Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dragelor,

Am gasit putin timp si dispozitie sa va scriu. Sa nu ma intelegeti gresit cu dispozitia...ca trec printr-o perioada tare naspa din toate punctele de vedere. Serviciul este un chin, socrii sunt de toata jena, actele cu creditul la banca merg f greu, bani de dat si in stanga si in dreapta si colac peste pupaza m-am procopsit si cu o cumnata care nu mai pleaca de la noi (noi locuim inca cu socrii)si care a aparut cu o crema impotriva disconfortului vaginal si a ciupercilor vaginale. Am zis ca mor cand am vazut-o cu crema aia. NU mi-a venit sa cred asa ca...m-am pus pe facut armata cu al meu sot in ceea ce priveste dezinfectarea toaletei de fiecare data cand o folosim.
Ma intrebam daca stiti voi un dezinfectanta f bune (mai bun ca spirtul)pe care sa il pot folosi pe colacul de WC inainte de a ne aseza?

In rest suntem bine, ne jucam, dam din picioruse la greu ce mai...suntem f active. Eu am inceput sa dospesc, dar imi este asa de draga burtoaca.......seara cand ma pun in pat tare mult imi place sa vad cum face bebelina mea valuri.

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate.
Sper sa reusesc sa intru mai des dar parca simt ca nu se mai termina problemele, ca toate s-au adunat la mine.

Pupicesc pe toate mamicile.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

22+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

am uitat sa schimb saptamanile de la semanturica. Acum am modificat.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

27+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Dragele mele,deoarece nu stiu daca o sa mai intru pe net (de maine sunt in concediu si o sa avem multe iesiri in program),va doresc tuturor un Craciun fericit,cu sanatate ,liniste si bucurie,alaturi de cei dragi ce va inconjoara si de minunile din burtici!
Va pup si va imbratisez cu mult drag pe toate, sa auzim numai de bine!

Maria 27+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetelor,
Vad ca toata lumea e harnicuta, am reusit sa fac si eu cate ceva totusi,am rezolvat piftia, pregatit legumele pentru salata de boeuf,impachetat cadouri...mi le-a adus aseara prietena mea care m-a ajutat cu cumparatul...si cam atat ca a venit consortul acasa si m-a izgonit cu facaletul aproape inapoi in pat

Ioana, super prajiturile,, eu anul asta le-am comandat,ca eu nu pot, soacra-mea le are cu dulciurile ca vacuta cu baletul...iar maica-mii mi-a fost cumva sa-i cer sa faca, si asa n-are saraca chef de nimic,ei ii este cel mai greu fara tata.Recuperez la anul, daca o sa pot de bebelina, daca nu, traiasca cel care a inventat laboratoarele...noi chiar avem unul in oras unde sunt suuuuper prajiturile.

Yaia,Sensibila, Ate, Lindal, Samaria si tuturor fetelor care nu mai apucati sa intrati pe forum, va doresc CRACIUN FERICIT!alaturi de cei dragi, multe cadori de lasi mai ales multa sanatate si bebei grasuni, sanatosi si la termen!!!!

Va, pe mai incolo

Ramona, 28+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu inteleg cum s-au trimis doua mesaje la fel intr-un interval asa mare de timp. Am sters unul.
Am terminat cu salata de beouf, si sunculita fiearta in zeama de varza, cu papaica pt Honey, cu caltabosul de umplut si sarmalele de impachetat . De fiert le fierbe mama maine.
Eu maine mai fac doar prajituri si curat daca nu apucam sa facem in seara asta. Atat. Ajunge!!!
De craciun avem musafiri in rest suntem plecati in vizite

Ma duc sa spal o patura maaaare de pat, care nu are loc in masina si trebui s-o spal de mana.

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

uff eu tot la munca...mi s-a intamplat o chestie foarte ciudata. eram pe etaj, venind de la baie si m-au oprit niste colege de la alta divizie sa ma intrebe de bebe, cum ma simt, cat mai am, ce zodie o sa fie. una dintre ele la un moment dat a inceput sa planga, dar asa serios.. si pur si simplu nu am mai stiut ce sa spun. ca doar ele ma intrebasera de bebe si tot ele continuau discutia. mi-am cerut scuze si m-am intors in birou, dar am asa o stare...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

gata ma pregatesc si eu sa plec acasa!!! Gata cu munca pe anul asta!!

Am intrat sa va urez tuturor CRACIUN FERICIT!!! si sa va aduca mosul muuuuulta sanatate voua si familiilor voastre..si mai ales sa avem cu toatele bebelusi sanatosi!!!!!!

toate burticutele si toti bebelusii!!!!!!

SARBATORI FERICITE DRAGELE MELE!!!

asteptam un 28+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Craciun fericit !!! si din partea noastra. Sa va bucurati impreuna cu familiile voastre, sa va odihniti, daca e poate, ca apoi incepe greul
Noi plecam dimineata la socrii si apoi la parintii mei.

Imi pare tare rau pt. Andira, Doamne ajuta sa se faca repede bine fetele. Poate le ajuti si cu ceva naturist, sa le mai intaresti. Eu ii dau Elenei Imunorezistan junior cand e racita, plus ceai cu miere si tinctura de propolis, vitamina C.

Va pup pe toate.

Mihaela25+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Sa aveti parte de un Craciun fericit iar lumina acestor sarbatori magice sa va lumineze sufletele si sa va aduca pace in inimi si case!

Anca26+ cu si Lucas 4 1/2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Noi azi am luat ultimele cumparaturi, asa ma enerveaza ca am ramas cu ele pe ultima suta de metri, dar efectiv nu am avut cum sa scot masina. Pe straduta noastra s-au facut niste santuri mari de la zapada, si cum masina noastra e joasa, am stat si ne-am uitat la ea zilele astea. Asa m-a obosit nebuneala de prin magazine ca acum imi vine sa ma bag la somn, dar imi e teama ca la noapte stau apoi de "planton". Pt maine mai am in program tiramisu Ellei, oua umplute pt husband (e singurul lucru de care a zis ca are pofta), si salata aia de vinete in straturi (mii de scuze dar nu mai stiu cine a dat linkul). Sper numai sa gasesc rosii si ardei pe aici prin zona, ca am uitat sa iau din Cora.
In rest, arsurile astea ma termina, am primit si mult asteptatele jumari dar ma uit la ele, ca la ce arsuri am asta mi-ar mai lipsi. Zau de stiu ce o sa pot manca
Fetelor, in caz ca maine nu mai apuc sa intru, va doresc din tot sufletul sa fiti sanatoase si voi si intreaga familie, inclusiv bebelusii din burtica, sa aveti parte de sarbatori fericite si pline de caldura! pe fiecare in parte

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

23+ Eric Mihai

Mergi la inceput