Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(55)
Raspunsuri - Pagina 18
Ellyshor spune:
Monis
Lasa mama nervurile la o parte...ca e saptamana in care suntem pasnici si buni, ca altfel nu ne mai aduce Mosul nimic
Serios acum, comunicati si ajutati-va reciproc sa depasiti starea asta aiurea.
Si pe mine ma supara un pic al meu de dimineata, dar las' ca il invat eu minte diseara..ca tot sunt in pana de cm
Babyboom...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
Observati ca m-am schimbat si eu la culoare, nu?
Sunt o viitoare gravidutza....rosie
galliciana spune:
fetelor, o intrebare:
tata are cancer la prostata.
mai are o doza de chimio.
pp e normal.
dar prosopul - patat!
oare cat de grav este???????????
pls,help!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Ellyshor spune:
Galli
Imi pare rau scumpa, chiar nu stiu ce sa-ti zic, in afara de a intreba medicul care il trateaza.
galliciana spune:
elly, tatal meu nu stie ca eu am aflat chestia asta.....
daca e asa, as putea trage o fuga pana la el...
Mona40 spune:
Uff Gali, ce veste..
Imi pare rau sa aud...eu tot mai speram sa mergem cu bunelul prin copou...Ca la mine tata e de mult printre cei sfinti.
Pup si multa putere
Ellyshor spune:
Poate ar trebui sa te duci scumpa pana la el daca ai posibilitatea, sa te convingi ca e bine. Nu ai o cunostinta cadru medical? Sa se intereseze si sa-ti zica stadiile bolii.
galliciana spune:
uffffffff, fetelor, nu e tocmai o veste buna, va dati seama, printre celelalte..... multumesc cerului ca sunteti aici,cu mine!
Libra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinake Nico, tu cand mai vii in Romania? Vroiam sa te intreb care e secretul turcilor de carnea de oaie nu are gust de carne de oaie? Tare as vrea sa pot manca si eu. Numai in Turcia am putut sa mananc si eu carne de oaie! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ |
Se tine in bait vreo 2 zile (vin, apa, CIMBRU, ceapa, usturoi, morcov). Apoi se face la cuptor, indelung, la foc mic. O alta varianta de bait ar fi iaurt/smantana cu cimbru.
_
made in Romania, '73
sorinake spune:
Galli, offf, draga! Cel mai bine sa vorbesti cu un dr. Noi putem doar face niste presupuneri, dar un dr iti poate spune mai exact cum sta situatia. Sanatate multa!