Regasiri (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Hai ca dau si eu o ca mie mi-e tare somn. Aseara fiemea a avut recital pana la 12(cantece si poezii - toate inventate), ca de ii daduse miti cioco, iar acum imi vine sa dorm cu capul pe birou...
Zilele astea incerc si eu sa descarc pozele din aparat ca sa nu raman cu rwestante pe anul asta.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc dragelor,
si eu sper din tot sufletul macar ea sa nu aiba nimic...
Cat despre B am deja programare la sp .Militar...la dr Crastocea care din spuse ar fi si el f bun acum vom vedea

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

desi am intrat in sapt 37 si ma pot astepta oricand sa nasc n-as fi deloc bucuroasa sa vina bebita acum.Pe langa motivul nr 1 si cel mai important ,care e valabil pt toata lumea-acela de a tine pe bb cat mai aproape de DPN ca sa fie el ok eu as mai avea vreo doua motive
-din minunata listuta pe care va spuneam ca mi-a dat-o dr cu "niste chestii" cu care sa ma prezint la operatie face parte si oxitocina.Eu personal cu toate antenutele pe care le-am intins nu am reusit sa o gasesc la noi.Asa ca i-am dat comanda unei prietene care pleaca la parinti in Rep Moldova sa -mi ia aceste fiole.Doar ca nu as putea sa intru in posesia lor pana pe 4 ian
-si v-am mai spus eu cred ca sunt stresata cu renovarea asta care pare ca nu se va mai termina niciodata. Daca acum vreo 2 luni imi mai faceam iluzii ca va fi totul gata pana plec eu la maternitate acum mi-e clar ca nu va fi deloc asa....fiecare zi in plus cu bb la purtatot inseamna o zi in minus de bb +santier.Efectiv ma ingrozeste aceasta situatie
mi se pare ca lucrurile merg asa incet, apar o mie de probleme...si mai sunt si sarbatorile astea

Dodo sper din tot sufletul sa nu mai aiba probleme si Isabela.Ati tras atata cu Bogdan imi vine sa zic ca nu-i corect sa mai trageti acum si cu Isabela

Lacramioara ma bucur ca ti-ai linistit piticul cu pozele-cred ca nu o mai vazusem pe Stefy de prin vara-e o dulce

Mihaela 36+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetelor,

Chiar daca urarea mea vine mai tarziu, La multi ani! tuturor Stefanilor si Stefaniilor.
Lacramioara, in sfarsit am vazut poze... Mai, asa imi pare Stefi un copil pus pe sotii... asa imi pare mie in poze... E foarte frumoasa... Mai, si ce de chefuri pe voi.. Bravo!
Miro, ce frumosi sunt Karina si Raul... Si am vazut deja din poze ce povesteai tu, voi va jucati si Raul molfaia, mai un pantof, mai un cablu... Oofff, saraca de tine
Dodo, putere multa mami, si sper sa reusiti sa iesiti cu bine din problema cu ochii a Isabellei.
Dastefa, incearca sa nu te mai stresezi ca nu-ti face bine. Stai cat mai linistita, nu fa eforturi... Hai, ca pana pe 4 trebuie sa stai cuminte, dupa aia faci ce vrei tu. Nu mai e mult
Dbunny, tu inca te mai chefuiesti? Mai fa o pauza ca mai vine o runda

Noi ne-am tinut numai de vizite.
Iulia a primit cadouri de Craciun in fiecare zi, chiar si astazi. Astazi veni tanti Reli (bona) si i-a adus cadouri: masina de cusut, masina de facut cafea si doua carti frumoase. Cand dadu cu ochii de tanti Reli se puse pe plans. Crezu ca plec eu si o las cu tanti acasa. O linistiram repede si incepu sa se joace cu jucariile. Puseram si apa in masina de facut cafea, chiar functioneaza... bau si ea apa de-acolo
Ieri a primit de la nasi un cort... Pai cand am ajuns acasa, zor nevoie ca ea vrea sa doarma in cort. Am incercat sa o conving ca nu e prea bine, ca nu am cum sa o tin in brate... degeaba.
In fine, am pus cortul in pat, Iulia in el si eu langa cort... In cort, frichineala mare, daca nu stateam eu langa ea, cu mana pe ea, nu statea linistita... Si astepta, si astepta, si nu adormea... Zicea ca sta cu ochii deschisi sa ma vada prin usa cortului. Pana la urma am reusit sa o conving ca e bine sa iasa de acolo, sa o tin eu in brate si apoi sa o pun eu la loc in cort mai tarziu. Asa a reusit sa adoarma, insa normal ca nu am mai pus-o in cort, am acoperit-o si am lasat-o in pat. Astazi de dimineata cand se trezi, a fost convinsa ca ea a dormit in cort. Nici nu am incercat sa ii spun ca de fapt a dormit doar in pat...
De astazi am inceput sa ii spun ca in noaptea de Revelion o sa doarma la mamaie Nuti, ca mami si tati or sa plece la servici si ea o sa doarma acolo. Prima oara cand ii spusei, incepu sa bazaie, apoi incet, incet se obisnui cu ideea... Sunt convinsa ca o sa bazaie cand o vom lasa acolo, dar asta este... daca ii spun din timp poate va bazai mai putin.
De maine ma apuc sa fac gatelile pentru Revelion, iar pe data de 1 ianuarie ne strangem la mine pentru datul la grinda. Asta se face dimineata pana in pranz... iar noi vom fi proaspat veniti de la cheful de revelion

Ramasesem datoare cu poze de la Craciun... De aici incolo.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Anul asta nu prea am facut poze si ma oftic, am fost atat de ocupata cu mancare si musafiri ca am uitat. Va pun aici cateva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat si eu sa va urez sa aveti un an mai bun decat cel ce se incheie. La multi ani! Sa ne auzim cu bine la anul....
Maine avem o zi plina, mergem cu uratul.... iar seara la artificii... seara, adica la miezul noptii....

aelita, multumim.

Maya, tu si sora mea. Ea daca nu bea seara inainte de culcare o cana de cafea nu poate dormi....

Anka, multumim.

Dodo, sa dea DD sa fie bine amandoi.

dastefa, capul sus, desi si pe mine m-a ingrozit numai sa citesc ca pana si oxitocina trebuie sa o duci de acasa... Asa eram si eu cand o asteptam pe Stefy, stresata ca ai nu e gata.... Si ea a venit exact la timp, cand a fost totul gata.... CApul sus, mamica curajoasa.
Multumim pentru aprecieri.

angi, mare dreptate ai. Nu numai ca e pusa pe sotii, le si face... Si daca ii fci observatii zice ca asa a invatat-o lupul si sa-i tai lui coada... Multumim pentru aprecieri.

Am admirat si poze cu pitici si piticute...de Maya, de Miro, de angi... Tare dragalasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Anei am inceput de ieri sa-i dau klacid, ca tot nu scapa de tuse. Surpriza e ca se simte muult mai bine dar e greu de tolerat. E chin pana il ia, scuipa, iar ii dau etc. O cam doare capul si burtica de la el dar chiar ii face bine. Azi doar de doua ori am auzit-o tusind dar scurt nu cum o tinea pe ea. Si va spuneam ca nu avea muci nimic, azi dimineata i-a curs de nu se mai terminau, grosi si lipiciosi, dar intr-o ora a eliminat la greu, apoi s-a oprit si pana acum nimic, e bine bine. Se pare ca era totusi o infectie ceva din mom ce functioneaza antibioticul asta. Sper doar sa ii pot da macar 5 zile, ca altfel nu am rezolvat nimic, se poate intoarce boala si o luam de la capat. Doctorita m-a avertizat ca e un antibiotic mai greu de tolerat, dar e si bun pe sfera ORL. Doamne ajuta sa reziste ea sa-l ia si sa rezolve problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza,
am intrat acum sa va urez - caci cine stie daca mai pot azi intra.

Asa ca - un an nou fericit tuturor - cu mai mult asanatate si cu mai multe bucurii pentru toti. v-am pupat si sa ne reintalnim cu bine in 2010.

P.S.
Dodo - ma bucur ca sunteti bine, ca micuta ta nu are alte probleme de sanatate - ma rog pentru voi s-o scoateti lacapat cu cataracta.

Am vizionat poze - Maya - Ana o frumusete ca de obicei - putine poze si fooooaaaarrrrteeee mari, mami. tu nu le micsorezi mami cand le bagi pe net? da ce aparat ai tu - ca-i tare profi .

Angy - Iulia ca de obicei m-a dat gata cu parul ei. frumusica si papusica. va invidiez pentru partidele de sanius din parc.
Dastefa - nastere usoara iti doresc - vrei sa intreb si pe aici pe la farmacii? in 3 zile ajunge coletul - sau putem pune cu rapid curierul ... ajunge a doua zi. tu sa spui, da? ca dupa anul nou ne mobilizam toate si undeva prin tara - tot gasim.

Lacrimioara vizionat si pozele voastre, mi-au placut tare - in special cele cu pictatul frunzelor - stii ca eu am ceva aparte pentru asa ceva, iar aia cu aerosolii m-a dat pe spate - ce cuminte sta ea acolo. in rest - tare strengarita pare fata ta.

Anka, Dolores, si toate fetele din umbra - un mare pentru voi.

va iubesc si sa ne revedem cu bine!
An nou fericit! Bun venit 2010!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.

Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.

La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag,

Gabi mami de Donu'Dodo si Isabella
Multumesc tuturor celor ce ne-au fost si sper ca ne vor mai fi alaturi!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

La multi ani 2010!
Sa aveti un an mai bun,mai prosper si mai senin!
Petrecere frumoasa si va multumesc ca ne-ati sustinut cand am avut nevoie!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput