori picaturi de paracetamol ca facuse febra. sa vedem azi.
Pup 
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
CRIXIA spune:
Motana, nu aveti naturiste/ homeopate? Eu cred c apompita nu trage suficient. Ce fel de muci ies, galbeni sau aposi(albi)? Daca sunt galbeni, nu mai ezita, foloseste BB daca se vinde si la voi. Probabil tu scoti un pic si de aceea peste juma de ora sunt la loc.
Balsamuri de uns pe piept se gasesc? asa ceva
Cris mami de Alexia & Ana
Galarina spune:
Motana, e f. buna BB. Nici nu-ti vine sa crezi ce scoti din nasucul lor! Eu nu bag aspiratorul in functiune, trag cu gura. Suna cam scarbos, stiu, dar nu e nimic de genul asta. In 10 secunde respira copila bine. A, inainte de operatiunea asta, pun cate 0,5 - 1 ml ser fizioligic in fiecare nara!
Pupici, sa va faceti repede bine!
Corinna1982 spune:
Buna seara!
Am facut si noi azi vaccinul de patru luni plus antihepaticul de la doua luni (l-a facut pe cel gratui, ca l-au primit si daca nu il au la 6 luni, il folosim pe al nostru). Mama, ce a mai plans, mai aveam putin si plangeam si eu cu ea. Sa va zic o gaselnita de-a pediatrei: cica are ata sub limba si trebuie sa i-o taie, ca altfel o sa vorbeasca copilu' nu stiu cum. Pe mine m-a busit rasul, nu de alta, dar cu o seara inainte am visat ca i-a facut vaccinul in limba. Ati mai auzit de asa ceva?
Sper sa nu faca febra in noaptea asta, stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Mama, ce kk-cioasa sunt
. Cateodata ma apuca nervii pe mine...
Aaa..si avem si noi 8200g la 4 luni jumate.
Pupicei la toata tufa