Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

La multi ani Dannyyyy, sa fii fericita, iubita si casa sa ti se umple de bebici..

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Aduta, sunt tare speriata, citeam pe aici pe net si scrie ca e posibil sa fi fost ciclu anovulator. Sau o fi de la raceala aceea puternica? Dar nu m-au durut ovarele sau alte semne de raceala in partile inferioare. Nu mai stiu ce sa cred. Oricum in cazul asta trebuie sa merg azi sa-mi fac celalalt snop de analize, pt ca maine vreu sa fac Dipherelinul, in ziua a doua.
si vb mai incolo.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Amy iubito,nu stiu ce analize vrei sa faci azi,deja incepi dipherelinul?credeam ca faci pauza 2-3 luni dar cu siguranta tu stii mai bineSunt alaturi de tine si ma rog pt.tine,pentru noi toate si pt.gravidutele noastre dragi sa avem copilasi sanatosi

Nico,te astept (am crezut ca gateste dar se pare ca mananca dulciuri)

Mergi la inceput

THS, HBS, HCV, IgG CNv, IgG Toxoplasma si IgG Rubeola, Hiv si inca vreo 2. 346 lei, m-au uscat analizele astea.
Nush ce sa fac cu dipherelinul, dr Dracea Laura a zis ca pot sa mai astept, dar se pare ca astept degeaba. Mai bine le fac si scap.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

LA MULTI ANI, danny,
tot ce iti doresti tu, sa ai parte
de toate bucuriile din lume!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

THS, HBS, HCV, IgG CNv, IgG Toxoplasma si IgG Rubeola, Hiv si inca vreo 2. 346 lei, m-au uscat analizele astea.
Nush ce sa fac cu dipherelinul, dr Dracea Laura a zis ca pot sa mai astept, dar se pare ca astept degeaba. Mai bine le fac si scap.

_

Amy - imi pare rau ca ti-au venit musafirii. Cat despre analize, e bine sa le faci, dar rezultatele dureaza cam o saptamana. Daca te apuci maine de diphereline inseamna ca de revelion ar trebui sa faci monitorizari. Esti sigura ca in zilele alea are cine sa-ti faca eco si analize? Stiu ca o luna e foarte importanta, dar... gandeste-te mai bine, poate ar trebui sa o lasi intai pe Dracea sa-ti faca un control. Grabeste-te incet!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Wooooow, Galliciana, dar cum de te-ai hotarat sa apari? Esti OK? Eu ieri am dezghetat congelatorul, in dorul tau.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

vin si io dupa o absenta,
azi mergem la dct, sa faca niste eco,
ovarele mele isi fac de cap,
si sa vedem....cam pe la 5.
oricum;sunt ziua 10,fara medicamente,
asa ca....vom vedea....
bruni, bafta la medic,drum bun!
mai am de facut putina curatenie,
si voi incepe d-ale mancarii,cat de rpd!
va doresc o zi buna!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Amy,trimit PM.

Libra pup graviduta si bb mic si scump si drag.

Galli,
Ne reauzim diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata gagici frumoase, destepte si mai ales harnice.
Am stiut eu ce topic sa aleg.
Am ramas de kk-o. Eu ca si GUze nu prea simt atmosfera sarbatorilor aici dar, mi-am impodobit un bradut de plastic, am cumparat beteala, mergem la restaurant in seara de rev...deci...macar incerc un surogar ...
Cu mancarica...mai slabut ca nu ma pricep.
Oricum sf asta de sapt mergem la socrela si acolo sarb pentru mine Chrismas-ul. Am sa aduc si eu ceva traditional...sa vad ce...Aveti vreo idee?
Sorinake, vezi ca esti fff in grafic...tinem pumnii.
Amy, ai grija sa nu faci injectii fara monitorizari. Daca e in per sarb mai bine amana.
Eu sincer sa va spun cf doctorului puteam sa fac si luna asta una partida de FIV dar cadea absorbtia de revelion si ...nu am vrut batai de cap.
Oricum, de dim de la 6:30 eu pe drumuri la Dintzolog.
Mi-am scos o mica punte pe care vreau s-o termin pana ma apuc de viitorul fiv. Sa fiu mumoasa pe bebe mic.
Sa stiti ca inca ma tin de sport si este fantastic.
Ieri mi-au rupt soldurile cu niste exercitii dar a fost beton. Fete...mergeti la sala...merita senzatia.
Apropos, ieri vorbii cu seiul si i-am amintit ca ultima data cand am facut....ex a fost cu ginecologul...pacat ca , cu furtunul si cu aspiratorul
Oricum, macar e valabil domnul doctor, deci pot sa fantezizez...) nu arauncati cu rosii, stiu ca nu este asa un cuvant ...dar se potriveste)
Ca sa pun capac la toate, azi dupa ce am iesit de la nenea doc dentist, mi-am pierdut telefonul mobil intr-un arbust( s-a agatat firul care-l sustinea si care se balanganea intr-un buzunar exterior). A trecut o doamna care plimba cainiisi l-a gasit ,
si a sunat la ultimul nr format...adica la seic si ...pe la 7:30 dim...eu primeam vestea ca tocmai mi-am pierdut telefonul mobil. Noroc, ca doamna a fost fantastica si m-a anuntat.
Nu ca ar fi cine stie ce tel...este un nokia vechi dar ...suna si raspunde perfect.
Am sa-i cumpar o floare de ghiveci si diseara cand merg sa iau telefonul am sa il dau acestei minunate doamne.
Deci....ziua mea buna tocmai a inceput si sper sa o tin tot asa.
Asisderea va doresc si Domiilor Voastre

AAAA La multi ani scumpa Danny. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de aceasta minunata zi cu toti cei dragi
Hai sa traiti...ca ne trebuiti...

Mergi la inceput