Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

salutari fetelor.vad ca nu v-ati "inzapezit",merge netul la voi........
mai,vitexul asta a devenit drog pt mine.il iau,am energie cat pt o mie.nu il iau,cad ca musca.am facut 2 zile pauza si is cam beata de cap si fara chef.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Danny, da-i inainte cu incredere. Se pare ca face minuni si sotii sunt fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

la gagici!!!!

Noi tocmai am temrinat de impodobit bradutul......mai stau nitel si bag trupa la nani ca pica ochii in gura
Azi am avut la munca pranzul de Craciun din partea firmei...tare aiurea a fost..bine ca am fost eu precauta si mi-am adus pachetel ...
Chef de munca nu prea mai este....abia astept sa intru in concediu sa lenevesc.
Maine seara finale pt masa de Craciun. De cadouri sincer nu m-am ocupat...noi ne-am primit cadoul cu varf si indesat, si nu ne mai dorim altceva...desi pe soata ar tentat-o o consola WII...sa vedem .

dulce toata gasca

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Guzelnico - cum a fost la dr. cu neamurile?

Cam plictisitor! Mai misto e la shopping.

Cum te simti sau mai bine te intreb ce simti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Nico,avem emoticoane noi La anu numai pe asta-l folosim

Ce meseriasa esti tu, Aduta, ce le stii tu cu emoticonurile. Ba mamarute, ba carute.

P.S. Super haioase cele cu alaptatu', barfa, mancatu' de dulciuri si panica.

Mergi la inceput

Fetelor, ce activitati frumoase aveti: impodobitul bradului, pregatitul carnatilor si raciturilor, infasuratul sarmalelor, coacerea cozonacilor, primirea colindatorilor ... Ca sa nu mai zic de zapada.

Eu nu pot simti Craciunul aici, pt ca nu se sarbatoreste. Nici macar nu a nins. Si nici in RO nu venim inca.

Mergi la inceput

Galli, tu ce invarti?

Bruni, drum buna si distractie maxima!

Mona, relaxant program ti-ai facut. Si eu am inceput ca, dupa masa de seara, sa-mi scot sotul la o plimbare prin cartier. Azi a scapat dar am fost cu soacra.

Dulcico, vizitele la rude se fac impreuna, ca o familie ce sunteti.

P.S. Am facut listuta pt maine (la ora asta adunarea cu 2 mi s-a parut cam dificila), o voi "lipi" dimineata. Azi am observat ca n-a indraznit nimeni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca
LA MULTI ANI!
Dar cine sa traiasca, cine sa traiasca
LA MULTI ANI?

DANNY SA TRAIASCA!!!!!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata dragelor.
Declar cu mare surprindere Z1 (la 21 de zile au sosit). Se pare ca ne pastram toate pentru 2010.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

'Neata,

Danny

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,multe bucurii iar in anul 2010 sa-ti implinesti visul!!!

http://www.trilulilu.ro/Klaudia78/864ab914354a4b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Fetelor poftiti la cafeluta,cappuccino,chococino,laptic si ceiut,

In primul rand pup gravidutele,Libra,Lumy,Blue

Amy,of,imi pare rau draga mea,eu cred ca preotul are dreptate mai ales ca ati sfintit si casa,ai incredere draga mea hai,capul sus,te asteapta copiii si trebuie sa fii fresh

Nico,uf,tare rau mai e cand nu scrii.Eu am speranta ca nu o sa mai stea mult musafirii,sau sa stea dar sa fii mai activa Nu o sa fii singura de sarbatori promit ca o sa simti atmosfera alaturi de noi,o sa te colindam si mancam cozonacii impreuna.Maine te astept sa facem chiftelutele si jnitelele

Galli,pai asa nu se mai poate,unde esti???? Noi suntem suricatele tale de suferinta,mai bine ca noi nu te intelege nimeni,hai fata frumoasa,scrie-ne doua vorbe

Sorinake,Mona,Mayan&Ana,Ani,Elly si toata trupa

Mergi la inceput