La multi ani licurici de ian-feb2009(75)
Raspunsuri - Pagina 4
ttenzika spune:
LEDI, ce noapte ai mai avut,dar bine macar ca v-a lasat sa dormiti pana la 12 a doua zi
PAULA,mortal Marius
lisa79 spune:
wow...lume noua,bine ai revenit. ce mare e Alecsandra si frumoasa foc
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
DarkBendis spune:
Mister doarme... sa vedem cat il tine
Am vazut pozici de bebelusi frumosi de tot: Thea, David de Delia, Daria sarbatorita, Alexutu cu pletuta, Caterina, Iulia de Jasmi, Alecsandra, Ana, David de Ledi atat de dulce, Alexandra de Anculet, Filip si surioara lui, Arianna, Fabian, Eliza, Robert, Aidan...sper ca nu am uitat pe nimeni (da' stiu eu ca de fapt sigur am uitat...)
Nici nu-mi vine sa cred cat de mari s-au facut copilasii nostri!
Bun lucru... acu' ma duc sa votez Anusca si Daria (ca in fiecare zi )
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
gata fetelor,am cumparat car seat...greu a fost. mosul s-a hotarat la asta...cu o reducere la 20% am ajuns la $247.
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
deliafairais spune:
neatza! azi e prima zi cand m-am trezit eu inaintea lui david :)))
hai ca dau cate o la toata lumea!
arriel, da, 'scrisoarea' e pt mos craciun, dar la cat de mare e, nu stiu daca apuca sa o citeasca pana in ajun ;)
lisa, sa stapaniti sanatosi scaunul! sa ne spui ce impresie i-a facut anei!
bebelusi spune:
Delia multumesc de vafea
Tenzika bine ai venit, ce fetita mandra ai.....
Lisa buna achizitie
Vlad a primit o masina noua cadou de la finii din Italia si e fascinat de ea.
Sa va spun ce am primit eu-o cutie de bomboane Ferero garden super bune, o cafea, un ruj Coco Chanel superb si un parfum Chanel No.5 care miroase super tare, nu imi place....voua va place??? Vlad a primit ceva hainute si masina, iar mircea un whiskan bineinteles.
Fetelor am decis sa ma duc sa fac ceva pentru mine sa ma simt bine, m-as duce la pensat....la unghii (dar le am cam scumpe)....oare unde sa ma duc sa ma simt rasfatata.....ca am asa o perioada de-aia....stiti voi....de cred ca nu mai fac fata .......
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bpaula spune:
Crisspy foarte fain cadoul, arata super spiridusul.
Ttenzika bine ai revenit. Ce codita i-ai prins, super tare.
Lisa sa stapaneasca sanatoasa Anusca scaunul!
Bebelusi eu recomand un masaj de relaxare. De vreo 2 luni am inceput sa merg si eu la masaj (bine ca eu merg la anticelulitic ca am mare nevoie dar tot ma relaxez). Si din cand in cand, fiind pe acolo mai bag si un pensat. Pe maine mi-am programat un tratament la fata, ca nu am mai fost de cand m-a dus nasa lui Marius (prin septembrie).
Insa daca ar fi sa aleg din toate as alege masajul. Aici au ceva si cu pietre calde care cica e foarte interesant.
Aseara dupa ce a adormit Marius am copt niste cornulete vanilate. Aluatul l-am facut cu el asistent. L-am pus in scaunul de masa si el se uita sa vada daca mmuncesc cu spor. Si m-a apucat nostalgia cand ma gandeam ca si mami cocea tot noaptea cand eram noi mici ca sa o lasam in pace.
IRINA.C spune:
Neata .Incepe ziua cea mare de alergat la banca.Acum ma duc la superba agentie de prestari sociale sa luam ULTIMA hartie cu indemnizatia mea si apoi la BCR--pt fetele care ma intrebau la ce banca.Apoi la ora 14 ma vad cu tanti angajatoarea de la firma.Sunt nedormita rau rau ca ieri curatenie am impodobit bradul cu copiii cum le zicem noi--remember traditia --numai motanul a lipsit.
Va las "neste" mostre de poze--sunt vreo 80si cu baiatul la minus 9 grade feels like minus 18 din Cismigiu si cu bradalaul.
http://picasaweb.google.com/raducristian.c/ANDREIARE11LUNI#
Ps: pozele nu au commenturi ca deh sunt cam putine
Andrei stimulat de prezenta bradului a fct primii pasi singurel.Primii sunt nefilmati, a doua oara a reusit mai schipatand dar l-am prins pt memoria noastra si a..voastra:
http://www.youtube.com/watch?v=TelKwuImVTE&feature=channel
O zi buna am fugit
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
crisspy spune:
'Neata,
Lisa sa stapaniti cu placere scaunelul...tre' sa-i iau si eu lui Razvi da' cred ca mai astept o luna-doua ca si asa el nu prea circula cu masina asa des.
Ttenzika bine ai revenit ...
IrinaC felicitari pentru pasi ..acus' ma uit la toate pozele ca Razvi baga un somnic mic
O zi usoara la toata lumea
Crisspy si Razvi
Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!
anna-mama spune:
LA MULTI ANI, DARIA SI IOANA!
1 ANISOR
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti o viata minunata!
Citesc din urma si revin...
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni