La multi ani licurici de ian-feb2009(75)
Raspunsuri - Pagina 18
cami_antonia spune:
feteleeeeeeeeee
imi pare bine ca au aparut iar dintre colegele mai vechi ... le salut si euuuuuuu
irina mie imi place a doua, a cincea, cea din balansoar si cea de la munte .... ma rog ... imi plac toate dar acelea mi se par mai expresive
bebelusi scuze nu am mai apucat sa intru poate mai vb maine pe mess
eu nu am mai apucat sa va scriu pt ca am lasat fata cu cineva .... AMA AVUT ACEST CURAJ .... SI AM PLECAT IN LUME DUPA 10 LUNI DE STAGNARE .... si ce bine a fostttttttttttt ... m-am plimbat prin constanta .... am facut cumparaturi .... am fost si la dentist .... am luat si cadou la fata .... si uite asa am cheltuit banii si timpul 2 zile ....
dar acum ma simt mai ok .... azi am stat foarte relaxata acasa cu antoniaaaaaaaa
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE 1 ANNNNNNNNN
MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI
si noi ne mai trezim noaptea
nu inteleg de ce
cand ii dadeam doar san
stiam ca nu se satura si de aia
da acu?????
in rest noi vb destul de bine .... zicem multe .... si f constient cerem doar nana adica nani ....
darrrrrrrrr .... mai fetelor mie nu imi merge fata .... nu se ridicaa ... merge doar tinuta de maini si aia cu portia ca cere saa stea in fundulet .... oofffffffffff .... nu stiu cum sa o invat sa mearga la canapea sau la marginea patutului ca se aseaza in fund imediat .... e lenesa .... desi eu am mers la 10 luni singuraaaaaaaa
va pup dulce
poate mai pot intra maineeeeeeeee
desi voi fi cu mana in bucate
pupici
sanatate tuturor licuricilor bolnaviori
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DarkBendis spune:
Buna seara!!
si LA MULTI ANI David Alexandru! Ai implinit azi un anisor!!!

LA MULTI ANI licuricilor care au implinit azi lunite: Eva, Edith, Fabian si Theodor 

Multa sanatate licuricilor bolnaviori!!

Multumesc frumos pentru aprecierile la pozici
Aia cu tati si bebe dormind impreuna e si favorita mea 
Eu inca mai am de impachetat pe aici, apoi baie si nani...iar maine de la servici plecam direct "la drum lung", vom ajunge la Londra tarziu de tot (uufff sper sa fie bun drumul ca aici a "cam" nins). Asa ca...
vreau sa urez la toata lumea un Craciun fericit, primul Craciun cu licuricii noastri, plin de bucurii, surprize frumoase, zambete, rasete, dragoste si lumina, alaturi de cei dragi!

Sa ne auzim cu bine peste cateva zile!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
Craciun fericit fetelor! Dark,Iulia si restul care veti/sunteti plecate,drum bun si disctractie placuta!
Da,primul nostru Craciun
, ma credeti sau nu...am emotii![]()
deci am facut asa: chiftelute,minisnitele,pasta de branza pentru umplut rulouri,icre,sagetute cu mozzarela,pasta de somon si 2 prajituri,una cu cocos si una cu miere. maine,ciorba si friptura si GATA!!!![]()
sa vina colindatorii!!!
pana una alta, va trimit eu colinataori oriunde v-ati afla:
http://www.youtube.com/watch?v=hVJfAAgiil8
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
roxanaz spune:
buna dimineata!
dintre doi gutunariti mici mai dau si eu cate un semn de viata.
lma pentru David Alexadru! 

Patricia, imi pare tare bine ca va plac biscuiteii.
pyc, felicitari pentru tort. o sa iasa usor din forma, stai linistita.
Iulia, drum bun si sa va distrati.
Dark, si voua drum bun, sa ajungeti bine la londra.
sarbatori fericite si linistite tuturor!
si special pentru dimineata asta colindul dedicat: www.youtube.com/watch?v=M2E9LrTMJYE&feature=related" target="_blank">Buna dimineata la Mos Ajun
cami_antonia spune:
fetele
spor la treburi azi
am doar o rugaminte la voi
care puteti si aveti 5 minute
poate mai dati pe mesengerele voastre nr de sms
de donatii 2 euro
pana la sfarsitul anului pt cele 8 cazuri
sociale de la kanal d
printre care e si alina
879 pt 2 euro
multumimmmmmmmmmmmmm
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
IRINA.C spune:
Fetelor Craciun Fericit tuturor si sa ne traiasca astia mici care...se fac mari!
Multumesc pt ajutor
Simt mereu ca va negglijez ca nu apuc sa nominalizez si eu , ca am vazut din poze si imi plac la nebunie, stiu ca azi noapte am vzt calendarul lui Jasmi, am vzt pozele cu cele 3 fetite: Naty, Nadia si Ioana...nu stii care e mamica dintre ele, culmea cum poti arata mai Raluca, l-am vzt pe mister pe aragaz si dormind cu tati al lui....ouau
, am vzt si eu cu Patrick sta la bucatarie si ce biscuiti geniali face acolo Roxana , de Eva nu mai vbesc, ea zici ca e adusa acolo ca sa fie ccuminte...
Ma enerveaza doar oboseala zilelor astora si lipsa de timp, eu nu mai povestesc ca Andrei e in categoria dormim ca sa ne trezim si uite asa nu ne odihnim
asta e....acum trage de firul de la laptop.Ma duc pn nu l distruge.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
aditapop spune:
Intru si eu sa va urez CRACIUN FERICIT alaturi de licuricii vostri scumpi!
Toate cele bune si sa petreceti frumos!!!

POZE NAZDRAVAN
Anuc spune:
Am intrat sa va urez Craciun Fericit alaturi de familiile voastre! Sa fiti sanatosi iar Sarbatorile sa va aduca multa liniste, caldura si speranta unui an mai bun. Sa va bucurati de licurici, iar ei sa zambeasca mereu!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
ttenzika spune:
ARRIEL a interesat-o doar la inceput,pentru ca erau multe cabluri
,apoi pauza
,multumim pentru vot
CAMIANTONIA si Alecsandra are 11 luni,si nici un semn sa mearga,doar dea busilea...
Si aici am prins hotul azi dimineatza![]()
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Hotul#
un vot pentru fata mea aici:
tenzika tenzika: http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=4999#
jasmi spune:
Ho Ho ho!
Meeeeeeeeeeeeery Christmas! 
Stiu ca anul trecut am ratat ocazia, asa ca de acest Craciun mi-am propus sa nu: Va doresc tuturor Sarbatori linistite, frumoase si pline de dragoste alaturi de familie si prieteni. Pt multe dintre noi e primul Craciun "de acest fel", asa ca sa profitam si sa ne bucuram toate de minunatele zile langa brad si cadourile de sub el ![]()
Craciun Fericit! ca eu ma bag la
!
............. si poze cu bradul
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)