Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
Vi4i spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Vi4i uite ce asemanatoare sunt http://community.webshots.com/album/575962328hblxQH , bine imi pare rau ca perdeaua era data in partea cealalta ca asemanarea ar fi fost mai mare, pana si covorasu din fata semineului e asemanator 34+ Yannis |

vai ce am mai ras!!!! sa stii ca pana si canapelele si masuta de cafea sunt aranjate la fel........
si tu ce frumoasa esti!!!!

31+
Ioannis-Dionisiosbaby in burtica
hainute bebe
lucia2000 spune:
Fetele asa as ieri un pic la aer dar sotul zice ca e foarte frig.
De frig nu-mi e mie numai sa nu alunece.
34+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
Vi4i spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
draga mea, la mine situatiile astea se lasa cu suferinta pe moment, insa dupa ma apuca asa un respect de sine, incat imi propun exact contrariul concluziei tale: da' de ce sa faci singura tot si sa te descurci cum poti? ca sa suferi si mai mult? NU, de acum incolo trebuie sa ceri de la obraz si sa-i pui pe sarma, ca din "vinovatie" fac tot, rapid si bine, deci rezultat garantat. si te vei simti si tu mai bine, ca se rezolva lucruri, chiar daca dirijate si nu de la sine. eu asa procedez si cu ana si cu adi: ma supar, plang, apoi dau ordine: bun, m-ati suparat: ana, faci asta si asta, fara comentarii si rugamintzi si explicatii multiple (sa vezi ce luceshte camera ei.. ia, aplica, si zi-mi. baga-ti picioarele si trimite sotzul la moreni acum, spune-le alor tai ca o s ail iei cand te simti mai bine si iti rezolvi problemele, etc. daca nu au ei grija de noi, atunci cineva trebuie sa aiba, nu? adica noi insine! ![]() ![]() ![]() tare. astept raspunsCris, 34+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 5 sapt.!! |
Cris.dogarel

31+
hainute bebe
Vi4i spune:
merg sa fac si eu de mancare!! nu stiu cum se numeste in romana, azi fac egg cut chiken soup si cand e gata dau la toate cate o farfurie calduta ce bine merge pe frigul care il aveti voi acolo![]()
![]()
![]()
![]()
si dupa aia merg la super-market sa facem cumparaturi muuuuuuuulte ca vine marti matusmea din Santorini cu sotul si cu puiul ei de 2 anisori,care vorbeste juma greaca si juma rusa![]()
![]()
sa vedeti ce haiosa e cand vorbeste asa amestecat.....

sunt super fericita ca de sarbatori nu am sa fiu singura,o voi avea pe sora mamei langa mine .....

31+
Ioannis-Dionisios
baby in burtica
hainute bebe
alexutzzza spune:
palteea io de siecs nu vorbesc ca nu fac din sapt 28 si daca imi aduc aminte ma apuca depresiile
si daca imi aduca aminte de..inainte de sapt 28 si mai ales INAINTE DE SARCINA! 

pai imi bag picioarele si ma duc sa nasc si ma apuc de siecs! LOL! ![]()
![]()
Vi4i
io ti-am zis ca seamana
.
multumim de complimente, oricum tu si acuma arati la fel de frumi, numa burtica o ai si atata
. Ma bucur ca o sa ai si dintr-ai tai de sarbatori cu tine! Moama dar matusa ta sta in santorini si pe timpul iernii??? LOL?!?!?! cred ca insula aia are 30 de locuitori cu totu iarna si imi inchipui ca treb sa fie vant tare. Cum o fi apusul iarna de acolo? Oricum si io mi=am propus sa stau o iarna pe insula (eu in Paros, tot in Cyclade) si m-au avertizat toti ca vorba aia Iarna nu-i ca vara
si ca e pustiu si ca in prima luna incep sa aud voci, in a doua incep sa ma joc cu cutitu si in a treia vocile imi spun ce sa fac cu cutitu si gata

adica vezi doamne o iei razna si te sinucizi de plictiseala. Eu tot cred ca e romantic, deosebit si relaxant..macar o iarna
bine io cred ca am vazut cam multe filme...

ce supa faci? Avgo-lemono? si de ce "cut"? io stiam ca ideea e sa nu se cut oul cand il pui in supa si ptr asta treb sa il bati bine, adaugi sucu de lamaie iar bati si apoi secretu e sa adaugi niste polonice de supa si continui sa amesteci incet sa nu se taie si abia apoi arunci chestia asta in supa si faci niste sunete ciudate ca niste ntzzzz tzuguindu-ti buzele (astea sunt superstitiile lor cica sa nu se taie 

)
34+
Yannis
danyelana spune:
Onitza, ce rau imi pare ca si la voi sunt norisori de cearta. 
Dar sunt total de acord cu Cris.dogarel ca ar trebui sa-i pui pe toti la treaba si sa nu mai faci pe martira. Du-l pe Paul la ai tai si vor avea grija de el. Ce poate sa le faca, doar e un copil 

Vi4i, ma bucur ca la voi s-au aranjat lucrurile. 

Imi place tare mult la voi cu bradut si foc in semineu 

. Si hainutzele care le-ai primit pt bebe sunt frumi tare.
si sa nu mai aveti probleme.
Si eu votez sa deschidem subiectul cu sex dar problema e ca suntem multe care doar sa vorbim putem despre asta. ![]()
Noi am incercat acum cateva zile si nu s-a putut. Sotul a zis ca "Arthur s-a incuiat pe dinauntru si nu ne mai da voie sa intram" 

Adevarul e ca e destul de jos si nu se mai poate. ![]()
![]()
Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
plateea spune:
| citat din mesajul lui danyelana Si eu votez sa deschidem subiectul cu sex dar problema e ca suntem multe care doar sa vorbim putem despre asta. ![]() ![]() Adevarul e ca e destul de jos si nu se mai poate. |

cea mai cool reactie ever...
pai, nene... care poate, nu vrea, care vrea, nu poate!
of, of, mai, mai...
cata tristete pe lumea asta!
hai sa va mai dau in compensatie si o nuga cu alune intregi, in foi de napolitana, poate va provoc asa un orgasm, macar culinar sa fie!

34+ cu
danyelana spune:
Vi4i si Alexutzzza, despre ce vorbiti voi acolo? Pare delicios... 

vreau si eu retata daca se poate. 

Noi deseara il avem ivitat la masa pe fratele sotului cu sotia asa ca am pus sa fac amandinele lui Arwen pt desert. Abia am scos blatul din cuptor si mirose super bine. 
Sunt curioasa cum va iesi pt ca nu am mai facut niciodata. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui danyelana Vi4i si Alexutzzza, despre ce vorbiti voi acolo? Pare delicios... ![]() ![]() vreau si eu retata daca se poate. ![]() ![]() Noi deseara il avem ivitat la masa pe fratele sotului cu sotia asa ca am pus sa fac amandinele lui Arwen pt desert. Abia am scos blatul din cuptor si mirose super bine. ![]() Sunt curioasa cum va iesi pt ca nu am mai facut niciodata. ![]() ![]() Acum 35+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
NU e mare secret, e o simpla supa de pui pe care o faci la fel ca pe toate supele de pui cu morcovi, telina, etc...legumele de supa, pui si la sfarsit cand e gata adaugi chestia aia cu ou batut si lamaie si o incorporezi
34+
Yannis
Vi4i spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza palteea io de siecs nu vorbesc ca nu fac din sapt 28 si daca imi aduc aminte ma apuca depresiile ![]() ![]() pai imi bag picioarele si ma duc sa nasc si ma apuc de siecs! LOL! Vi4i io ti-am zis ca seamana multumim de complimente, oricum tu si acuma arati la fel de frumi, numa burtica o ai si atata . Ma bucur ca o sa ai si dintr-ai tai de sarbatori cu tine! Moama dar matusa ta sta in santorini si pe timpul iernii??? LOL?!?!?! cred ca insula aia are 30 de locuitori cu totu iarna si imi inchipui ca treb sa fie vant tare. Cum o fi apusul iarna de acolo? Oricum si io mi=am propus sa stau o iarna pe insula (eu in Paros, tot in Cyclade) si m-au avertizat toti ca vorba aia Iarna nu-i ca vara si ca e pustiu si ca in prima luna incep sa aud voci, in a doua incep sa ma joc cu cutitu si in a treia vocile imi spun ce sa fac cu cutitu si gata![]() ![]() ![]() adica vezi doamne o iei razna si te sinucizi de plictiseala. Eu tot cred ca e romantic, deosebit si relaxant..macar o iarna ![]() ![]() ce supa faci? Avgo-lemono? si de ce "cut"? io stiam ca ideea e sa nu se cut oul cand il pui in supa si ptr asta treb sa il bati bine, adaugi sucu de lamaie iar bati si apoi secretu e sa adaugi niste polonice de supa si continui sa amesteci incet sa nu se taie si abia apoi arunci chestia asta in supa si faci niste sunete ciudate ca niste ntzzzz tzuguindu-ti buzele (astea sunt superstitiile lor cica sa nu se taie ![]() ![]() ) 34+ Yannis |
sa stii ca am fost in Santorini pe timp de iarna si a fost tare bine,daca ai familie,prieteni petreci frumos si iarna,eu acolo am 2 matusi casatorite si una din ele e deja pe insula de 14 ani si cand vine vara pai numa auzi"of mai repede sa treaca sezonul,ca ne innebunesc turistii astia aici"

si da fac Avgo-lemono,sotul fiind bucatar m-a invatat cum s-o fac si in engleza asa se numeste "egg cut" de ce? nustiu..... si e tare buna!!!!
doar ca eu pun doar o ceapa intreaga la inceput p-u gust,apoi o scot si dupa aia doar morcov, orez si telina atat,si dupa aia componenta aia de ou si lamaie!!!!!!
31+
hainute bebe

Mama lor de barbati ca habar nu au si nici nu vor sa invete....
si
Paul Constantin (28.11.2004) si
Ema si
Ana(2003)