Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Lorex, Tanaion, Mamidepuiuti, Cris.mario, multumesc de incurajari Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea

31+

Mergi la inceput

Am reusit si eu sa citesc din urma
Ce credeti ca mi-a ramas cel mai tare in minte? Budinca cu stafide si branza, clatite cu inghetata, baclavale, banane si caramel... sunteti criminale, daca auzi in fiecare zi cate o bunatate, mai e cum e, dar daca incerci sa recuperezi capitolele trecute si citesti de toate...
CRIS.MARIO, imi pare rau ca ai contractii, stai la patut cu no-spa si o sa fie totul bine;ai papat si pomana porcului??? mie nu-mi place soriciul, dar pomana porcului.....
Imi pare rau ca aveti "discutii" cu sotii la mine e totul asa de bine... incerc sa nu-mi vars in capul lui toate frustrarile acumulate din cauza exilului in casa si durerilor si a faptului ca ma simt aproape inutila... si e totul absolut ok, nu stie ce sa mai faca sa fie totul bine, are o gramada de rabdare, faca FOARTE multa treaba pe acasa il iubesc de mor si mereu face lucruri care sa-mi intareasca sentimentele astea(si au trecut aproape 9 ani de cand suntem impreuna si aproape 5 de la nunta) Ma bucur ca totusi spiritele s-au mai calmat si ati reusit sa va mai linistiti

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette
Eu am stat doar 5 minute ca mi s-a facut dor de Nico

29+ ....10 kile
AMR....9 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

LUCIA 2000 sa ajunga sotul cu bine acaasa!
CRIS.DOGAREL e tare scumpa Ana, daca si Ema o sa fie la fel de frumusica si vesela, o sa aveti o casa plina de veselie
LILLYKA, sa treaca toate problemele, nu stiu eu ce sfaturi sa-ti dau, fetele cu experienta trebuie ascultate, dar sunt si eu alaturi de tine
ANDRELINA, esti tare curajoasa si de admirat bebe Tudor e un fericit cu asa mamica(spor la treaba pt fetita)
LOREX, Natalia imi place si mie f mult, dar, cum ziceam mai in urma, mie mi se pare ca al doilea nume, daca exista, e mai mult pentru a avea copilul un Sfant protector sau sa primeasca mai multe cadouri intr-un an, extrem de rar va fi folosit la apelarea copilului, de aceea eu as vota pentru IURIA MARIA bafta sa alegeti ce va place voua mai mult

31+

Mergi la inceput

ONITZA, te felicit si eu ca in sfarsit ai reusit sa iei decizia cea inteleapta si sa-l trimiti pe Paul la bunici odihna plecuta si rasfat maxim, meriti
MARIUCASARA pentru fetita scumpa, cum l-a ajutat ea pe tati la zapada

Am schimbat si noi semnatura, ca ramasesem in urma, aproape s-a terminat sapt 32

32+

Mergi la inceput

Sunt singura aici????

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

nu sunt si eu pe aici dar inca recuperez

am ajuns de la cumparaturi am pus in mijlocul casei cele spe sacose dar nu mai am chef/putere de nimic
si ma asteapta si un vraf mare de vase
sa astepte

Mihaela 35+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

nu esti singura sunt si eu bantui....fetele cred ca sunt la sanius sau la naniam fost sa luam bradutul de acasa de la mama e de plastic dar la ce preturi sunt prin oras la naturalicred ca anul asta doar niste crengute....pentru miros...am mai luat si beteala si acum asteptam o pizza ca daca am fost vagabonzi....nu avem papadar avem o foameeee cred ca de la aerul curat si rece

34+
AMR 6 sapatamani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

haircut si eu am o prietena care s-a ingrijorat tare ca bb e prea mare,ca ar avea pb cu diabetul si cand colo fusese erore la eco...si fusese la cel mai bun ecografist din Iasi
cat despre problemele cu piciorusele dar bine ca e rezolvabila problema la noi si nu tb sa te plimbi pe cine stie unde
dar usor nu va fi nici pt ea nici pt voi
sa aveti putere si rabdare

Mihaela 35+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

DASTEFA, odihneste burtica, ai timp sa termini treaba pana diseara
BUBU, si noi tot un bradut artificial si mic avem, la anul e musai sa luam unul mai mare, o sa aiba cine sa se bucure de elPofta sa aveti la pizza

Ma duc si eu la bucatarie sa-mi astept sotul cu mamaliguta, cartofi prajiti si muraturi am citit mai in urma, asa ca...

32+

Mergi la inceput