La multi ani licurici de ian-feb2009(75)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaz spune:
Jasmi, delicioasa Iulia, mor dupa ea. nu e asa ca nici ea nu are ochii caprui? asa pare de aici
anna-mama spune:
Fetele, am facut tortul Cheesecake dupa reteta Lisei, acum e la rece, maine il gust si va spun cum a iesit. Deja mor de pofta 
Jasmi, e super dulce comoara ta, imi place tare zambetul ei 
Eu abia astept sa termin treaba ca sa impodobim bradul ![]()
Drum bun fetele care plecati si Sarbatori de vis alaturi de puiuti si cei dragi! Sa ne auzim in noul an sanatosi si fericiti 
Spor la treaba, dragele mele! 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
bpaula spune:
Sarbatori fericite fetelor si copilasilor!!!!!!!!!!!!11
Mosul sa vina incarcat cu de toate dar mai ales cu sanatate si voie buna.
Eu sunt terminata de oboseala, dar in sfarsit am terminat cu buucataria. Cozonacii sunt la racit, mancarea e in frigider, prajiturile si fursecurile (cheesecake, cornulete vanilate, cornulete cu nuca, bile de ciocolata, Rafaello, truffe) in cutii. Acusi sa pregatesc cateva cutiute cu prajiturele pentru niste prieteni la care mergem cu colinda.
Astazi pentru prima data i-am facut si la Marius mancare sa aiba si pe maine. Pana acum i-am facut proaspat in fiecare zi.
Mai am de retusat la curatenie prin casa si apoi sa fac bradul. Abia astept sa ma bag in cada cu apa fierbinte.
Va pup dulce pe toate si va invit cu colinda. 
miereamara spune:
Ce fac fetele cucuiete?
Nu cred ca mai intru, asa ca va urez un Craciun Fericit si plin de liniste si bucurie alaturi de cei dragi!
Aidan e foarte bine, multumesc Anna
. Mai are 4 zile de antibiotic, dar va trebui sa mergem la medic sa ii scoata ceara din urechi, are niste dopulete. Nu prea ii mai curge nasul...oricum a trecut cu brio de prima viroza, a fost vioi, a mancat bine, sper sa aiba un organism rezistent si sa nu se imbolnaveasca prea des de acum inainte.
Eu am bucatarit ieri toata ziua, am avut noroc ca Aidan a fost cumintel si m-a lasat sa imi vad de ale mele.
Va pup fetelor si inca o data sarbatori Fericite!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
alinuk spune:
dragele mele scumpe mamici
va marturisesc sincer ca pentru mine cel mai frumos dar din sacul moshului cel bun este bucuria inocenta din ochishorii puilor nostri ...atunci cand descopera o surprizutza cat de mica in cadoul de Craciun
...si multumesc Domnului, anul asta am avut parte din belshug de momente extraordinare, emotionante ...memorabile
Multi ani tuturor stelutzelor care urmeaza a se mai serba ...declar deschisa stagiunea serbarii micutzilor nostri licurici (l-ati adoptat si pe Teo asa-i? ..si el in ianuarie)
Va doresc si voua acum, la prag de sfanta sarbatoare a nasterii Domnului, sa impartasiti cu ei frumusetea de a crede in Mosh si de a fi parte a sclipirii din privirile lor.
Sa ne bucuram asadar, de lucrurile simple, mici, nu neaparat costisitoare, la indemana tuturor...
va doresc din tot sufletul cu mult drag si speranta
un Ajun cu colindatori la fereshti
Sarbatori Fericite si La multi ani!
va mai marturisesc ca-mi sunteti dragi fiecare in parte si ca sunteti parte din povestea copilariei micutzilor mei...
(hmmmmmmm, daca v-am mai spus asta ...iertatzi baba)
mii
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
alinuk spune:
ilustrez cateva din momentele noastre
bucurie de iarna
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4211204760/
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4210464271/
intalnire cu Moshul
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4210438677/
bradutzul nost
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4210438535/
cadou de la moshul cel bun
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4211204596/
ajutor de nadejde la bucatarie
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4211204076/
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
Alinuk ,ca de obicei,vorbele tale m-au palit
!
Anna-mama,ai pm!
nu vreau sa va ingrijoerz,dar am primit mesaj de la fratele meu ca mama si-a rupt saraca mana,speram sa scape doar cu ghips. astept detalii.
Jasmi,v-am admirat bradul,de Iulia nu mai zic,o admir si o pupacesc mult de tot!
merg la bucatarot,pana intra careva din ai mei pe mess sa vorbim. va pup si o zi frumoasa sa aveti!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
crisspy spune:
Helau si de la noi,
Nu am putut sa intru pana cum din lipsa de timp...Razvi imi acapareaza toata atentia 

Ttenzika am vazut pozicile cu Ale si bradutul...scumpa foc cum va ajuta ea cu globuletele
.
Jasmi jos palaria ...calendarul cu printesica e o minune
...
Naty am reusit si eu acum sa vad pozicile (deh daca ai fost harnicuta si ai bagat mare)...niste fetite minunate ai tu acolo
, iar mi s-a deschis apetitul de fetite ![]()
Mama Lisa ce de bunatati ai facut tu acolo 
...sunteti numai voi 3 sau aveti si musafiri...multi 

Anuscai de la Razvatea. Multa sanatate mamei tale, sper sa nu fie nimic grav
.
Anna asteptam pozici cu bradutul si bombonierele lui Vladutz 
Pyc felicitari pt prajitura
...ca naiba cu garzile astea ale voastre si cu frantuzii ca nu stiu ce e aia Craciun. Distractie placuta la ski.
Dark drum bun si sa ne auzim cu bine...multi
lui Mister
Roxanaz sanatate multa copilasilor 
Irina ce foto ai ales pana la urma? 
Papacelului
Bpaula si tu ai bagat mare, nu gluma...yummy yummy ce de bunatati si la voi acolo 

Miere ce bine ca Aidan e bine
...
Alinuk cum sa-l uitam tocmai pe Teo - preferatul meu 
...printisorii sunt amandoi minunati ca de obicei.
Am facut si eu piftie ieri, azi sarmale si acum ma pregateam sa bag fripturica la cuptor si sa fac nishte profiterole au chocolat...sper sa iasa...
Am fost ieri la doctoresa de putze si cica e normal, numai ca trebuie sa mai decalotam, insa il las dupa Craciun ca nu vreau sa-i stric fericirea copilului. A fost foarte cuminte, nici in visele mele cele mai frumoase nu ma gandeam ca o sa fie asa cuminte.
Azi a venit si dr pediatru (cu intarziere de 1 zi ca a avut accident de masina) si i-a placut tare de Razvi...parametri nostri sunt cam asa: PC - 45cm, PT - 47 cm si lungime 77.5 cm...nu l-am cantarit ca nu a venit cu cantar, dar cand l-am luat de la mama avea 10,200kg...
In rest veselie maxima...tipa, bebelusheste, se ridica pe toate cele, mananca (mai face mofturi la laptic) ...bottom line e ca pare sa se simta tare bine acasa cu mami si tati 
.
O seara placuta si sa vina Mosh Craciun la toata lumea
gascha
Ciufik spune:
Craciun fericit tuturor mamicilor de licurici (si de stelutze)!
Sa ne aduca Mosul fiecarei ceea ce ne lipseste si sa nu uitam ca si noi putem sa fim Mos pentru cei care au nevoie.
sarbatori linistite si frumoase sa avem!