Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
freedelia spune:
Fetelor, pentru noi este deja Ajunul Craciunului!!!! NU-mi vine sa cred ce a mai trecut timpul...
Avem doi musafiri, un prieten al nostru mai vechi, care sta la noi de ieri pana pe 26 si o prietena a mea din Romania, care a venit azi si sta pana maine. E casa plina -- Coleman a iesit cu amicul la o bauta, eu am stat cu prietena la povesti pana mai adineaori, iar acum am zis sa intru un pic sa vad ce mai faceti, ca si asa nu dorm bine cand nu e domnul acasa, dar nu vreau sa ii stric distractia, ca rar iese si el cu baietii...
Azi am terminat de impachetat cadouri, am stat 4 ore (si mai impachetasem si sambatavreo 2-3 ore) -- credeam ca nu mai termin, tare enervant e sa impachetezi, sa lipesti, sa impaturesti... De mancare nu am facut absolut nimic, am comandat o masa de Craciun de la un hotel, dar ma gandeam ca mai fac si eu salata boeuf, vreo prajitura, oua umplute -- dar nu am facut nimic. Nici nu are rost -- masa comandata e suficienta sa ne imbuibam pana la refuz, iar in ziua de Craciun, Coleman si John pleaca, tre sa plecam spre aeroport la 12, asa ca nu prea o sa mancam, poate doar o gustare. O sa fac mai multe pentru Anul Nou, ca o sa fie si tata aici sa ma ajute si poate facem o masa mare de Sf. Ioan, ca si tata si Coleman si John sunt Ioni.
Va pup, nu va urez de pe acum, ca eu sigur o sa mai intru si maine, si va urez atunci, la cald...
29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
honeybaby spune:
Briza mai am si eu niste mici cumparaturi de facut dar le las dupa 10 seara ca nu am chef sa ma calc in picioare cu multimea. Mai vreau sa iau mici cadouri gen lumanarele si mosi de ciocolata pt cine o sa vina neanuntat cu copilasi sau daca mergem la pa careva prin vizita.
FreeDelia multe cadouri ai mai avut daca ai impachetat atat la ele. Eu iubesc ca impachetez cadouri si sa le pun sub brad. Dar la noi nu sunt asa multe.
Eu am terminat treaba pt azi. Iar maine decat sterg praful si dau cu mopul, putin bucatareala, baie la catel si gata
Ma apuc sa schimb capitolul
Denisa,
25 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
bordeancavio spune:
buna fetele, multa activitate pe la voi prin bucatarii!!! foarte harnicute. eu am mai fost pe la cateva cumparaturi, astea de ultima ora, care nu se pot lua prea devreme, si gata am terminat! sarmalele si friptura le face mama, cozonac am de la magazin, eu fac aperitivele, o salata de fructe si ceva curatenie ininte sa vina musafirii sa fie pregatit. maine e si sotul acasa asa ca mai ma ajuta si el, mai iesim la o plimbare si ne relaxam. am fost si azi pe afara la plimbare cam o ora, si acum imi simt picioarele de la atata mers prin zapada.
raceala e tot acolo, mai incerc cu miere, ceaiuri, etc... dar ea tre sa-si faca damblaua pana la capat.
cred ca mai intru si maine, dar ca sa fiu sigura va doresc SARBATORI FERICITE, PLINE DE CALDURA IN INIMI SI SUFLETE, ALATURI DE TOTI CEI DRAGI!!! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti, si mai ales un bebe frumos si sanatos!!! (asa, ca sa rimeze).
va pupic si ne mai auzim. noi suntem acasa de sarbatori, mai avem musafiri si mai mergem putin in vizite, dar prin oras, nu la drumuri lungi. 

vio asteptand pe bebe
22+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
asteropipan spune:
fetelor va doresc ca SFANTUL CRACIUN sa va aduca pace sufleteasca,sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi.
CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI.
am tot citit cat de harnicute sunteti si cate bunatati a-ti facut pt Craciun.asa ca poftind asa mult la sarmalutele de care tot a-ti amintit,am fost azi in cautare de varza murata sa fac si eu macar de pofta
in seara asta ma apuc de ele si de o salata de bouef.maine ma gandesc sa fac o prajitura 'alba ca zapada'
n-am mai mancat de cativa ani.
tot azi am fost sa caut o rochita, ceva de imbracat pt Craciun si Anul Nou si nu am gasit nimic frumos si care sa-mi vina

.
va pupacesc pe toate 

SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1