Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
racusor2010 spune:
buna
ma tot uitam pe pagina cealalta si nu intelegeam de ce nu mai zice nimeni nimic :) de cand cu sarcina zici ca mi-a luat cineva si mintile 
multumesc de raspuns. astept sa fac dublu test si apoi mai vedem...intr-adevar trebuie sa merg dimineata pe nemancate sa imi ia analize de sange (la CMU). va fi o provocare :)
pentru ca eu ma trezesc de vreo 2 ori pe noapte sa ciugulesc cate ceva...seara nu pot sa mananc nimic, asa ca noaptea ma trezesc cu o foame ingrozitoare!
abia astept sa ajung la doctor...sa vad eu ca bebe e tot acolo si ca a crescut! Am emotii ! Si sper sa fi trecut si riscul de avort 
am si vesti mai bune, cred ca am reusit sa scap de greturi 
va pup si numai bine!
CarmenAlbu spune:
Buna fetelor, imi dati sperante cand vad ca va simtiti mai bine, ca asa vad ca va veni si la mine clipa aia.. asa e nici sa vb nu pot, ieri am fost cred ca cel mai rau, nici nu m-am spalat, si m-a hranit sotul cu un iaurt, ca nu am putut urca sa ma servesc!
De Craciun avem si invitati, si am ajuns la concluzila ca nu pot gati nimic asa ca l-am trimis pe sot sa se intereseze unde putem comanda cina, ca eu nu voi face aproape nimic cu starile si nu stiu ce vom manca altfel...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
7+
Lala86 spune:
Buna!!
beluistef, LA MULTI ANI fericiti si frumosi alaturi de cei dragi!!

sa te bucuri de un drum presarat cu multa sanatate,bucurii,impliniri si fericire alaturi de familia ta!!!
Lia73,multa,multa sanatate tie si puiutului tau!!!
Fetelor ce friggggg eeeeeee...brrrrrr...iubitu` meu trage de mine sa iesim este un targusor de Craciun in centrul orasului si i s-a facut lui tare pofta de kurtos kalacs ...si sincer parca si eu as papa unul acum plus niste multe dulciuri de acolo iammy dar asa n-am chef sa ies din casa
..bine ca am un sot dragut si i s-a facut mila de mine
![]()
si o duminica frumoasa in continuare sa aveti!!
minune mica in burtica
Laura
9+
bumblebee spune:
Buna fetele, raportez stare de avansata disfunctionalitate
, dorm din ce in ce mai prost noaptea
, dorm o ora, stau una juma' treaaza, sau cum se nimereste
, zau ca-mi vine sa-mi iau campii...
La multi ani eladea

sanatate multa si toate cele buna alaturi de cei dragi
, distractie placuta!!![]()

Alina
7+
gargarita
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Buna fetele, raportez stare de avansata disfunctionalitate , dorm din ce in ce mai prost noaptea , dorm o ora, stau una juma' treaaza, sau cum se nimereste , zau ca-mi vine sa-mi iau campii... La multi ani eladea ![]() ![]() ![]() sanatate multa si toate cele buna alaturi de cei dragi , distractie placuta!!![]() ![]() ![]() Alina 7+ gargarita |
Vroiam sa zic beluistef
Beluistef, toate cele bune

La anul si la multi ani!!Ma duc sa incerc sa preztez niste nani, imi vine sa ma bat cand vad cat de defecta sunt!

Alina
7+ gargarita
Lia73 spune:
AdrianaSM: imi e frica sa iau renie
nush daca am voie
lala sar'mana de incurajari
crisule dar imi plac si mie mandarinele 
+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Lia73 spune:
eladea2005 o sa incerc cu biscuiti...sper sa mearga
pozulici
paunita
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Buna fetele, raportez stare de avansata disfunctionalitate , dorm din ce in ce mai prost noaptea , dorm o ora, stau una juma' treaaza, sau cum se nimereste , zau ca-mi vine sa-mi iau campii... La multi ani eladea ![]() ![]() ![]() sanatate multa si toate cele buna alaturi de cei dragi , distractie placuta!!![]() ![]() ![]() Alina 7+ gargarita |
si yo fac de planton noaptea...probabil ca ne pregatesc sa avem antrenament cand vin ei pe lume

pozulicipaunita
racusor2010 spune:
beluistef
LA MULTI ANI!! MULTA FERICIRE, SANATATE si SARCINA CAT MAI USOARA!!!
sper ca ai petrecut astazi si ca te-ai bucurat din plin de aceasta zi!
iti cantam LA MULTI ANI :)
greturile astea totusi nu vor sa ma lase...in seara asta iar mi-au mai dat putin de cap...si sotul meu asa se bucura cand am greturi, ca asa e linistit si el ca bebe e bine 
dar ma bucur ca nu mai am dureri! Doamne ajuta sa fie bebe acolo bine si sa se fi prins cum trebuie!
Sanatate la burtici!!!
beluistef spune:
Buna fetelor,
Multumesc de urari si de gandurile bune.
-ici multi si cinstea de rigoare 

.
In ceea ce priveste dormitul raportez si eu MARI, dar foarte MARI PROBLEME CU SOMNUL.Nu stiu daca dorm toata noaptea maxima 2 ore. 

ma trezesc noaptea si simt ba ca nu am aer, ba ca am senzatia ca ametesc in somn de zic ca o sa cad din pat. NU STIU CE O SA MAI FACEM CU STARILE ASTEA.
O seara placuta in continuare 
Elena,
11+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf