Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Plateea multumim si pt bunatatile din dimineata asta ![]() Stii, ma gandeam la bebele tau. Daca in Suceava nu masoara IRurile, tot mergi tu des la scoala la Iasi, de ce nu faci si acolo eco? Daca sunt si IR ok, chiar tb sa te linistesti ca nu e nicio pb, daca sunt marite iti da tratament. Tana cu Toma (10.11.2001) si 36+ Maria |
si eu sunt din Iasi dar ,am mai spus cred, nu am auzit de IR pana n am citit aici la odisee
maine am programare la dr...am sa-l intreb de curiozitate macar sa vad ce spune
Mihaela
35+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
creste burtica
haircut spune:
| citat din mesajul lui dastefa haircut si eu am o prietena care s-a ingrijorat tare ca bb e prea mare,ca ar avea pb cu diabetul si cand colo fusese erore la eco...si fusese la cel mai bun ecografist din Iasi cat despre problemele cu piciorusele ![]() ![]() dar bine ca e rezolvabila problema la noi si nu tb sa te plimbi pe cine stie undedar usor nu va fi nici pt ea nici pt voi sa aveti putere si rabdareMihaela 35+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria creste burtica |
M-am linistit si eu cand am vazut ca testul de diabet a iesit negativ, sa fie mare cat vrea, dar sa fie sanatoasa
Da, am gasit un medic in care am incredere, pare sa aiba experienta in asa ceva, sper sa ne descurcam si financiar, pentru ca va fi f mare cheltuiala dar avem alaturi de noi familiile si avem speranta ca totul va fi ok
32+
larisel spune:

In sfarsit am reusit sa imi fac putin timp sa intru pe la voi...Va multumesc din suflet pt sustinere si pt felicitari...mi-au dat lacrimile. Si tie cris.dogarel iti multumesc in mod deosebit pt ca le-ai anuntat pe fete. 

Cand ti-am trimis primul sms nici nu mi-am dat seama ca nu aveai de unde sa stii nr si nici nu m-am semnat
, dar eram foarte emotionata. Nu am resusit sa citesc cele vreo 20 de capitole la care am lispit dar poate cu timpul voi reusi, desi timpul liber este foarte putin de-acuma.
cristies tu ziceai ca la mine probabil e farmacie ca erau deja fetele pe drum, dar sa stii ca eram foarte nepregatita...si fizic si psihic si cu casa nearanjata, nici acum nu am reusit sa punem totul la punct, doar camera fetelor...dar in rest e un deranj 
...
Ca sa va povestesc pe scurt...marti seara, dupa cum stiati, aveam programare la doctorita, care era tare ingrijorata ca bb-lushele nu mai crescusera deloc de la ultimul eco, erau cu vreo 2-3 saptamani in urma conform eco + tensiunea mea mare...eu mai vroiam sa amanam o saptamana, dar ea a zis ca riscul este prea mare (puteam pierde un bb inca din burtica)...in consecinta decizia a fost cezariana de urgenta chiar a doua zi. Am ajuns acasa ametita de veste si de emotii..."o bagasem rau pe maneca", nici macar bagajul pt spital nu era gata...ma rog, aveam tot ce-mi trebuie in casa, dar erau toate lucrurile depozitate in cutii cutiute si saci saculeti, mobila venise cu o zi inainte, nici nu apucasem sa o sterg de praf, daramite sa pun lucrurile la locul lor. Asa ca in seara aaia (de 8 decembrie) am trebaluit pana pe la vreo 1 noaptea, am pregatit partial bagajul, urmand sa ma trezesc la 5,30 sa pun totul in geanta, deci nici vorba sa mai intru pe net sa va anunt. Restul s-a ocupat sotul cat am stat in spital...dar chiar a avut mult de lucru. Deci titulatura de "organizata odiseei" nu cred ca mi se potriveste, eram la zi doar cu cumparaturile. Ca sa continui...miercuri dimineata la 7,30 m-am prezentat la maternitate, acolo au urmat tot felul de pregatiri, medici, asistente...nici nu stiu cum ajuns pe masa de operatii anesteziata...la ora 9,25 s-a nascut Natalia si la 9,26 Alena. Mi le-au adus imediat sa le vad (aveam anestezie rahi asa ca eram perfect constienta). Apoi am stat toata ziua si toata nopatea la terapie intensiva, iar pe 10 decembrie m-au dus in rezerva si pe la ora 13 mi le-au adus pe fete. Conditiile si echipa si mai ales dna dr au fost extraordinari...sunt sigura ca si a doua oara tot pt Euromaterna as opta si tot pt doctorita mea...care a fost de nota 20. Medicul neonatolog ne-ar fi dat drumul chiar si in 3 zile acasa, dar eu am vrut sa mai stau 2 zile ca sa mai fie un pic fetele sub supraveghere...doar vaccinul bcg nu ni l-au facut din cauza greutatii mici, asteptam sa ajungem la 2,5 kg...in rest nici o problema, pt ca fiind gemene nascute la 37 saptamani au fost considerate la termen.
De cand am venit acasa nu am reusit sa ne facem inca un program, probabil dupa vreo luna doua, asa ca nu stiu daca va mai vizitez curand...Este maica-mea la mine sa ne ajute...le face baita, masaj (eu inca nu ma incumet), le canta si le alinta...si lor le place la nebunie...In general sunt cumintele, adica mancarica si somn, dar de vreo 2 zile au inceput sa aibe si stari de veghe. Le-a cazut deja si buricutul. Eu ma stresez un pic cu laptele, ba ca nu-i suficient, ba ca ma dor sanii si mi se intaresc, dar sper sa intram cat de curand intr-un ritm firesc si fara probleme.
Am pus si pozele mult asteptate la semnatura...cu scuzele de rigoare pt intarziere.
Vreau si eu sa urez Bun-venit pe lume bb-lushilor Tudor Andrei, Luca Alxandru, Nicholas Elan si Florin Cristian. Sa cresteti sanatosi si norocosi ca sa luminati zilele parintilor vostri. Mamicilor felicitari si laptic din belshug pt pitici (imi pare rau ca am ratat galeria)!
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor din aceasta perioada! 
Tuturor va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! 

PS. Am primit comanda de la bebeshop pe 5 decembrie asa cum promisesera ei (in jur de 4 decemrbie), deci e ok pt sceptici.
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
larisel spune:
Fac si capitol nou...daca nu am uitat cum se face 
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui larisel Fac si capitol nou...daca nu am uitat cum se face ![]() mami de Katya Natalia si Sofia Alenaalbum bb-lushe odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2 AMR maxim 2 saptamani |
Larisel, bine ai revenit!!!
Sunt superbe printesele tale, sa dea Domnul sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!!!
Si tu sa ai grija de tine, profita cat e mami tau cu tine sa incerci sa te odihnesti si sa iti revii in puteri, ca la tine efortul e dublu!

Ratusca
33+
mamidepuiuti spune:
larisel 

mamica fericita si printesele frumoase!ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui de voi cate ceva! multumim de urari si va dorim si voua sarbatori fericite,laptic din belsug si crestere mare bblinelor! 

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
plateea spune:

Larisel!
mami norocoasa si binecuvantata cu cele mai dulci gemanute! sa fiti toti sanatosi, si papaciosi, si necolicosi, ca restul vine de la sine!
am admirat si eu si sotul fetele tale, si taaare ne-am induiosat!
bravo mami, bravo fetelor!

34+ cu 
ratusca_mica spune:
Buna seara fetele!
Am intrat si eu dupa o pauza de cateva zile, sunt bolnava moarta! 
Ma bag sa citesc cele 3 capitole pe care le-am pierdut si revin.
Ratusca
33+ 

sa aveti putere si rabdare