La multi ani licurici de ian-feb2009(75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Alexutu, Stefan, Isabella, Ainoa!

Noi ieri am fost in vizita la niste prieteni, Vladut in culmea fericirii, o casa noua de inspectat. S-a ales cu un tricou si o mingiuta de la FC Barcelona, cadou de la prietenii nostri care fusesera la un meci acolo, si cu o mare vanataie sub tampla Apoi am facut vizita de riguare la socrii unde baiatul mi-a plans tot timpul. Soacra-mea e disperata ca nu sta si cu ea Vladut si mai ca-i cade in genunchi sa-i placa si de ea

Am vazut super poze cu licurici: frumoasa Thea, ma topesc intotdeauna de dragul ei, cel mai frumos elf, Razvi, Crisspy,trebuie sa scoti poza cu el pe un calendar de Craciun, e nemaipomenit de dulce, zambaretul Marius, David la zapada (super fotografia cu el si cu Delia), Andreiutu mergaret , Alecsandra domnisorica.

Irina, spor cu stransul actelor si bafta sa rezolvati cu bine!

Crisspy, concediu placut! Deja se simte cat de fericita esti cu Razvi acasa! Face prostioare?

Ttenzika,

Lisa, super scaun! Sa fie sanatoasa Anusca si fericita cand se plimba cu mami si tati cu masina

Dark, unde sunt pozele cu Mister si bradutul? Pai...astept

Bebelusi, cred ca un masaj de relaxare ti-ar prinde bine! Sau o iesire in oras cu o prietena?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Multumesc de urarile de bun venit

LISA misto scaunul de masina
BEBELUSI Chanel No.5,cum nu iti place,mortaaaalll,in fine napai daca nu iti place asta e, pot sa iti dau adresa mea
IRINA superbe pozele,la mai multi pasi ANDREI

LA MULTI ANI! DARIA si IOANA

Acesta e elefantelul despre care v-am spus ca i l-am luat Alecsandrei:
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Alecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ttenzika, f frumos elefantelul, l-am vazut si eu in Metro. Sa se bucure sanatoasa de el

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani Daria Julia!

La multi ani Ioana Alexandra!

Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viata.

bebelusi,nici mie nu-mi place.Am primit un Chanel No5,in urma cu cativa ani,era oribil..nici sa parfumez casa cu el nu puteam,ca nu suportam mirosul.Nah,unora le place..stii tu,gusturile nu se discuta.Si eu vreau sa ma rasfat,doar ca n-am cum..As vrea macar o zi in care sa fiu linistita,sa fac tot ce-mi place si n-am mai facut de un car de vreme...sa zac in cada cu apa calda si multa spuma(in loc de dusul rapid),sa ascult muzica,sa citesc o carte buna,sa vad un film cap-coada mancand popcorn,eventual la cinema,sa merg la teatru..sa ma plimb pe unde vreau si cat vreau..sa beau o cafea linistita in oras,fara sa ma gandesc mereu acasa..si ar mai fi,dar umplu spatiul virtual.

Lisa ,sa foloseasca Ana sanatoasa scaunelul.

Irina,multa bafta cu toate.Am vazut pozele,sunteti frumosi toti.

Crisppy,stiu ca ti-am zis ca-s lesinata dupa Razvi..daca-ti mai zic o data te superi?E superb copilul asta,pe cuvant.

Pupam gasca.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna!
la multi ani Narcisa, Eva Maria, Daria, Ioana! sa fiti sanatoase, fericite, pline de noroc!!!
Flower, reteta aia nu e de piscoturi. sunt biscuiti, adica taricei. daca ii lasi mai mult timp (o saptamana sa zic) in cutie ermetic inchisa se fragezesc. dar cand ii faci sunt tari si crocanti. eu zic... sa nu te superi dupa aceea
Lisa waw mama 300 de cozonaci si 200 de paini... bravo munca! sper totusi ca ati fost mai multe, da?
multumesc frumos de complimente tuturor!
Andreea (ciufik) Eva are vreo 10kg. cred, ca nu am mai cantarit-o de prin noiembrie.
Andre_ea hai nu duce fata inapoi, zau, trimite-o la mine macar
Selene hehe zapada mare nu glouma la voi!
Ruxi, sper ca esti mai bine
Irina, succes mult mult de tot, tinem pumnii sa iasa totul ok! felicitari pentru primii pasi!
scuze, nu mai pot sta, trebuie sa fac a doua tura de biscuiti - prima e pe sfarsite... ca ai mei au avut un soc cand le-am zis ca mai trebuie sa pastreze si pentru Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Daria si Ioana

Bebelusi eu de o vreme mi-am facut un obicei de iesit macar o ora doua cu o prietena prin oras, la o cafea pentru ca altfel...nu mai faceam fata la prestat.

Ochila felicitari pentru pasi.

Crisspy bine ai venit in clubul celor care stau cu ochii pe butelii

Ciufik lasa ca recuperezi tu sarbatorile astea

Roxana spor la bucatarit.

Daiopri vezi sa nu il uiti pe pisoi si tura asta de Mos

V-am trimis si eu cateva poze. Ma bucur ca am vreo doua zile libere si abia apoi o sa ma apuc de gatit pentru Craciun ca astept musafiri.
Pupam

Mergi la inceput

trimiteti-mi si mie va rog parola si user-ul de la mail-ul comun,vreau sa mai vad niste licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ai PM

Mergi la inceput

saru'mana

Mergi la inceput

Vazut pozeeeeeeee minunate
DAVID,DARIA,CATERINA,ALEXUTU,ALEXANDRA,FABIA,FILIP SI IOANA,ELIZA,ANUSCA (GALUSCA),sper ca nu am uitat pe nimeni,niste scumpi si scumpe

Mergi la inceput