Fulgusori de nov - dec 2009 (185)
Raspunsuri - Pagina 6
Lidia74 spune:
DANKUTZA numai tu stii ce e in sufletul tau...incearca sa te linistesti; faptul ca sotul iti este alaturi conteaza enorm...
Imi pare rau de mama ta...sper sa fie ok operatia.
Cat despre bebitza...e tare scump.
ionelamaria spune:
Salut,
Noi suntem bine... si noi am patrulat putin noaptea trecuta.... asa... vreo 3 ore.... dar ne trece.. V-am citit... dar nu apuc sa scriu mare lucru.
Va trimit o poveste pt un zambet
Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din
familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter de hotaraste sa realizeze un interviu.
-Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
-Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere.
Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut. Sotia mea, desi se
lovise, i-a spus animalului pe un ton calm: "1 la mana". Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou.
Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala: "2 la mana".
Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal, ca
trebuie sa consulte un psihiatru.
Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm: "1 la mana".
A fost prima si ultima data cand ne-am certat...
Noapte buna
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
monica_80 spune:
Buna seara scumpele mele,
noi ne-am intors acasa miercuri din spital. am nascut prin cezariana duminica pe 13 dec (probabil v-a anuntat laura-nu am avut timp sa citesc din urma), o fetita superba (este exact asa cum am visat-o)de 3,4 kg si 51 cm, scor apgar 9. experienta in spital, spre surprinderea mea a fost una cat se poate de placuta intr-un spital, eu am avut moralul foarte ridicat din primul moment cand mi-am vazut printesa si probabil asta mi-a facut sederea in spital foarte placuta, mai ales ca am reusit sa stau in rezerva cu printesa mea pe care nu ma mai saturam s-o privesc. poate intr-o zi am timp sa va scriu pe indelete povestea nasterii printesei mele.
de cand am ajuns acasa incercam sa ne obisnuim una cu alta, incercam sa ne obisnuim cu programul, cu ce ne place, cu ce nu ne place si nu mai avem timp de absolut nimic, de aceea nici nu am reusit pana acum sa intru sa va scriu.
va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru galerie. va pe toate si poate gasesc un pic de timp sa intru pe forum mai des de acum incolo.
dulci pentru toate mamicile si pentru bebelusii lor
40+
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Multumesc de raspunsuri...dar din pacate nu am nici un semn...Am contractii dar durerea cam lipseste...din cand in cand la cate o contractie apare si o durere ca la menstruatie..sau chiar mai "anemica". Am incercat sa vad dak macar contractiile sunt regulate...dar nu sunt. Mai asteptam...
va pupik..si sa aveti o noapte cat mai linistita.
40+
rebebebe spune:
Buna fetele!Si noi suntem pe ultima suta de metri dar nu sunt semne de nastere inca...Luni vin parintii mei din Romania,Poate bebe Nicholas ii asteapta sa soseasca si apoi se hotaraste sa vina.
Am vazut ca multe din voi au nascut. Bravo fetelor! Felictari si bebei sanatosi!Va anunt cand intru in travaliu.O noapte linistita tuturor!
Rebe
strumfy_12 spune:
Neatza !!!
Va invit la o , nu prea ma pricep eu la facut cafea pt ca nu beau... dar azi miroase fain...
Nu prea am dormit noaptea asta...am avut mai multe contractii..si a aparut si durearea...poate o fi semn de nastere. Acu sunt in asteptare...sa vedem dak sunt si regulate..si la interval...
Va pupik pe toate si va tin la curent!
Monica cum ai obtinut rezerva...si cat costa?
40+
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumfy_12 Neatza !!! Va invit la o , nu prea ma pricep eu la facut cafea pt ca nu beau... dar azi miroase fain... Nu prea am dormit noaptea asta...am avut mai multe contractii..si a aparut si durearea...poate o fi semn de nastere. Acu sunt in asteptare...sa vedem dak sunt si regulate..si la interval... Va pupik pe toate si va tin la curent! Monica cum ai obtinut rezerva...si cat costa? 40+ |
multumim si te asteptam cu vesti!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT