La multi ani licurici de ian-feb2009(75)
Raspunsuri - Pagina 6
anna-mama spune:
Aalina, sa-ti traiasca baietii, sunt niste frumosi Cum a fost la serbare la Dori? Am vazut multi Mosi acolo
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
koruccia spune:
La multi ani Daria Julia si Ioana Alexandra! Sa aveti parte de tot binele din lume!
Cris, asteptam poze de la chef
ttenzika, bine ai revenit! Am vazut pozele cu Alecsandra, sa-ti traiasca, e o frumusete de fetita!
delia, v-am admirat si pe voi:) Eu sunt frapata de fiecare data de asemanarea dintre tine si David. Iar poza cu scrisoarea pt Mos e absolut mortala.
Paula, ce nazdravan mare ai tu acolo! Si are niste expresii asa de nostime:)
bebelusi, si eu iti recomand relaxarea la cosmetica sau la coafor. La mine face minuni, mai ales cand vad produsul finit. Sper sa reusesti sa treci peste starea asta mai nasoala si sa te bucuri de sarbatori.
Irina, spor la alergat, sa rezolvi cu toate!
Ledi, chit ca nu ai timp, macar ai ideile clare despre ce inseamna rasfatCe face David?
Roxana, cum reusesti tu sa bucataresti cu copiii around? Ca eu nu apuc sa fac nimic cand e treaza Cati..bine, ca eu nici nu ma pricep, poate e si asta o explicatie
Aalina, vazut poze, baietii frumosi
Fetele care va pricepeti, imi scrieti va rog si mie o reteta de cozonac simpla (daca exista asa ceva)?Ieri l-am anuntat serioasa pe Ste ce mancaruri vreau sa fac de Craciun si nu prea m-a creditat, asa ca acum m-am ambitionat si chiar vreau sa le fac. Si mi s-a pus pata pe cozonac, desi nu e pt ageamii (m-am prins dupa ce am vazut ca nu inteleg retetele Sandei Marin)
bpaula spune:
Koruccia pe forumul de la culinar.ro este o sectiune cu Retete in imagini si acolo gasesti mai multe tipuri de cozonac si iti poti alege ce vrei tu. Retetele sunt puse cu poze pas cu pas deci nici vorba sa nu iti reuseasca. Nu trebuie sa fii asa maiastra pentru a face un cozonac. Aceeasi senzatie o aveam si eu cu eclerele pana le-am facut prima data.
koruccia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bpaula Koruccia pe forumul de la culinar.ro este o sectiune cu Retete in imagini si acolo gasesti mai multe tipuri de cozonac si iti poti alege ce vrei tu. Retetele sunt puse cu poze pas cu pas deci nici vorba sa nu iti reuseasca. Nu trebuie sa fii asa maiastra pentru a face un cozonac. Aceeasi senzatie o aveam si eu cu eclerele pana le-am facut prima data. |
merci mult..ma duc sa ma uit
ttenzika spune:
GAGICI noi va pupam,mergem la nani
Era sa uit! imi spuneti si mie ce mai stiti de DALMA mamica de DARIA micutza noastra luptatoare
roxanaz spune:
Corina, cu Patrick pot sa bucataresc ca lui ii place. cu Eva inca nu. asa ca trebuie sa astept sa doarma ea sau le fac seara dupa ce a adormit de tot.
eu fac cozonac dupa reteta Mamei Celeste: http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/6463/Cozonacul-de-Craciun/ iese exceptional
edit: da tu in tara lui Panettone stai sa framanti la cozonaci...???
miereamara spune:
La multi ani Daria Julia! Cris sa fii fericita cu micuta ta si sa aveti parte de tot binele din lume!
Cum v-ati distrat ieri? Vrem pozici!
La multi ani Ioana Alexandra!
Crisspy cred ca ti-am mai spus, ai un baietel absolut superb, mi-a placut mult costumul!
Irina felicitari pt primii pasi, maine poimaine alearga Ochila dupa pisica:)
Aidan e mai bine, ieri avea niste lumanari la nas:)), cu chiu cu vai reusesc sa ii curat nasul, nu ma lasa...a vomitat de doua ori mancarea din cauza mucilor, dar macar isi ia medicamentul cu lingurita fara sa protesteze (multumesc fetelor care mi-au vandut pontul).
Azi vine o prietena care este medic, sa il asculte un pic la plamani si sa ii verifice urechiusa.
Am reusit sa impodobim bradul, cat pe aici sa nu mai gasim brad, aici lumea impodobeste mai devreme. Am luat unul mai micut, ca sa il putem izola mai bine de terminator, haha!
Pozici cu Aidanutzu si bradutzu:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4202713683/
Si o pozitie de somn f apreciata de baiatul meu
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4200311576/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
anna-mama spune:
Fetele, spuneti-mi si mie ce tip de smantana (ce firma, cu cata grasime) sa cumpar ca sa fac frisca?
Poze Vladut la 10 luni
anna-mama spune:
Miere, si Vladut doarme asa, sunt super tari
Super bradutu, iar Aidan e un dulce, iar in poza in care bate din palme e asa de concentrat si fericit
Sper sa se faca repede bine!
Poze Vladut la 10 luni
miereamara spune:
Roxana mersi pt reteta, chiar de nu ti-am cerut-o eu, suna super usor, o sa-l fac la masina de paine.
Anna, da, a invatat in sfarsit sa bata din palme, haha! Acum lucram la by by:)) si la ma-ma! Legat de vorbire, medicul mi-a spus sa stau linistita pt ca in general copiii expusi la un mediu multilingv (asa se scrie?) isi dau drumul la vorbit mai tarziu. Sper sa fie asa.
Pupam Vladutu cel mobil:)), ce nazbatii a mai facut?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator