Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata frumoaselor,

Galli,multumim de cafeluta Te sun pe la 9

Lumy,imi pare rau ca au aparut problemutele astea,of,cat stres cu atatea teste,multa sanatate piticilor si tie

Luminita,Sarbatori Fericite si voua

Bru,drum bun si Sarbatori Fericite!

Galli,azi bucataresc si maine

Amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata dulcicatelor !

Lumy, nu te mai stresa. Rasfata-te de sarbatori, bucura-te de aceste zile minunate, in ianuarie o sa vezi ca rezultatele or sa fie ok.
Luminita, ma bucur ca v-ati instalat si sa dea Domnul ca toate schimbarile astea sa-ti aduca si o schimbare in burtica (un bebic frumusel).
Bruna, drum bun si ai grija de tine. La noi este foarte frig, dar de Craciun au anuntat 12 grade.
Mayan, ce prajiturele faci 'mneata de Craciun?
Nasico, pastrati vinul rosu pentru revelion si poate cine stie, iese cu ochisori.
Gallicuto, aduto, elena, va pupic dulce.
Eu azi m-am hotarat si azi fac Dipherelinul.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata scumpelor!
Vad ca ma intampinati cu vesti bune si cu un tonus de zile mari...asa va vreau!
Lumy...pup obrajorii tai si te rog eu nu te mai stresa. Stiu ca esti ingrijorata si e normal asa, dar nu te pripii cu concluziile. Asteapta sa vezi ce spune si triplul test, pt ca asa cum ai zis si tu la gemeni valorile sunt oarecum relative...deci marja de eroare e destul de mare.
Sotia unui coleg al meu la fel a patit. De fapt, ea a avut sarcina gemelara si pe la 2 luni unul dintre ei s-a oprit din evolutie. Cand a facut triplul test i-a iesit fff nasol. I-au zis sa renunte la copil, dar ea a fost si la Bucuresti si acolo i-a iesit cat de cat bine si a zis ca...se lasa in mainile lui Dumnezeu si nu face amniocenteza(care e ff periculoasa si nu ti-o recomand in ruptul capului). Concluzia este ca a nascut un baietel perfect sanatos!!!!!

Pooop dulce toate fetele!
Mie inca nu mi-a venit cm-ul...si ma enerveaza ff tare...pt ca inseamna ca iar face nazuri fara Utro. Credeam ca Vitexul e de ajuns, dar cred ca de luna viitoare iau in paralel si Utro
In plus, nu am niciun semn ca r veni...doar sanii ma dor usor.

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Neatza, fetele!

Bruni, drum bun si te asteptan repejor acasa!

Luminita, ma bucur ca v-ati aranjat acolo in Olanda. Mie mi s-au parut lucruri ca telef, cablu, internet niste cazne ingrozitoare pentru care am asteptat cu lunile. La noi intr-o sapt maxima le ai pe toate. Acolo e cu programare! Acum, va apucati de treburi importante!

Ada, nu la 6 dimineata (scuzati), ci la 6 seara. M-am incurcat in ore!

Nico, ceva cumparaturi azi?????

Am facut si eu pregnylul si acum stau si clocesc oul sa nu se sparga inainte de vreme!

Mergi la inceput

Amy, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Hey Sori!
Stai pe ousor?

Mergi la inceput

Stau, stau, Elly. Il pazesc sa nu fuga ca numai unul am!

Doctorita mea are cabinetul in renovare si e inchis, iar ieri cand a venit la cabinet, m-a urcat pe mese pe acolo, printre cutii!!!Tocmai daduse draperiile jos sa spele geamurile si am pus o patura in geam sa nu ne vaza nimeni! Pana maine, cica, termina de aranjat camera in care facem inseminarea! Nu ma deranjeaza sa fac inseminarea pe jos, daca ma lasa gravida! Oricum, ii sunt recunoscatoare ca vine pentru mine la cabinet. Nu sta ea in banii mei, ca-i plina de bani la cate paciente are! Sper sa-si dea interesul! Atat ma intereseaza!

Mergi la inceput

Doamne ajuta Sori!!!
Sa fie cu noroc IA-ul si sa vina bb cu sania lui Mos Craciun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Doamne ajuta Sori!!!
Sa fie cu noroc IA-ul si sa vina bb cu sania lui Mos Craciun!

Sa vina la noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete inimoase,
Gali, merci de cafeluta. N-am inteles ce te-ai edificat cu durerea de ovare.
Luminita, ma bucur ca ai ajuns cu bine. Dorul de casa e cea mai grea boala si nu exista remediu. Doar unul singur. Traieste clipa si vezi partea pozitiva a lucrurilor. Esti cu omul iubit, intr-o tara civilizata, aveti doua maini, doua picioare si eventual un cap doua....
Multa bafta si Sarbatori fericite.
Amy, sa fie cu noroc.
Sorinake...eu iti recomand faci streaptesse in usa...cu usa deschisa, dupa care sa faci inseminarea fara patura in geam....o sa iasa copilul fara....inhibitii... ceea ce nu e rau deloc.
Brunia, nu inteleg de ce faci tu histero si sotul spermo. car3e e treaba cu fragmentarea? I-au gasit gigeii fragmentati? sau ce
Oricum...fugiti in romanica si va clatiti creerele + neuronul si uitati de tot si de toate...si fiti voi doi centrul universului (plus Gali cand va intalniti)
Elisor, imi pare rau ca te "cicluesti" in curand...dar va veni si vremea ta
Lumy, eu zic sa nu te stresezi. Tot mai mult si mai mult statisticile astea ne omoara. Nu aveti nici un motiv sa nu faceti copii sanatosi. Aveti in familie vreun caz? Sper ca nu ...
Doctorii astia isi mai cauta si ei ocupatie. Eu cred ca amniocinteza...nu e chiar o solutie fericita...
Oricum mai documenteaza-te si tu si sper sa te linistesti. Pupi
Ada, nu mai privi in curtea vecinului ( Mayan ) sa vezi ce si cum...ai incredere ca va face cele mai alesa bucate olandeza noastra
Guze, care-i problema? Vinul e bun de baut cu oricine si oricand.
Asa dorul o sa fie mai mare.....
Eu ....in big butoi...si inghetat pe deasupra....
Am avut amandoi o sapt grea si ne-am varsat nervii unul pe altul. In plus...exista un trac in ce priveste ..fufu-fufu.
Fete..parca am uitat cum se incepe....
Parca-s virgina....astept luna de pe cer si sarea in bucate.
Ufff...am niste nervi mai mari decat atunci cand luam Gonal F. Sau isi face efectul intarziat?
Oricum..orice ma enerveaza...Ieri nu am fost la sala si cred ca nici nu am avut unde sa-mi expun energia.
In plus mai avem si testul de facut la masina ...si asta e o misiune destul de stresanta....
Hai va pup, si sper ca nu v-am intrista prea tare.
Ps Mi-am recuperat telefonul

Mergi la inceput