Fulgusori de nov - dec 2009 (185)
Raspunsuri - Pagina 5
Ancutza_Bro spune:
Dankutza doamne ce spui tu acolo...cum sa te dea afara? cum sa nu te lase sa atingi incubatorul? ... ce tampite...scuza-mi limbajul dar m-am umplut eu de draci, d'apoi tu...
si Sabina a stat 2 zile la incubator...inafara de faptul ca ma ajutau asistentele sa o iau in brate sa o alaptez (ea avea o branula la cap si nu i-o dadeau jos) ma lasau sa stau cat vreau eu...cand nu mai manca o puneau la loc si eu mai stateam si ma uitam la ea... nu mi-au zis niciodata sa plec...deschideam capacul la incubator si o tineam de manuta si o mangaiam...mi se pare firesc copilasul sa simta ca mami e langa el...chiar nu imi vine sa cred ce tolomace sunt asistentele alea
hai, fii curajoasa cum ai fost si pana acum...imi pare rau pt mama ta
Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT
POZE
dankutza spune:
Poze noi cu Cezarica in prima saptamana acasa.
http://family.webshots.com/photo/2904950440105874155NJiQvQ
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze Cezarica
www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare
laurairina13 spune:
Dankutza, da ce grozavii povestesti tu acolo!! Ce scorpii de asistente...oare de unde vin toate si le aduna la maternitati??????Ele nu sunt mame la randul lor oare??
Off..nu te mai stresa atata cu lapticul, daca nu e, nu e..ce poti face?ai facut si faci tot ce e omeneste posibil, nu iti mai reprosa si asta, destul ca ai tras atatea ca sa o puteti avea pe papusica! Linisteste-te si hraneste papusica cum poti, cat lapticul tau pt imunitate cat formula!Important e sa o hranesti sa creasca mare micuta!
Am vazut pozele e o scumpete de fetita! si cu ochii ca margelutzeleNu iti mai reprosa nimic, odihneste-te, fii linistita caci ii transmiti si ei stresul tau si teama ca nu poti face totul ca sa fie bine...Important e ca e sanatoasa, o aveti acasa, si sunteti sanatosi sa puteti sa ii purtati de grija!
Multa sanatate si mamei tale, si sa treaca cu bine de operatie!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
dymomo77 spune:
Dragele mele va pe toate si ma bucur ca in sfarsit am reusit sa va ajung din urma. Noi pe 17 am avut botezul si am ramas in urma cu cititul. Abia acum am recuperat. La botez a fost super Danut a fost tare tare cuminte. Tocmai am primit musafiri asa ca revin mai tarziu.
mami fericit de Dan Mihail
raluci_b spune:
fetele care ati mai observat incrucisarea ochilor?
se numeste strabism fiziologic ar trebui sa dispara pana pe la 3-4 luni, la voi care e situatia?
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b fetele care ati mai observat incrucisarea ochilor? se numeste strabism fiziologic ar trebui sa dispara pana pe la 3-4 luni, la voi care e situatia? Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere poze bubu |
si eu am observat lucrul asta si m-am speriat...apoi am citit ca e normal si m-am mai linistit...oricum am obs ca se intampla din ce in ce mai rar...
Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT
POZE
My_Lady0091 spune:
dankutza..imi pare rau ca ai trecut prin toate astea..nu meritai..nici tu nici bebe...
ziceati de asistente si nenato nashpa..eu am cheltuit 400 de lei numai cu shpagile..nici nu se uitau la bebe..dupa ce le-am dat banii..au vazut ca are ata la limba...ca are icter si au pus-o la lampa..si era s-o puna si fara bandaj la ochi...ne-au tinut cica la rezerva intr-o camera cu geamurile cracanate si intr-o caldura handicapata..cred ca erau vreo 30 de grade..cu niste calorifere care ardeau non stop si nu le puteam opri..ca aveau rozetele stricate..apoi trebuia sa o car pe un hol lung si plin de curenti...pana la control..la baitza...si eu eram taiata si cusuta pana in gat si cu un hemoroid cat casa la purtator..m-am simtit ca un animal haituit..la orice miscare trebuia sa sar cu banul
si eu i-am dat la fetitza baby calm..chiar il beia pe tot..acum cand i-am dat si baby drink..a invatat sa isocieze gustul..si nu mai vrea baby calm deloc..se stramba ca la circ..
BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea
My_Lady0091 spune:
a.......si am uitat sa va spun de purici...am gasit purici in patutz la fata..grasi si plini de sange..si in spital..vorba aia..si de unde mai pui ca i-am carat si acasa
BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea
asteropipan spune:
MAMICUTE eu sunt din alta odisee(burtici de iepurasi de mar-apr2010
dar am intrat din curiozitate sa vad cam la cate saptamani a-ti nascut voi.si am ajuns sa va citesc mesajele.nu tot insa m-ati emotionat asa de tare cu povestioarele voastre ,cu pozele cu minunile voastre. SIMINA_KAL am avut lacrimi in ochii cand am citit povestea printesei tale.
Sa va traiasca la toate pruncii vostri pretiosi,sa fie sanatosi si sa aveti parte de SARBATORI FERICITE alaturi de noii membri ai familiilor voastre.
Pentru cele care sunteti in "asteptere" care nu a-ti nascut inca dar se apropie ziua cea importanta va doresc de asemenea SARBATORI FERICITE si sa aveti parte de nasteri usoare si prunci sanatosi.
pupici la toate.
27+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
laviniablaga spune:
Shtephy, pupam mamica frumoasa de Shtephitza si Iustin
Si eu am observat la Rareshul mic tendinta de a se uita incrucisat, dar m-a linistit pediatrul!
Acum sta cuminte pe pat si se chinuie sa scoata sunete...imi place tare...
va pup pe toate!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT