**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bine v-am regasit dragi mamici de zmeurici!

Am disparut o vreme din motiv bine-stiut de mamici de 2 sau mai multi bebici, dar nu v-am uitat si nici nu v-am citit prea des....sa tot fie cateva capitole, cam greu de recuperat acum....asa ca am sarit direct la acest capitol!

Despre noi: Alexia imi ocupa mult timp, profic de CIC si merg in fiecare zi lucratoare cu ea la activitati(gimnastica si dans). Micuta Ana se prezinta la bilantul de 4 luni cam asa: 63 de cm si 7 kg, scoate sunete gen brr( cu tot cu saliva, cred c ava fi campioana la scuipat mancarea) iar de 2 zile a preluat un virusel de la sor'sa, deci prima raceala. Are mucozitati in gat ce nu ies cu BB, se ineaca, tuseste...sper sa nu faca febra. Ne tratam cu homeopate: Nux Vomica, Echinaceea, Stodal si picaturi de nas( reteta colargol preparata in farmacie si ser fiziologic). Ca tot spuneam de scuipat, nu reusesc sa-i dau nimik cu lingurita sau seringa de nurofen, dar am pacalit-o cu tetina, i-am pus dilutia si siropul de tuse in tetina si mamaaa ce bun e asa!
Salut noile si vechile mamicute!
Cornelia am revazut gaska de Craciunei, frumosi tare, iar Vladimir e asaa maare!
Elenada sa stapanaiti sanatosi cadoul, asa da, un lcuru util, mai ales pentru mami! Am votat micutul somnoros!
Noce si voi la fel, sa va bucurati de camera si sa o folositi cat mai des!
Blanca si voi mutati virusul pe la fiecare membru al familiei?
Motana si eu m-am hotarat ff.greu sa cumpar BB, la Alexia nu am avut nevoie, era suficienta pompita, dar acum am luat-o si pediatrul mi-a spus sa o folosesc doar cand bb are mucoasa inflamata, daca ii curge nasul lumanari, nu apos. Nici eu nu-s prea fan, dar e bine sa o am in casa. Uite, acum se aude cum are in gat acumulat, dar nu iese cu BB, dar nici bb nu stie sa tuseasca, sa-si dreaga vocea, sa expectoreze.
Inutsa m-ai spart cu kalanchoe! Direct frunza sau cumperi extract?
ClaraJ, si voua Sarbatori fericite!
Moniland, vai ce lista de activitati ai!! Hohoho, a inceput sapatamana cadourilor! Las' ca mai primesti si tu cadouri!
Se aduna prea multe zilele astea, eu nu promit nimik! Ieri am reusit si eu sa fac niste biscuiti de Craciun cu scortisoara( prefera Alexia, e singurul dulce preparat in casa ce-l mananca).
Am facut si noi bradutul, acelasi ca in fiecare an( artificial), acum Alexia il asteapta pe mosul, ea tot spera sa-l vada personal, caci a venit un mos de profesie pana acum 2 ani. Il are in poza si zice ca acela este mosul adevarat....asteptat.

Va pup!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Giova-helppp...stiu ca si lui Edi i s-a intarit zona cu vaccinul...la Ania la piciorul stang s-a inrosit mai rau acum si e tare..exact ca si tine se pare ca am masat langa vaccin..cum ati scapat voi?

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Motana, am pus pe contul comun niste materiale cu remedii homeopate in caz de febra. Sanatate Dariei!

Uliiasi, jumperul il prind de tocul usii bucatariei pt ca este dubla. Intr-adevar daca usa e ingusta, se poate lovi acel "umeras" care sustine copilul!

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aniela noua ne-a trecut cu o feliutea de cartof pus acolo si masaj cu gel de Arnica. am mai pus si comprese cu apa rece. cam in 3 zile a disparut galma.

s-a trezit gogoasa si nu mai pot scrie, revin dupa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, eu am luat unul de la benvenuti cu 50 ron. De fapt cautam unul simplu, simplu si subtire ca si-l tine in buzunarul din spate al pantalonului. Am vazut unul misto si la samsonite dar era 200 ron.
anielas, multumesc. Lasa ca e mai bine cu lapte la bb si timp de slabit o sa ai dupa aceea.
crixia, asa e, saptamana nebuna, dar si cea mai frumoasa.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si noi poze, de la prima zapada si cu rostogolirile:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-12-18/14:08:43
Enjoy!

Crixia bine ai revenit. spor in toate!
Moniland am vazut si la Levis unul misto, cam la 160 lei. mersi de pont, treceu pe la amandoua astea, dar scump 200 lei, bine...e si firma.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Inutsa, tocmai a fost un scandal inabusit rapid acum o luna in Sibiu despre nazomer. Tu solutia asta o folosesti? A scris un ziar din Sibiu ca mai multi bebelusi si-au pirdut mirosul de la nazomer.

Motana, la noi nu a functionat pompita tip para. Am folosit BB pe la 3 luni jumate de vreo 3 ori. Era fornait, cred ca de la caldura din casa sau de la aerisirea mai putina (a fost o perioada in carenu am lasat geamurile deshise larg cu orele cand am iesit la plimbare). Am facut si mucegai exact in acele zile. Dupa ce am scapat de mucegai si am aerisit bine, gata si nasucul.

Moniland, felicitari!

Crixia, nice to see you again! A avut si Filip o perioada de brrr si scuipici si a trecut. Acum cred ca a uitat de tot. S-a distrat cateva zile cand a descoperit ce poate face.

Giova, spor la treaba!

Mami lui Filip, 1 august 2009
Cu carutul prin zapada

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor

Ce fac fetili?

Ana mi-a dat trezirea la 4:30. gangurea. Am reusit sa o adorm pe ea dar eu nu am mai adormit. la 6 s-au trezit si au papat apoi ana iar s-a pus pe gangurit apoi pe plans
am luat-o in dormitor cu mine si cu greu a adormit. a adormit ea s-a trezit matei. el a chiuit si apoi s-a culcat ca doar se rezise ana. pe la 10 fara ceva cred ca am adormit toti trei
noroc ca ma sunat mama pe la 10:20 ca nu mai hraneam copii.

eu tot mucioasa ma prezint.
deocamdata piticii stau cumintei. matei sta langa mine in fundulet iar ana langa el pe perna.

azi sper sa ajungem si noi pe la cumparaturi.

Moniland felicitari pt kg in minus. daca ai fost cuminte si ai slabit a si venit mosu.

eu am tinut 3 saptamani dieta si nu am dat un gram jos. m-au apucat toti nervii. am 64 de kg si o burta oribila. uite asa ma apuca depresiile.

imi pare rau sa aud ca sunt zmeurici bolnavioare. multa sanatate le dorim si insanatosire grabnica.

va pupam si va dorim o saptamana usoara.

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

buna si de la noi

intru si eu pe fuga pentru ca suntem in "plimbari" zilele astea. Dupa trei zile de la comanda mi-a venit bumbo...aici e Eric pe bumbo (sau olita cum ii spun mai toti pe aici. In instructiuni scrie ca e pana la 14 kg (Motana ). Eric e incantat si-si vede de treaba (adica rontait vreo jucarie) cat sta pe el. Eu l-as lasa mai mult insa se gaseste ori bunica, ori matusica, ori nasica, ori tati ca sa-l ia in brate, ca prea "pare abandonat acolo". In curand trebuie sa soseasca si jumperoo-ul

Eu ma resimt dupa noptile pierdute..mi-a aparut un herpes la buza de toata frumusetea. Eric e bine si bucuros de toata atentia care i se acorda.

Motana multa sanatate Dariei

uliiasi sper ca ati ajuns cu bine si fara peripetii acasa

anemona acum am citit ce program ai...wow si rezisti sa stai treaza pana la 4 dimineata??? mama eroina...eu pic ca musca pe la 10 seara.

mqqm iti dau dreptate ca nu rezista foarte mult un bebe activ in bumbo. Eu sunt multumita acum ca sta Eric..probabil i se pare o noutate..si e fericit ca e la verticala. Noi suntem fericiti de exemplu ca il putem lua cu noi la masa si nu trebuie sa-l tinem cu randul in brate. Si numai pentru atat si tot imi amortizez investitia.

revin mai spre seara ca iar trebuie sa plec de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Ce fac mamicile-furnicile? Tot cu trebusoara? Eu doar un pic de ordine dar am ganduri mari: ori sa "dizertez" ori sa fac un referat.

cornelia multam! Da, tre sa avem si baietel ca e prea disperat sotul cu baietelul lui cu care sa joace fotbal

motana, crixia eu am luat pui de kalanchoe de la sora. Am vazut si in carrefour kalanchoe doar ca e alt tip, nu din asta de leac, ci cu flori. I se mai spune "mexican hat" [motana, poate o gasesti pe acolo daca e mexican,cine stie] sau "mother of thousands" [asta pt ca face puiuti pe marginea frunzii, cand planta e matura toate frunzele sunt pline de puiuti, puzderie]. Uitati www.malcolmvanraalte.com/plants/images/gallery/kalanchoe-daigremontiana.aspx" target="_blank">aici cum arata, iar www.dkimages.com/discover/DKIMAGES/Discover/Home/Plants/Ornamental-Groups/Cacti-and-Other-Succulents/Crassulaceae/Kalanchoe/Kalanchoe-daigremontiana/Kalanchoe-daigremontiana-1.html" target="_blank">aici se vad si cativa puiuti pe marginea frunzei. Mai exact, planta se numeste kalanchoe daigremontiana.
Pt muci eu o folosesc asa: rup o bucatica de frunza, o pisez si iau cu pipeta sucul stors pe care il pun in narile bebelushei [cate o picatura]. Restul frunzei o pun in frigider pt cand mai am nevoie. In cateva min, copilul incepe sa stranute mult si da toate mucozitatile afara.
Remediul asta il foloseste sora mea, la recomandarea pediatrului, si e OK, copiii sora'mii au 11, respectiv, 7 ani si inca mai foloseste suc de kalanchoe.
M-am intins cam mult cu descrierea, dar poate mai prinde bine cuiva.

moni felicitari pt slabit! Eu am ramas cu "aripioare" si burta da'nush daca scap de ele

anielas ce grasunica ai !

pooh atata somn, cred si eu , boierie!

noce eu folosesc Hypomer. Doamne, pierderea mirosului?!!! Nici nu mai stii in ce sa ai incredere in ziua de azi!

elenada din cate se vede, Ana e mai cu peronalitate

giova tare hazliu arata Edi-supi. Lui Marco se vede ca tare-i place zapada

flosideeeeioooooooo pe unde ai disparut?

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput