Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata si de la " je "

Astazi avem , laptic, suc natural sau shake-uri...dupa preferinte.

Sunt pe baricade de la 7, dar taaaareee greu m-am trezit dimineata, asa as mai fi de numa, zici ca atunci m-a luat somnul ala adanc si profuuuuuunndddd.

O zi cat mai usoara

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Buna dimineata, mamici de delfinasi!
Elena, multumesc mult pt reteta, deja imi ploua in gura, abia astept sa le fac. O sa iti povestesc cum au iesit.
Si eu as fi dormit de dimineata ca un bebelus, dar m-am impacat cu gandul ca nu mai muncesc decat azi si maine.
Acum ma duc sa ma manichiuresc, asa ca o sa postez reteta de tort diplomat cand ma intorc. Sper sa gasesc si niste cadouri frumoase de Craciun pentru parinti si pentru sotzul din dotare.
Pupici, ne revedem dupa-amiaza cred.

Alina, 11+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am uitat sa spun...durerile sunt pentru ca uterul nu este obisnuit cu sarcina si pentru asta iau utrogestan (are progesteron)...si pentru dureri no-spa, sa nu se mai contracte uterul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cum fac sa imi pun semnatura? multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor
chiar daca nu mai suntem colege de odisee, eu va citesc.
lma elena si acum sa ai un baietel
fetelor hai si cu reteta de diplomat.

shery cum sunt bebeii????

pupici fetelor si aveti grija

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata fetelor
chiar daca nu mai suntem colege de odisee, eu va citesc.
lma elena si acum sa ai un baietel
fetelor hai si cu reteta de diplomat.

shery cum sunt bebeii????

pupici fetelor si aveti grija

Multi si sa intri sa mai vorbim, sa ne mai zici cum esti.

O sa va dau si eu reteta mea, dar dupa amiaza, ca sa o zic ca la carte sa nu gresesc si apoi sa o videm si pe cea a Alinei.

Oricum trebuie doar : fructe diverse, un compot de ananas, frisca lichida de 500 ml, 3 oua, 2 pachetele gelatina si cred ca atat. Oricum reteta o sa o zic exact dupa-amiaza. Tortul este gata in maxim o jum. de ora si poate fi mancat dupa maxim 3. Este fooooooaaaarte delicios.

Azi o sa ma bucataresc, o sa fac foile de prajitura si maine probabil cozonaceii si rafaelo. Asta bineinteles dupa ce voi un pic ( de la 3 jum de cand ajung, macar o ora )
O sa pun poze cu produsele finite

Alinutza spor la manichiurit, sa te faci frumoasa.

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mirela2, bine facem, multumim, mai intram si pe la FIV sa tinem pumnii la fete, si asteptam 8 ian sa facem DT, sa vedem ce se ascunde in burtic, io oricum stiu ca fata si baiat! Si ma mai uit la fetele de aici si le admir cum de pot face si curatenie, si unu/doi copii acasa, si torturi, si cozonaci, si bomboane, si servici... Bravo lor!
Eu am facut in wk spaghete si m-am intins apoi in pat cu un no-spa si tremuram de frica sa nu ma ia contractiile de la atata efort! La munca stau cat mai pe spate in scaun sa nu mi se deschida colul, de aplecat la descaltat o face sotu sa nu-mi scada tensiunea si sa lesin, in brate n-o iau pe Alesia sa nu mi se rupa membranele, sex nu fac sa nu-mi sara dopul si sa curga lichidul, geanta prin magazine mi-o cara sotu sa nu se desprinda placenta de la efort, in fiecare dimineata plec cu inima in gat la munaca (unde stau doar jos nu fac efort/picioare/stres) cu gandul ca sper ca nu fac o prostie cand mai bine as sta in medical la pat si in general multa paranoia pt 9 sapt, mai tarziu nu stiu ce voi face! Ma duc cu mama la un film de actiune (2012), dupa film: crezi ca in situatia ta e bine sa vezi filme asa de stresante? sa nu-ti faca rau! Vin acasa, apare paranoia, ii dau dreptate, ma uit doar la comedii. Ma surprinde al meu cand ma uitam la Stan si Bran si radeam copios: mai incet, zice, crezi ca le face bine la bbi sa-i zgaltii asa tare? Cred ca ma voi uita la filme horror de acum, sunt previzibile si calme!
Tu ce faci?

Shery +9 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neatza burtici, de azi sunt in concediu!!! Curatenia o fac cu sotul meu, adica eu sterg praful si el e cu aspirator, mop, na, ce sa-i fac, as vrea sa am voie sa fac eu tot ca sa nu-l innebunesc (sunt o mica dictatoare cand vine vorba de facut curatenie ), cred ca o sa trebuiasca sa las nazurile si sa iasa cum o iesi.
shery, te inteleg,eu parca-s o leguma, mancare cand fac, nu fac singura si dup-aia oricum trebuie sa ma intind si bag no-spa,pt ca mi se intareste burtica si doare.
... bidonul de 5 litri daca-l vreau, chem sotul, daca vreau sa merg undeva, sotul (avem doar masina familiei), sper sa reziste pana ce o sa treaca perioada asta mai delicata.

Alina 8+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sheri, Nici eu nu-s departe! Iar al meu sot e tot asa stresat la fiecare pas...ieri s-a uitat stramb la mine ca am baut un pahar de pepsi. Agit copilu' dom'le!

Larisa 9+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

cum fac sa imi pun semnatura? multumesc!

Mergi pe pagina nr.1 si acolo ai link-uri si informatii utile si iti explica pas cu pas cum sa faci.

Bebe strumpf

Mergi la inceput