Fulgusori de nov - dec 2009 (185)
Raspunsuri - Pagina 12
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coquelicot [quote]citat din mesajul lui laurairina13 aa..io mai am o problemutza..rechinasa mea are de vreo saptamana tenul pe fata tot cu bubite, mici mici,nu se sesizeaza decat daca te uiti de aproape aproape.. de alea de zice toata lumea ca sunt de la caldura..dar nu se mai trec!! Si e aspru tenul ei acum, nu mai e neted si catifelat..oare sa o dau cu crema de galbenele??ar trebui sa ma ingrijorez? Sora mea mi-a zis sa nu o mai pupam toata ziua pe falcutzi, ca de asta face bubite..Da eu iubesc tare falcutzili alea ..cum sa le las nepupate???mami de bebe MATEI (10.11.2009) |
si a mea face bubite..dar o sterg mereu cu musetel pe fata si cand ii fac baitza ii fac cu ceai de musetel, galbenele si pun si taratze intr-un tifon..il leg si il pun sa fiarba in apa aceea..asa ii fac pielea fina...si am observat ca chiar merge treaba

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

raluci_b spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Buna seara .Noi ne pregatim de baita, dar am trecut sa va lasam un mini-filmulet cu www.youtube.com/watch?v=bW2q3pmmbUM" target="_blank">noua noastra descoperire ![]() fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
pupam nora frumoasa si desteapta

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
dankutza spune:

Bun venit pe lume, bebe de AdinaMia!
Sa fi sanatos si sa iti faci parintii mandri! 

Laurairina ti-am vazut pozele cu rechinasa. Este tare draguta. O scumpete! Sa iti traiasca! 
My_Lady am vazut si pozele cu Becca. Ai un copil tare frumos si reusit. Sa va bucurati de ea! 
Simina ce draguta este Maya cand isi papa degetelul, mai bine zis puminsorul. Lidia are dreptate. A crescut tare mult. 
Referitor la strabismul fiziologic, nu stiam de el. Dar, mi-au tremurat chilotii cand am vazut-o intr-o poza ca se uita aiurea. APoi, am prins-o si intr-o zi ca se uita cam ciudat la biberon. Eu am o verisoara primara cu strabism, si imi era frica sa nu o mosteneasca pe aia. DAr, m-am linistit. Ziceti voi ca e normal. Oricum se intampla destul de rar. AM prins-o doar de 2 ori.
Referitor la dormitul in pat, eu nu am sa dorm cu bebitza in pat, orice ar fi. O mai pun in pat, dar "stam de vorba". SI neaparat nu sunt obosita si pot sta treaza pt 10-20 minute cand dureaza "discutia". Medicinele mele mi-au interzis total sa dorm cu fata in pat. Au avut caz, in care au sufocat copilul. S-au rostogolit peste bebelus. Degeaba isi frangeam mainele mai tarziu. Eu nu vreau sa risc deloc. Este doar parerea mea si ma refer strict la mine. MAi bine ne trezim de 1 milion de ori pe noapte, dar e fata in siguranta.
Cat am scris mesajul acesta, am reusit sa scot 6ml de lapte din ambii sani, pe care am sa ii dau la urmatoarea masa. Tot e mai bine decat nimic. Nu ma las deloc. Bag in continuare diverse tampenii, ca sa mai scot cate ceva.
si noapte buna
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze Cezarica
www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
zodie_de_foc spune:
Neata'!
Nu v-am mai scris pt ca, exact cand imi revenisem cu programul si incepusem sa va recitesc, mi-a murit calculatorul si a trebuit "operat". Acu tot in urma sunt cu cititul, dar poate reusesc sa comunic cu voi mai mult de acum.
Puiul meu e cumintel si doarme noaptea (cu mici exceptii
)
Citind in diagonala pt ca timpul nu imi permite altfel, am vazut ca vorbiti de bubitele de pe fata bebelusului. Eu l-am spalat cu ceai de musetel si nu a avut nici un efect. Abia cand l-am spalat cu ceai de pelin s-a vindecat si chiar foarte repede.
Iar in legatura cu baby drink, cineva m-a invatat sa fac ceiutul mai diluat (100 ml apa in loc de 50) pentru ca este foarte dulce si nu trebuie sa il obisnuiesc asa. Acum nu ii mai dau baby drink (pe care il dadeam cu biberonul), ii dau ceai de anason cu lingurita - nu ii place, dar reusesc sa ii dau 2-3 lingurite.
Ultima boacana facuta de mine
: am scos ieri copilul afara cu carutul prin zapada pentru ca vazusem pe cineva si am zis ca tre sa pot si eu (sotul a zis ca nu era suficienta o nebuna - adica tipa pe care o vazusem eu - mai trebuia si a doua = EU
). Urmarea a fost ca, la urmatoarea masa a vomitat tot si abia a putut dormi, iar cand s-a trezit a vomitat iar si i-am dat si programul peste cap pentru ca nu i-am mai facut baita si tot asa 

Sper sa isi revina repede.
Va pup si va doresc o saptamana usoara!
Alinus25 spune:
Neata,
Poftiti la cafeluta
.
Eu sunt treaza de la 5.30, Dragos a avut ceva crampe si a tot scartait, l-am tinut in brate pana acum.
Si noi avem bubite de la caldura, dar la noi sunt 24-25 grade. Ma tot cert cu sotzu sa nu mai faca asa calcura ca mie nu-mi place si nu-i face bine nici la bb, dar el zice ca a suportat destul frig la bloc plus ca il mai ia frigu si la servici. Riana asa a crescut la 21-22 grade.
Ma duc sa fac dus, la 8.30 am programare la epilat.
Rony spune:
buna pentru bubite de la spital ne-au dat triderm si cand apare ii dau din cand in cand; o alta dr ne-a vorbit de baneocin, insa toate in cantitate ff mica; asta daca vrei sa scapi mai repede de ele ; daca nu , cred ca vor trece de la sine
| Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
si a mea face bubite..dar o sterg mereu cu musetel pe fata si cand ii fac baitza ii fac cu ceai de musetel, galbenele si pun si taratze intr-un tifon..il leg si il pun sa fiarba in apa aceea..asa ii fac pielea fina...si am observat ca chiar merge treaba ![]() BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT![]() pozici noi cu bebe shtrumf ![]() ![]() |
Rony spune:
Buna,
Sincer nu cred ca iesitul afara ii provoaca starea de voma ! eu am iesit cu bebeul afara la o saptaman si 3 zile ; am iesit in padure 2 ore fara probleme si era destul de frig; insa l-am imbracat bine; parintii mei m-au certat rau de tot si mi-au zis ca sunt nebuna ; insa copilul nu a avut nimic; de atunci l-am scos in fiecare zi ; sanatate multa
| citat din mesajul lui zodie_de_foc Neata'! Nu v-am mai scris pt ca, exact cand imi revenisem cu programul si incepusem sa va recitesc, mi-a murit calculatorul si a trebuit "operat". Acu tot in urma sunt cu cititul, dar poate reusesc sa comunic cu voi mai mult de acum. Puiul meu e cumintel si doarme noaptea (cu mici exceptii Citind in diagonala pt ca timpul nu imi permite altfel, am vazut ca vorbiti de bubitele de pe fata bebelusului. Eu l-am spalat cu ceai de musetel si nu a avut nici un efect. Abia cand l-am spalat cu ceai de pelin s-a vindecat si chiar foarte repede. Iar in legatura cu baby drink, cineva m-a invatat sa fac ceiutul mai diluat (100 ml apa in loc de 50) pentru ca este foarte dulce si nu trebuie sa il obisnuiesc asa. Acum nu ii mai dau baby drink (pe care il dadeam cu biberonul), ii dau ceai de anason cu lingurita - nu ii place, dar reusesc sa ii dau 2-3 lingurite. Ultima boacana facuta de mine : am scos ieri copilul afara cu carutul prin zapada pentru ca vazusem pe cineva si am zis ca tre sa pot si eu (sotul a zis ca nu era suficienta o nebuna - adica tipa pe care o vazusem eu - mai trebuia si a doua = EU ![]() ![]() Sper sa isi revina repede. Va pup si va doresc o saptamana usoara! Mami de cel mai dulce Matei Gabriel |
laurairina13 spune:
Multumesc de sfaturile pt bubite..la noi nu prea avem cum sa scadem temperatura din apart de la 24-25 grade..e caldura data la tot blocul. Aerisesc des..dar in rest ..aceeasi temperatura. O sa incerc cu ceai de musetel pentru moment..Dupa sarbatori daca nu ii trec o sa o duc la pediatra sa vad ce ne zice.
In rest , sunt stresata cu botezul care il vom face acum pe 27, caci petrecerea' de dupa o facem acasa la noi. Nu am vrut sa facem cu tambalau mare, daor in familie. Asta la inceput, dar acum vad ca se tot inmultesc invitatii, si vad ca de fapt o sa fie si mai mult tambalau cu masa pusa la 20 de invitati
Noroc cu soacra care ne gateste felurile principale, noi ne ocupam doar de salate si aperitive. Oricum imi vine sa ma impusc

Ma mai gandesc ca nici nu am cu ce sa ma imbrac, caci am o singura pereche de raiati de cand eram borti' si doar aia ma incap..Bani nu as vrea sa arunc acu pe haine , ca nu ne prisosesc..si tot asa...
O sa cam absentez motivat de pe aici..![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
ionelamaria spune:
Buna tututror
Noi suntem bine, luam debridat ca ne constipam... si de cand cu ceiutul de anason+fenicul+chimen.... cred ca am scapat de colici... sper( adica de tot.... ca de la siropelul colic baby ne lasase destul de bine... ne-am inteles bine cu el, dar acum am renuntat ca luam debridat si nu mai vreau sa combin nimic)
Vad ca vorbiti de bubite... si la noi pare pielicica pe fatuca mai aspra de cateva zile , ca si cum ar avea bubite mici mici dar fara culoare sau altceva, cred ca de la baita noastra cu tarate si flori de galbenele tinem in frau bubitele ( iar pup Monisu... ca ea n-ea salvat)
Laurairina spor la pregatiri pt botez.... moooama ce zapaceala cu 20 de invitati acasa. Eu nu stiu ce ma voi face.... acusica bate si la noi la usa botezul.... si tot asa spun si eu.... doar nasii ... dar parca vad ca ne lalaim
Cu iesitul afara.... si noi iesim des.... nu zilnic ( cred ca de lene) dar e bine la aer... am iesit si la -15 si bebe era tare linistit... doarme si papa bine dupa plimbare... deci nu imi fac griji. Ma asigur ca il schimb de scutec cat mai aproape de momentul in care iesim... ne imbracam bine( body, pantalonei de bumbacel, un costumas din catifea cu totul... si overall-ul gros de iarna ,o caciulita groasa si gata).
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
Andrecluj spune:
Buna dimineata, fetele mele, va pup repede si va las o cafea buna buna, Dana Multumesc de raspuns, nu eram chiar asa denaturata, sarisem doar pantalonasii, in schimb ii dadusem un pulover in plus.
Va pup pe toate, cuscrelu Ma bucur sa mai aud vesti de la voi
Chiara Ada, vita mia

..cum sa le las nepupate???