Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
honeybaby spune:
Roxana pt bebeluna ma luat niste pantalonasi cu labuta roz ca avem un body roz fara pantaloni si niste sosete albastre pt salopeta albastra. Am vrut sa iau si niste jucarii pe agatat de salteau de joaca dar era haos la raionul de jucarii.
Blukidoo chiar ca papi mult. Inseamna ca atat care bubelusa ta. Cred ca la urmatorul eco va fi mai mare. Eu mananc cam un sfert din ce spui tu si am pus tot 6 kg dar bebeluna e mai mica.
Eu zic sa te bucuri ca poti manca.
Oana haiosa rau noua bortoasa.![]()
Denisa,
25 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
bluekidoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramy77 Bluekidoo, patesc si eu la fel, dimineata cand se trezeste bebelina ma ia o foame de mi se face rau, trebuie sa mananc urgent ceva ca de nu...e jale. Ramona, 28+ Briana-Maria |
De-ar fi si la mine numai dimineata.. da la mine tine toata noaptea

S-a gandit socramiu sa ma ajute la curateni.. mai precis sa demonteze aragazul sa-l curete

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
28+
Tanya Ioana Sotie fericita cu bebe in burtica
greenfrog spune:
Fetelor,
ce harnicute sunteti! Aveti deja sarmalele facute, curatenia terminata
! Eu sunt la munca toata saptamana iar vineri mancam cu parintii si mamele pregatesc bunatatile. Eu nu mai suport mirosurile de mancare deloc, azi am comandat pizza la munca si am reusit sa mananc jumatate, restul mai tarziu.
.
ne-am hotarat si noi usor la mobilierul pentru camera lui bebe, o sa il luam de la ikea.
29+ 
bluekidoo spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Blukidoo chiar ca papi mult. Inseamna ca atat care bubelusa ta. Cred ca la urmatorul eco va fi mai mare. Eu mananc cam un sfert din ce spui tu si am pus tot 6 kg dar bebeluna e mai mica. Eu zic sa te bucuri ca poti manca. Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Asa este mananc orice iar seara pot spune si oricat.. probabil fata ne seamana...(si mi-ar placea sa fie asa).. si eu si tacsu mancam ca spartii si nu punem pe noi iar daca ni se pare ca s-a depus pe undeva in cateva zile dispar depunerile fara efort.. cel putin tacsu e paguba la casa omului, dusmanul frigiderului, la noi frigiderul nu rezista plin o zi intreaga, tre sa gatim in fiecare zi... m-as bucura sa fie si fata asa.. sa poata manca linistita tot ce are chef
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
28+
Tanya Ioana Sotie fericita cu bebe in burtica
Yaia spune:
| citat din mesajul lui GabyHila Cori mami pe tine vroiam sa te intreb care ar fi lotiunile de bebei cu cele mai putine ingrediente periculoase? Stii? de curiozitate care se vand cel mai bine? |
Eu recomand lotiunea de corp de la Weleda, desi nu eu am fost cea intrebata, dar sper sa nu te superi de sugestie. Oricum, recomandarea mea e sa folosesti lotiune de corp doar daca are nevoie (piele uscata sau ceva), in rest lasa pielea sa respire si nu abuza de lotiuni...ca tot ai amintit de antibiotice si abuzul folosirii lor.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Yaia off prin ce ai trecut. Eu cred ca a fost o indigestie, bine ca te simti mai bine. ![]() Noi ne pregatim sa plecam la cumparaturi. Sper sa fie mai liber daca e asa tarziu. ![]() |
Multumesc, ma simt bine acum. Dar aveam atata treaba planificata in acea vineri...si eu am zacut ca o leguma. bine ca a trecut, asta e tot ce conteaza.

A mai ramas ceva de cumparat in Cluj?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 raportez una bucata sot racit cobza si eu cu ceva "piuneze" in gat (ca la cat ma ustura nu stiu ce poate fi). Ma bucur ca au iesit f bune analizele la tine! Yaia multa sanatate; bine ca acum ti-ai mai revenit! |
Saru-mana! Si sanatate si voua...asta lipsea in prag de distractie de sarbatori!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui GabyHila Yaya nu o fi magengrippe aia de umbla pe la nemti? de faci si febra si diaree? cum te mai simti? |
Habar nu am ce umbla pe la menti...dupa ce va dau gata...cu cititul

Acum sunt bine, multumesc!

GabyHila spune:
Yaya nu e magengripe daca nu ai facut febra! E enterocolita la noi.
Eu ma car la masa, habar nu am cum am rezistat pana acuma!:)
Gaby
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)