America (186)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andata si noi am venit prin loteria vizelor si sa stii ca asa am aflat ca am cistigat, am fost sunata pe mobil de o angajata a ambasadei us la bucuresti. Specific ca este vorba despre al doilea plic. Ea se ocupa de dosarul nostru si urma sa plece in concediu iar prima ei zi de lucru era ziua interviului la ambasada ptr noi. Mi-a dictat la foc automat tot ce avem de pregatit si pasii de urmat asta dupa ce i-am spus ca nu am primit plicul acasa. Am primit si plicul cu pricina dar asta abia cu o saptamina inainte de interviu asa ca daca nu ne-ar fi sunat ea nu am fi avut timp fizic ca pregatim tot ce a fost de pregatit. Stiu ca nu se practica dar uite ca noua ni s-a intimplat , probabil ''cineva'' a vrut musai sa ne aduca aici. Explicatia data de ea a fost ca se stie ca livrarea plicurilor cistigatoare a fost intirziata de la Nebraska . Eu nu zic ca telefonul primit de voi nu e scam ci doar am vrut sa share experienta mea care stiu ca e mai rar intilnita si sa stiti ca exista si cazuri de astea.
Eventual puteti suna la ambasada si verifica, asta daca iti confirma sotul ca a jucat pe site-ul oficial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ce trista sint. A murit Brittany Murphy ce imi placea de ea. 32 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

A nins, a nins, a nins si la noi ... sambata noaptea. Duminica cand ne-am trezit era o frumusete afara. Am imbracat copiii si i-am azvarlit afara sa-l ajute pe barbat la dezapezit masinile. Eu faceam supa de vita si varza acra, calita la cuptor.

N-au rezistat prea mult afara - in 2 ore au venit muci de oboseala, mucii pana la barba, rosii in obraji si desigur uzi pana in chiloti.

Apoi am fost la un Birthday Party la bazin - unde m-am umplut de invidie - jumatate din copiii de 5 ani prezenti inotau fara probleme singuri, fara colecele din alea in jurul bratelor. Alex al meu nu poate fara alea. Adica da el asa haotic din maini pana pe la jumtatea bazinului si apoi gata, se duce la fund.

Dupa petrecere am fost la niste preieteni care nu au inca copii, ea este gravida insa, va naste prin aprilie ... deci au o casa scoasa din cutie plus o pisica foarte jucausa. Fetelor, desi le adusesem jucarii, s-au luat la alergare cu pisica si au facut o galagie si o nebunie pe acolo de cred ca nu ne mai invita aia niciodata. Am vazut asa pe fata lor cum se crispau cand fugeau astia mici pe langa brad, s-au bagat in debara, s-au ascuns in baie ... dar nici eu nu am sarit prea tare sa-i opresc - ce naiba sa le fac ? Lasa ca o sa vada ei cand o sa aiba si ei copil - daca nu, sa nu ma mai cheme si gata.

Si vestea proasta este ca cred ca am facut anexita - imi simt ovarele si unul chiar ma doare putin si ma doare spatele. Ce se ia pt anexita asta, ceva antiinflamatoare si parca ceva antibiotic ? Sa nu ma trimiteti la doctor ca nu ma expun acum inainte de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, ce are carnea de vita?

Fi-miu nu prea mananca, dar nu pt ca nu ii dau eu, cica nu poa' sa o mestece. Are o problema cu mestecatul copilul asta. Doar in hamburgeri o haleste. Dar sunt curioasa ce are de e rea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

L-am gasit azi pe Aidan pe marginea ferestrei, in picioare pe pervaz, sprijinindu-se de geam, nu vreau, nu pot sa-mi imaginez cum ar fi fost dc aveam geamul deschis, nu mi-am imaginat ca se poate catara acolo, eram in bucatarie (care comunica cu livingul), deci sub ochii mei, intr-o fractiune de secunda s-a urcat, si fara prea mare efort pt ca nu am auzit nimic (eu eram cu spatele, ii preparam mancarea).

Am refacut traseul pt ca nu imi dadeam seama cum a ajuns acolo, s-a catarat pe o masuta (o jucarie de a lui), de pe masuta pe pervaz, tinandu-se de fotoliu.

Am imbatranit 10 ani:(( pana am ajuns la el.

Ce rau imi pare de Brittany, ce tanara si frumoasa era.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Andreea eu am inceput sa le dau fetelor iaurt pe la 10 luni si tot YO Baby de care zicea si Miere.

Miere scary... te inteleg perect,din pacate "senzatiile tari" de genul asta abia incep.

Doris te invidiez pentru zapada..

Chiar ca pacat ca s-a dus asa de tanara Brittany Murphy.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu Dianei am inceput sa-i dau de pe la 6 luni juma pui. si iaurt curind dupa (plain, european, organic, whole) , la 7 i-am introdus galbenusul si ma gindeam la 8 sa-i bag putina carnita de vita (desi ea e tare constipata ...:(( ...) si la 9 peste (pangasisus ii dadeam lui Robert in Olanda). va intrebam ptr ca nu mai stiamcum a m facut la Robert. virstele la care am inceput.

Doamne Miere! fereasca Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miere Doamne fereste! dar tu nici jaluzelele nu le ai auzit? sau erau trase?

Buflea faci ceai de musetel pui intr un lighean si te catzeri cu pasa deasupra ligheanului. Stai si tu asa sa te loveasca aburii si stai cumva invelita cu un prosop (aburii sa vina la pasa) sa nu racesti mai rau. Sanatate!

Fetele care numere sunt divizibile cu 7? care i regula?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Corina, jaluzelele sunt trase pana sus pe partea aceea de casa, pt ca in spatele casei este o padure si ne place sa vedem copacii. Faza este ca pervazul e destul de jos in comparatie cu ceea ce am vazut eu pe la alte apartamente.

Copilul asta e argint viu, pe bune. Are o mobilitate extraordinara, acum mi-e teama sa nu incerce sa escaladeze patutul.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

'na seara,
Sterg fruntea ca terminai semestrul. Credeam ca nu mai apuc ziua aia si nici ca voi termina semestrul cu bine. Am avut momente cand am crezut ca nu voi face fata scolii asteia. E a naiba de grea si lunga!
Insa de bucurie ca am terminat cu ultimul examen care fuse ieri, duminica la ora 4, am facut un dezastru in dulapuri. Eu cu gand sa le ordonez . Rafturile mele zac de aglomerate ce sunt. Nu imi vine sa renunt la nici un lucru ca poate-poate l-oi mai purta poimarti. Si uite asa stiva creste. Ca nu ma pot opri la cumparat toale, dn pacate.
Sotul mi-a propus ca o data ce cumpar un lucru sa arunc altul vechi. dar pe care? Ca nu ma indur sa arunc nici o batista , care Doamne iarta-ma dar de cand sunt in America nu am folosit batiste. Traiasca Kleenex. Dar cum sa arunc eu minune de batista cu broderie din aia delicata si danteluta??? Las-o acolo sa se ingalbeneasca de vreme.
Si dupa cum va spusei intrai ca o furtuna in dulapuri ca nu se mai poate. Lucrurile de vara in cutii si duse in beci. Dar nu stiu cum facui ca tot nu am loc, parca e la fel ca inainte.
Pasul urmator e sa fac ordine in beci. ca acolo te iei cu mainile de par. Niciodata nu gasesc un lucru cand am nevoie de el. Toate cutiile sunt la fel. Ioc eticheta cu ce este inauntru.
Azi facui pentru prima data sarmale. Au iesit atat de bune ca mai ramasera patru. uite ca nu e bine nici sa gatesti prea bine ca se termina mancarea rapid. Vreo 6 sarmale maritai si la vecina.
Eh, si uite asa pana pe la vreo 4 am tot bucatarit. Noroc ca azi a fost o vreme de primavara si copiii au stat numai pe afara. M-au ierta de zbieraturi, bocaneli, ... sa nu mai zic ca se parasc intr-un hal disperant.
Josefine, acum sa fi venit in Colorado sa vezi cum copiii se joaca in pantaloni scurti si tricouri. Ai aflat ceva de jobul ala?
Seara facuram Gingerbread house. A iesit casuta precum a porcusorului din paie. Am lasat copiii sa o faca ei. Eu nu i-am ajutat la nimic. Si se vede .
Acum e 11:30 si tocmai ce terminai de facut ordine in hartogarii. Ca si astea sunt multe si marunte. Apropos, voi cat timp pastrati chitante, facturi de la cartile de credit, billuri de la casa, telefon, ... etc? Ca eu inca le tin pe alea din 2001 si ma gandesc daca chiar e necesar sa le mai tin? Ca imi cam trebuie hartie de aprins focul in semineu.
Am vazut ca ati discutat de carpeta. Noi am angajat o companie sa ne-o spele si ... exact a doua zi am varsat o CANA de cafea pe mocheta din dormitor. Nu stiam ca detergentul e atat de pacatos. Sotul tot insista sa scapam de carpeta si sa punem parchet in dormitoare. insa mie nu imi place daca nu simt pufos la talpi.
De cumparaturile de Craciun nici nu m-am apucat si nici nu m-am gandit. Sotului habar n-am ce sa ii cumpar ca el e cheap de tot. Nu are nevoie de nimic niciodata . Pe copii nu indraznesc sa ii intreb ce sa le aduca Mosu' ca nu le-ar mai tace guritele. Eva tocmai ce a tuns toate papuselele .. dar una nu a iertat . Asa ca am zis ca nu ii mai iau nici o papusa. Ea are nevoie de pijamale ca le poarta pe ale lui Luca. E toata numai Lightining McQueen si Spiderman.
Iar Luca nu se joaca cu jucariile. Sunt nemaipomenite o bata de baseball si o crosa de hockey de ma terorizeaza fara pic de mila. Eu il tot amenint ca masinutele alea mici i le duc la Goodwill. sa faca bine sa isi ia ramas bun de la ele ca nu le mai pupa. Puzzle-ul nu e bagat in seama, Lego ... idem. Daca as putea sa stau numai cu el si sa ii citesc ar fi tare fericit.
Asta-seara am reusit sa vorbesc si eu cu sotul despre Mos Craciun. Vine la casa noastra ori ba? Sa stiu daca sa invat copiii astia o poezie, un cantecel ceva. Cica o sa fie el Mosu'. Ca acum e cam din scurt sa mai rog vreun prieten sa ne ajute cu treaba asta. Si deja Lucxa e maricel si cam recunoaste vocile. Ca sa nu spun ca multi din prietenii nostri sunt din Iasi si au accent .
Maine o sa pun copiii sa scrie o scrisoare Mosului si o sa o pun pe geam. Carmen, fur ideea ta ca mi-a placut tare mult.
Andreea, cum se simte N? Eva a facut prima bronsiolita la 6 luni si i-a trecut numai cu Albuterol. La ea a lucrat medicamentul asta.
Ruxij, felicitari! La mai multi!
Corinadana, mai pui si tu poze cu fetele tale? Felicitari pentru aparat. Face fain pozele. Dar pune si tu mai multe!
Miere, e mortal Aidan lingand roata de la carut. Ce mare s-a facut de cand nu l-am mai vazut in poze. Acum are 8 dintisori si vad ca merge in picioruse.
Felicitari pentu job. L-ai acceptat, nu?
Buflea, sanatate multa. sa scapi repede de anexita.
Aoleu, Miere, acum citii de Aidan unde se catara el! Vai de mine, cu copiii astia ti se duc ani din viata si se pun inapoi la loc. Bine ca l-ai prins la tanc.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu ca tocmai ce terminai un paharel de visinata si bag de seama ca incepe sa isi faca efectul. dar cred ca e cazul sa inchei mesajul meu.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput