Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

narcisica, imi pare rau de accident. bine ca sunteti bine.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Hello din nou, in pauza am facut bradul 2 (o sa pun poze). Uff, cred ca nu o sa reusesc sa raspund azi la tot ce s-a scris cap trecut; primim vizite de la neamuri, prieteni care vor sa vada minunea mea. Si acum ma pune soacra la bucatareala .

CarlaV o sa incerc si eu Nurofen/Panadol in curand probabil, pt ca serile si noptile au devenit destul de plangacioase, cred ca de la dintori. Sunt in asentimentul tau pe deplin in ceea ce priveste fumatul .Banii au fost ceruti de celalalt sofer; ne intelesesem pt jumatate din suma, si profitand ca sotul nu isi permitea sa piarda permisul 3 luni a fortat nota;
andata felicitari pt masuratori, silueta de top model; si eu am instalat Picassa, sper sa imi fac timp de butonat.Ai mare dreptate de cum imparte DD copii, cei care si-i doresc prea mult nu au parte de ei, iar la cei care vin cu carul nu au grija suficienta :(.
Serialbastre, felicitari pt masuratori .
cami_05 bine ai venit, si eu sunt noua; pt printesica nascuta in aceeasi zi cu piticul meu.
ganeshaimi pare bine ca ati
ely2304, multam de aprecieri; sa treaca raceala repede; si eu simt uneori ca imi pierd rabdarea/mintile, trag aer mult in piept si il rog pe DD sa ma ajute sa mai rezist inca o zi si asa mai departe.
sarmisa, ce bine ca isi revine BB,rugam pe DD sa scapati repede de probleme


O seara usoara va doresc si treziri cat mai putine

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Buna seara fetele!


Iar a trecut ceva timp de cand n-am facut prezenta pe aici, dar chiar nu am mai putut intra deloc. La munca e o perioada super aglomerata, plus ca si acasa sunt chestii de facut... Oricum, suntem bine, Sabinuta merge si ea in 4 labute, mai intai a inceput cu reversul, iar de azi am vazut ca a descoperit si mersul inainte, se ridica singura din culcata in fudulet, apoi se agata de ce gaseste in jur si se ridica si in picioruse. Ditisori ii avem pe cei 4 de dinainte si deja mai ies 2 sus... Asta e motivul pentru care e mai tot timpul mofturoasa... dar vor trece si astea.
Ieri am facut bradutul, avem unul artificial. dar e destul de dragut. Anul asta mai merge. De la anul, cand va sti si Sabina ce e ala Craciun, vom lua natural, cred.
Pana miercuri cred ca voi mai merge la munca , abea dupa aceea voi avea o perioada mai libera, sa citesc si eu pe indelete si sa recuperez. Pana atunci va pup pe toate si pe toti !







---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

poze 1
poze 2
poze 3 - prelucrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alina, cu mare placere m-as incuscri, dar baietii mei is deja dati. lol. pupam ruth sa-i treaca raceala.


US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello fetelor,

Ioana, Bubu e bine,exceptand ca tot nu am scapat de regim dar sper sa treaca odata ca m-am saturat eu de el, cam de 2 saptamanai merge singura pe langa mobila si nu mai vrea deloc in patut, asa ca stau numai cu ea toata ziua, ca isi da drumul la manute si sta cam 5 secunde dupa care pica asa ca trebuie sa fiu langa ea in permanenta, iar mai nou cand se alinta imi face cu ochiul , Sara si-a mai revenit cu constipatia? de ce nu ai dat un beep daca ai fost aici?, ne mai vedeam si galustile , poate mai veniti si treceti si pe la noi fetele

Andata ma bucur ca ti-a placut carticica

revin....

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Philip am vazut pozicile cu voi, foarte frumoase, ce baieti eleganti ai si ce cascheta are N si mai ales ce bine sta el pe picioruse
Cami multumim de complimente si voi sunteti tare dulci...da Rares e deja dat de mult la Stefania
Pun si eu niste pozici facute azi acasa iar la semnatura pun pozici de la zapada!

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5417396731268512514 sunt poze facute azi acasa, Alic vezi se observa intr-o poza bubitele, asa aveti si voi? Pozicile de la zapada sunt la semnatura pt cine vrea sa le vada!
AAAAAAAA si am uitat sa va zic a iesit si cel de-al doilea dintisor


Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CuPiticulAfaraLaPrimaLuiZapada#5417394568593775874

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Phillip, ce frumos ai imbracat baietii! A fost si cel mic la serbare? Oricum ala mai arata a mos batran, nu ca cel de la serbarea lui Sergiu, care avea veo 25 ani si i se vedea parul si sprancenele negre. Sergiu s-a prins ca nu e mosu adevarat si ca era un om imbracat in costum.

uitati aici daca aveti rabdare sa cititi, un articol despre securizarea casei:
www.babycenter.com/0_childproofing-around-the-house_460.bc?scid=mbtw_post7m_1w:606&pe=aUnkB3" target="_blank">http://www.babycenter.com/0_childproofing-around-the-house_460.bc?scid=mbtw_post7m_1w:606&pe=aUnkB3

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Seara buna fetelor,
revin si eu in stup dupa o zi obositoare, mare lucru parca nu am facu dar ceva, ceva parca arata mai bine casa, oricum maine ruleaza episodul doi iar de marti-miercuri ar trebui sa ma apuc de gatit.
Ma gandeam si eu la ce spuneati voi de timpul nostru pt aranjat, nici mie nu-mi vine sa cred cum arat cateodata. Eu care am spus ca, eu nu voi fi asa, si nu intelegeam cum o mamica nu-si poate gasi 15 min sa se macheze inainte sa iasa din casa. Ba imi certam si prietenele ca nu au timp de ele. Iar acum vorba Carlei nu-mi gasesc timp uneori sa ma spal pe cap. In general imi gasesc timp pt un machiaj rapid, atunci cand doarme chitza, dar sunt si zile cand ies la plimbare si uit ca macar sa-mi dau cu un ruj, iar lucruri precum masca de fata, masca de par, coafor, baie lunga in cada...., sunt parca sunt vise de acum o suta de ani.
Ma intreb cateodata ce-o gandi barbatul de langa mine, dar nu am nici pt asta prea mult timp de gandire pt ca sau incepe chitzaila sa planga sau sunt prea obosita si nu vreau decat sa dorm un pic.
Ma incurajez singura si-mi spun ca daca o sa mai creasca un pic, adica peste cativa ani poate o sa mai am timp si de mine, asta daca nu mai vine si bebe nr 2(sunt nehotarata inca daca va fi sau nu), ca atunci chiar o sa am de asteptat pana-mi gasesc timp pt mine.


http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Tot eu, am mai prins un moment de respiro pana imi vine randul la dus
gabi78toate la timpul lor, sa-ti traiasca printesica si sa o bucure pe mami; sper ca ai scapat de nameti si nu te-ai impotmolit in Buc.
bamsy imi pare rau de episodul de inapetenta fata de laptic, si Mihnu are zile in care nu se omoara dupa tzitzi, iar el cu diversificarea sta fooorte prost, doar cateva lingurite la fiecare masa; eu zic ca sunt faze trecatoare; sa revina pofta frumoasei Maia.FELICITARI pt adormitul singurica in patutul ei, la noi numar pe degetele de la o mana datile in care s-a intamplat aceasta minune.aaa, multam de primire si de aprecieri.Printesica ta e nascuta in aceeasi zi cu sotul meu; Cam mica doza de Nurofen, asa mi se pare mie...
mirutasi eu tot cu forfecuta din trusa de la Primii Pasi dezinfectata cu spirt de fiecare data si ma straduiesc sa iau toate colturile, altfel e jale ce e pe fatzuca lui.Si doar treaz, ca in reprizele lui 30 min de somn nu imi permit sa risc o trezire.
cami_05, ce ciudat sa nu iti masoare bb la nastere ; si eu ma gandeam sa ii pilesc unghiile la printisor, sa fie ferchezuit bine ;vizionat poze cu printesica dulcica.
alynta27 felicitari pt dintisorul 2
oanaalex sa nu fie nimic grav cu bubitele, si noi ne-am umplut de bubite de la uleiul de masaj Nivea, dar au trecut repede.De virusi nu stiu ce sa zic ...
Carla si restul mamicilor cu 2 sau mai multi puiuti, va admir sincer pentru cum reusiti sa le faceti pe toate, chiar mai si munciti; eu parca ma simt depasita,uneori, doar cu un brotac...dar banuiesc ca te adaptezi cand e nevoie.
maria_bunica ce linistit sta Darius la baita; sa vedeti la noi ce agitatie, daca facem in cadita iesim si eu si sotul uzi, daca facem in cada mare ar "alerga"de la un capat la altul pe burta, pe spate , in toate directiile .
dani3llaprea tarziu pt spor la curatenie, sa te bucuri de ea acum.
alic, cami nu stiu ce za zic de iritatii; Mihnu are fata mai aspra de la nastere si ne dam cu Trixera de la Avene care are efect, dar probabil o sa mergem la un moment dat si la dermatolog sa vedem exact care e problema.
alina_1984 bine ai venit!!

Gata pe ziua de azi, ma bag la baita. Maine alta tura de vizite, sper sa imi fac timp sa mai intru. stupul.


Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

philip... am vazut ultimele poze, frumusei tare baietii tai, sa-ti traiaca. Ce mult a cresct N si cum sta el in picioruse, al meu cred ca mai are mult pana sa ajunga la stadiul asta.

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput