Bobocei de sep-oct 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Ai perfecta dreptate cu nerespectarea regulilor de circulatie. Si eu circul corect si chiar m-am certat cu politia ca nu face nimic cand vede ca nu se respecta regulile.
Si ai dreptate ca sunt extrem de multi nesimtiti in trafic (si nu numai) lucru care nu se intampla in alte tari. In unele se intampla chiar mai rau...in altele se respecta strict regulile...dar se respecta si pentru ca amenzile sunt fantastic de mari.
La noi au inceput sa ridice masini pentru parcare neregulamentara...eu am zis perfect...toata lumea m-a injurat ca de tin cu ei...dar doar asa soferii de Bucuresti (nu toti ins amult prea multi) pot fi convinsi sa respecte regulile.

Insa in ceea ce priveste dezapezirea...poate ar fi putut face mai mult, dar cred ca se face...
Nu iau apararea administratiei pt ca nu am nici un interes...insa ce incerc sa spun este ca ne-am obosnuit sa criticam...si tre' sa recunosc este mai simplu sa critici decat sa gasesti solutii...

Din pacate sunt multi oameni care asteapta sa faca altii totul pt ei...asta ma supara de fapt, exact cum ai spus Ada, de atatiacare NU au iesit sa dea zapada din fata blocului, de pe alee, etc...si doar asteapta sa o dea altii si critica ca de ce nu o dau la timp, dar nu misca un deget.
Iar pe bulevard cum ar putea sa dea zapada de pe strada decat pe masinile parcate. Eu am masina la bulevard si nu iti spun ce munte inghetat era in spatele ei...dra iti spun sincer ca eu nu am vazut alta solutie...decat sa luam lopata(sotul...tre' sa recunosc ca eu am stat cu copilu' ca de...) si sa dam zapada, nu in spatele altor masini (cum se practica), nu in strada abia curatata ci cumva sa nu deranjeze pe nimeni prea mult...

Cum ziceam...asta este punctul meu de vedere si nu vreau sa supar pe nimeni.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Da, ai dreptate, trebuie sa facem toti mai mult ca sa mearga mai bine.
E caracteristic romanului (modern, oare, numai modern) sa carcoteasca fara macar sa se intrebe care ar fi partea lui de treaba.
E adevarat ca platim niste impozite si ca o parte din bani se duce la primarie, asta nu va rezolva insa traficul... si nici scarile de la bloc nu cred ca are cum sa le curete primaria.

Cand spun ca se poate face mai cu cap, ma gandesc strict logistic, de exemplu zapada, in loc sa o arunce intr-o parte, pe masinile carora tot ei le-au dat voie sa parcheze acolo, se poate incarca in basculante si deversa in, sa zicem, lacul Vacaresti care sta gol (gunoaie, oi, caini vagabonzi cu miile)
Noi cand dam zapada pe langa bloc, o dam in spatiile verzi, pentru ca nu avem unde in alta parte.
De acolo, cand se topeste, inunda stradutele, umple totul de noroi, nu mai zic ca inunda subsolul blocurilor... si aceea ar trebui ridicata.

Ei, cred ca ar trebui sa ma angajez la primarie

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

P-aici pe la noi n-a dezapezit nimeni, aseara m-a lasat taxiul un pic mai departe ca mi-a zis de cum m-am urcat ca nu intra pe strazi inzepezite
e funny aici in fata blocului unde se parcheaza pe marginea strazii, un pusti isi cuata si el locul cu farasul si a dat ceva la faras, iar azi cand s-a miscat cu masina, i-a ocupat altul locul

Ideea nu e sa ne plangem de primarie, trafic sau mai stiu eu ce, dar nici nu putem sa adoptam atitudinea "las-o mah ca merge asa", stiu ca suntem o natiune cu standarde joase si ne multumim cu lucruri marunte, vorba Adei, pe Magheru se circula si avem si beculete, dar eu nu pot sa nu fiu nemultumita, mi-as dori mai mult si nici nu vreau sa aud gurile care zic: "daca nu-ti convine poti pleca in strainatate" mi-ar placea sa traim mai civilizat chiar aici la noi in tara
na ca mi-am spus si eu dorinta de Mos Craciun, asta asa ca alt cadou nu prea astept

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

sti ca pe alea de inox se vede orice mica pata sau strop, nu?

stiu eu. Ada era un indesit ingust cum vrei tu! noi am luat ce am zis din acelasi motiv. Adevarul e ca arata sic cu capac de sticla, restul inox dar eu il mai las si patat ca mor sa curat aragaze

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Eu sunt convinsa ca orice schimbare trebuie sa inceapa cu fiecare dintre noi. Din cauza asta am si deschis subiectul...

Ada depune CV...candideaza...noi te sustinem
Noapte buna....zapada se aseaza...e ca in povesti... maine la saniushi...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ADA felicitari ptr. primii pasi, ....in alta ordine de idei si noi avem Artic si este foarte prost cuptorul, adica eu nu sunt multumita de el ptr. ca indiferent ce bagi in el,cratita/oala/tigaie se arde tot pe fundul ei, deci e praf...prajiturile, nut-i mai zic ca am inceput sa ne obisnuim sa decupam fundul prajiturii si sa mancam ce mai ramane

ange ma bucur tare ca, CRINUL se simte mult mai bine

babytza

nausica fata vroia mancare normala si tu.... ii faceai numai specialitati.....tot inainte te rog da-mi si mie reteta de chiftelutza cu cartofi si cu ce ai mai zis tu ca mai pui acolo .....multumesc

Noi azi am fost tare happy ca a venit tati acasa dupa vre-o 4 zile plecat si nu mai stiam cum sa stam calare pe el..... a venit si mosu, na, sa ne laudam si noi...cu o pereche de blugi, o geaca super misto de la ADIDAS, o pereche de manusi (aveam doua perechi, dar asa de frig nu ptr,zapada acum putem sa ne bulgarim la greu) si toate aste ptr. Ami si ptr. mami nimic ....dar sper sa se revanseze el pina de craciun.....ca daca nu.. vede el

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

super, merge Oadu!! bravo!

Nerantula eu una sper sa n-ai dreptate, am avut o sansa unica de a-mi creste singura copilul macar un an. Cred totusi ca si alte mame merita sansa asta si cum la noi sunt salarii atat de mici nu vad cum e posibil daca ei scot banii.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

va multumesc pentru feedback la cuptoreisan.

eu vroiam alb pentru ca se asorteaza cu masina de spalat si cuptorul cu microunde.
sotul vrea inox, ca se asorteza cu... chiuveta!

Plita o am de inox, Franke (ma rog, Dominox, un 2nd tier de la Franke).Nu as zice ca se murdareste prea rau, e drept ca nu coc vinete, dar nici n-o spal... Iar cand o spal, se spala foarte usor, dau cu spray, o las, o sterg si cam asta e...
Oi fi eu mai... nesimtita, dar din acest motiv nu cred ca m-ar supara nici inoxul prea tare. Vreau sa fie ingust, sa nu coste chiar 14mil ca n-am si sa functioneze fara hachite.
Tocmai am taiat Arcticul de pe lista

ma bag si eu la nani... vad ca nu mai ninge in bercenia, oricum maine lopatim nitel ca sa plecam la Carrefour dis de dimineata.

Apropos de mancare de adulti... nu m-as fi gandit niciodata sa-i dau lui Teo icre... ei bine, ii dadea o prietena la care am fost in vizita fetitei ei. Si ce credeti, a mancat si Teo, nu oricum, vreo 4 felii de paine... si inca ceva... isi ungea singur icrele pe paine.
Iar Radu aproape ca s-a batut cu mine parte-n parte pe o felie de paine cu salata de vinete. A plans cand s-a terminat...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

am uitat sa zic, irina, ai fost mortala.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

si sotzul meu i-a dat lui Robi salata de vinete cu bucati maricele de ceapa in ea si nu stiam de ce avea copilul mustato rosii la gura dar ii place tare, iar daca vede cascaval nu mai scap de el, lasa tot, de ciocolata ce sa mai zic, acum s-a invatat ca eu ii dau sa muste o data si gata si musca nene cu ditamai gura, baga jumate de milkinis o data
apa nu mai bem ca doar e iarna, ii fac un ceai, hapciu se cheama si din ala mai bea cateva guri peste zi, in rest fara lichide in afara de lapte, mi-am gasit si eu niste biscuiti buniiii (ca na poftele) gen frantuzesti, galette...nu stiu cum se cheama si in aia a dat iama, dupa ce i-am dat sa muste o data a venit si mi l-a luat din mana si dr a zis ca nu mai are voie deloc gluten (in discutia despre lipsa dintilor)

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput