Praline belgiene (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI NINA!!! Multa multa sanatate, fericire si ce-ti doresti tu sa se implineasca! Multi pupici si o zi superba iti dorim

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara Praline,

Ne-am intors si noi duminica seara si nu apuc sa ma dezmeticesc. A fost tare bine in vacanta si hotelul e ideal pt familii cu copii, il recomand calduros.

Nina, La Multi Ani si pentru tine si pentru Alex. Sa fiti sanatosi, sa petreceti frumos si sa aveti parte numai de bucurii si fericire.

Pana la urma ati fost la karaoke?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anto, unde ati fost de fapt? la zapada am inteles, dar unde. si da, cum se numeste hotelul. dupa ce scap de mama, plec in lume:) daca nu e foarte departe:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Nina, draguta, LA MULTI ANI fericiti alaturi de copilasi si Reiji!!!

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Nina La Multi Ani!!!!

Sa ai parte numai de bucurii si impliniri, sa fii fericita alturi de familie!!!!

Multi si dulci pupici!!!!

Mergi la inceput

Dragi pralinutze,

Pana acum excursia noastra a fost super, cu mici exceptii ca de exmplu uitarea diferitelor lucruri prin diverse hoteluri .

Europa Parc in Germania a fost feeric, Munich superb, Praga extrem de eleganta si cu cele mai frumoase piete de Craciun (ne-am propus sa facem neapart un city tour de 4 zile data viitoare, la cat de superba este), iar Viena ca de obicei cu parfumul specific.

Craciunul traditional in zona si mai traditionala - Baile Sacelu -, cu hore si sarbe pana dimineata, colindatori cu capra alte cele, vin si tuica fiarta si produse naturale din zona, din cauza carora inca mai tipa ficatul nostru .

Acum suntem la Bucuresti, pendulam intre diverse case, propunandu-ne sa ajungem seara acasa dar fara succes, , nu mi-am mai scos lentilele de 3 nopti, caci niciodata nu ajung acasa, cred ca le voi scoate cu spaclul

Dar este super fun, de data asta chiar savurez fiecare minut, si ne place mult, tot freamatul, agitatia, vizitele, Bucurestiul zumzaind a sarbataoare....sau poate ca nu am mai fost de mult si de aceea....

Deci, luni vom fi in BE, iar restul saptamanii concediu de shopping ;

Nina mentiona ceva de un kara, cand ne strangem de pe drumuri ; ce ziceti? WE urmator ???

Va pup pe toate si va urez un an nou numai cu bucurii si impliniri!!!!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

LA MULTI ANI, NINET. SA NE TRAIESTI O SUTA DE ANI SI SA RAMAI MEREU ASA VESELA, BUNA SI MINUNATA CUM ESTI ACUM.
SA TE BUCURI DE FAMILIA TA

Acum 36+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 4 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragi Praline,
Iata ca a sosit si ultima zi din acest an, a fost un an cu de toate si bune si rele dar important este ca suntem sanatoase, ca ne-am avut aproape si ne-am sustinut de fiecare data cand a fost nevoie. Pt noul an imi doresc sa fim sanatoase, sa ramanem la fel de apropiate, sa ne traiasca familia si sa va cresteti copilasii in liniste si pace. LA MULTI ANI !!!
Va pup si va imbratisez cu mult drag.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI 2010!!!!!

Iarta...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegatoare cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singura...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou...IUBESTE!!!

Va pup pe toate cu drag !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sa ne luam ramas bun, in ultima gara a vagonului 2009. trenul vietii merge mai departe, pufnind pe alocuri, in liniste pe altele, serpuind printre munti, alunecand la vale. isi urmeaza constiincios drumul, cu mici halte, cu mici schimbari de macaze...

va doresc sa nu priviti cu tristete spre ultima gara pe care tocmai o veti parasi. urmatorul popas, in 2010 va va aduce tuturor energia de care aveti nevoie s-o luati d ela inceput, sau sa continuati planuri frumoase, va va readuce rasuflarea sanatoasa in piept, va va intrema cu aer de munte in mijloc de iarna geroasa. uitati ca ploua, poate uneori si in suflete, amintiti-va tot ce e frumos si ce va da aripi!

poate ati avut un urcus greu, poate ca ati avut sufletul ingreunat, poate ca... ei bine, maine dis de dimineata Anul Nou care va bate la usa sa va invaluie intr-un norishor (parfumat cu cafea, hihi) care sa va redea pofta de sarbatoare!

va doresc un an nou asa cum il visati! va doresc o lista lunga de rezolutii pe care sa le impliniti, va doresc dimineti leneshe si min ishtite, va doresc incercari nemaipomenite, va doresc surprize, va doresc sanatate si pofta de viata,va doresc tot si totusi... sa mai ramana o parte si pentru urmatoarele gari de implinit!

sa ne revedem cu bine in 2010!

la multi ani!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput