America (186)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Da. Tot eu eram . Uitai sa atasez si eu linkul cu pozele ce m-am indeletnicit sa le pun, in sfarsit:
http://family.webshots.com/album/575964506TYWudy

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ciuf, frumosi rau copiii, mai ales Eva. E o dulce!
Dar eu ma uitai dupa decoratiunile tale si e cam ioc, cred ca din cauza de scoala, asa-i? Tare mi-e dor de anii cand faceai minuni cu manutele tale!

Miere, are un inger bun Aidan! Slava Domnului ca l-ai vazut la timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Ciuf pt terminarea semestrului...chiar cat mai ai din scoala?
Da, am acceptat jobul incep pe 4 ianuarie.

Vai ce brad inalt aveti! Si Eva este extrem de cocheta in poza asta
http://family.webshots.com/photo/2538813490082837760wcizJC

Am impodobit si noi bradutul, anul acesta avem unul mai micut, ca sa poata fi pitit intre canapea si fotoliu, cu siguranta l-ar fi jumulit "terminator"!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ciuf, felicitari pentru ultimul examen.
Acum relaxare:-)
Sa inteleg ca e cald:-), adica peste 0 grade :-)) Cam asa e si pe aici.
Inca nu stiu cu interviul, eu le-am zis ca trebuie sa ma hotarasc in 2 sapt, ei au zis ca poate sa dureze mai mult ca nu sunt gata beneficiile pentru anul viitor. Un coleg care s-a angajat acolo a asteptat 3 sapt pentru o oferta. Asa ca sper si eu , daca nu au dat nici un semn poate ca e bine, ma gandesc.

Maine cred ca facem si noi bradul, cadourile le-am impachetat.
Am citit pe aici de zero gravity air hogs, masinuta care merge pe pereti si am luat una cadou pentru un copil. Pana una alta, m-am jucat si eu cu ea (ca sa ii pun baterii:-)) ), e f. faina.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mvai Ciuf, bine ca ai aparut ca tocmai vroiam sa-ti spun ca m-ai convins cu hochei-ul. Pe 3 ianuarie incepe si Alex al meu ... nu i-am cumparat nici un fel de echipament ca cica au aia acolo la patinuar ... mi-e cam sila mie ca cine stie ce mizerii purtate de 100 de ori au, dar am zis sa vad daca face fata copilul, daca ii place ... desi cred ca o sa-i placa ca Alex vrea numai sporturi de viteza (ha, parca ar fi al meu) ... evident ca barbatul a inceput sa scartzaie cand a auzit de hochei - ca nu, ca e prea mic, ca daca il loveste cineva cu batul ala in cap, ca e prea violent ...i-am spus : Lasa dragule () ca il ducem la hochei in borcanul protector din care o sa ii iasa doar cele doua picioare cu care trebuie sa patineze ", dupa care am schimbat repede vorba ca se nervozeaza usor .
Sambata, dupa Craciun, vreau sa-l duc la camp-ul de ski - si acolo imi trebuie casca pe care nu am luat-o inca - bai, o sa umplu garajul ala de casti - una de bicicleta, una de hochei, una de ski - plus casca Falviei de bicicleta. Oare la casca aia de hochei nu pot sa ii dau grilajul ala jos si s-o fac de ski ? Stie cineva ?
Ciuf, tot cu tine vorbesc - fata ta e o scumpa, si are un par ondulat ..de ce nu ii lasi parul lung ? Eu sunt cu invidia in gat cand vad fetitze cu par, ca a mea are 3 fire subtiri si desigur lungi ...

Corina, multumesc de sfaturile cu aerosolii de tufanica - o sa incerc sa pun oala cu caldura in toaleta si eu sa clocesc acolo deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, ce dulci sunt copiii tai. mai, N e inca nu prea bine, ma gandesc ca are astm, azi il duc iar la dr, desi stiu ca nu poate fi diagnosticat acum.
philip incepe si el incet-incet sa citeasca:
http://apha.shutterfly.com/12291#12306

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mie asta mi place tare http://family.webshots.com/photo/2122104290082837760vidVYd !
Copiii tai fac ingeri in zapada Ciuf, iar Ralu acum doua zile facea ingeri in nisip pe plaja... Ti ai schimbat culoarea la par? si i mai lungut, nu? iti sta bineee.

Miere atunci ochii pe el ca pe butelie!

Andreea hai mai cum sa aibe astm? felicitari micului cititor. Raluca ii citeste Francescai spune i si tu la Philip sa citeasca lui bebe.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Din vecini va uram Sarbatori fericite!
Stie cineva cum se numeste in engleza valet de haine? Am luat unul cand am venit de la Ikea si am reusit sa il rup si nu stiu unde sa gasesc si cum se numeste

Va dorim un An Nou cat mai bun si sa fiti mereu la fel de vorbarete

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Hahaha ..eu nici in romaneste nu stiu ce e aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri

Din vecini va uram Sarbatori fericite!
Stie cineva cum se numeste in engleza valet de haine? Am luat unul cand am venit de la Ikea si am reusit sa il rup si nu stiu unde sa gasesc si cum se numeste

Va dorim un An Nou cat mai bun si sa fiti mereu la fel de vorbarete

Numai bine tuturor

Ii zice valet stand (sau butler stand): www.onewayfurniture.com/butler-valet-stands.html" target="_blank">http://www.onewayfurniture.com/butler-valet-stands.html

Ciufuletz, wow ce domnisoara s-a facut Eva!!!M-ai facut PRAF...in rochita alba cind si-o tine cu degetelele, esta un ingeras. Iar Luca s-a facut un frumos dar serios!
Felicitari pentru scoala si sint de acord cu Corina, iti sta bine cu parul lung!

Eu sint pe aici prin zona...mai lucrez, mai bag un ceai...tusesc cam ca un magar (si eu si Alex)...nu febra, nu muci, nimic decit o tuse enervanta!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput