caut o bona pentru un program redus "special"

caut o bona pentru un program redus "special" | Autor: e_stoleru

Link direct la acest mesaj

Salut tuturor!

Am nevoie de o bona in cartierul Dr. Taberei, pentru o misiune relativ simpla: sa-l ia dupa amiaza pe Vladut de la gradinita si sa-l aduca acasa, eventual sa mai stea in parc 1/2 ora daca este frumos
afara.

Daca aveti cunostinta de o persoana potrivita sau alte informatii legate de subiect, va rog sa ma contactati pe adresa e_stoleru at yahoo dot com sau prin forum.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioio spune:

Buna,
Cea mai buna si rapida solutie pentru tine ar fi sa apelezi la agentiile de baby sitting, unde gasesti persoane disponibile pentru un asemena program, si mai mult, care locuiesc in Dr. Taberei (chiar vorbitoare de limba germana, daca te intereseaza pentru puiul tau). Daca nu stii la ce companii sa apelezi spune-mi ca sa-ti trimit lista si datele de contact. Eu am apelat si am fost placut impresionata de rapiditatea cu care au gasit potentiale persoane, precum si de faptul ca ai de unde sa alegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Am o matusa care a stat si cu baietelul meu, pentru acelasi lucru, numai ca este f.departe de voi. Ea cauta acum ceva asemanator, prin zona Pantelimon-Socului-Titan.
Bafta la cautare!
Miha

Mergi la inceput