Regasiri (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara... Eu ma duc sa mai caut ceva activitati pentru ea... I-am promis ca am sa-i fac o hainuta groasa pentru bebe, dar vreau sa mai caut niste planse cu diferente, cu... pe mail-ul comun.... ceva care sa-i puna creierasul la treaba.... Ca daca tot stau cu ea zilele astea... sa fac ceva....
Ieri am facut flori, masini si animalute cu stampile, dar eu m-am facut toata numai tus la curatat stampilele... Astea pe care le are sunt de muuuult si vreau sa-i caut sa-i iau altele mai mari dar nu stiu de unde... Ati vazut pe undeva stampile pentru copii?

Ieri dimineata am avut petrecerea cu pitici, apoi, dupa somn am fost la nasicul ei ca era si ziua lui, chiar de nastere si e si el Stefan... iar pe seara au venit niste prieteni.... si i-a pus sa-i cante la multi ani si sa sufle ea iar in lumanarile de la tort.... desi era deja taiat.... si lipsea o buna bucata din el.... Daca apuc am sa pun si poze... ca n-am mai pus din vara.... sa vedeti cum a ornat Stefy tortul... Mare ajutor am la bucatarie... Nu stiu daca o va tine mult.... Deocamdata ii place tare mult....
Se pare ca toata luna asta e ziua ei... ieri a primit iar o groaza de cadouri... Urmeaza zilele astea sa-i mai vina un colet de la sora mea...

Miro, cum sa ma supar? De obicei, ma bucur cand cineva imi spune unde am gresit. E o vorba din batrani: Doar prietenii iti spun cand gresesti.... Dusmanii te lasa sa mergi mai departe in greseala ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
noi suntem o trupa plina de viata

nu am mai intrat ca m-am necajita fff tare ca si fata are cataracta la ochiul stang-voi merge din nou in B la sp militar pe 28 ian 2010-sper din tot sufletul sa fie bine

Isabella are 8 luni si 28 de zile merge taras (acum experimenteaza de-a-busilea)...ma ia de maini si vrea sa mearga sa-l 'fugareasca' pe Bodo.Cu premergatorul reuseste ff bine sa-l puna in miscare pe 'flatele male'.Sunt tare incantata caci alta problema de sanatate nu are(ne-a aparat DD si am scapat basma curata dupa vaccinul de 4 luni-acum dupa anul nou vom face vaccinul antipoliomelitic si Di-te -caci nu am facut la 6 luni--e o poveste nu f placuta pentru aceste zile---si important e ca am trecut cu bine peste toate).
Bodo e incantat ca a venit Mosul ,si la gradi si acasa ...ceea cel face sa spuna mereu ca a 'flost tuminte'
Isabella l-a impulsionat in bine vrea sa-i arate /sa o invetze ca doar e 'flatele male'.
Se iubesc ff mult si doar ambii intr-o incapere se poate sta

ma bucur ca inca ma tineti minte

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pupici la toate,

fac curat in bai - dar ma obsedau stampilele Lacrimioarei - ai dat mama o cautare la unchiul goagal?

iote ce gasesti - ie-le repede pana nu se gasesc astia ca fac reclama:
http://www.peaktoys.ro/Product.aspx?pid=267
http://www.articoledepetrecere.ro/Stampile-cu-animale-exotice/p--499.html
http://www.pampam.ro/Jucarii-dupa-CATEGORII-Jucarii-Creative-Stampile-haioase-p-16465-c-0-pg-1-p.html
http://www.pampam.ro/Jucarii-dupa-CATEGORII-Jucarii-Creative-Figurine-din-stampile-p-18182-c-0-pg-1-p.html
http://www.kdo.ro/produse.php?lang=ro&id_catp=4&id_cat=24&id_subcat=0&id_product_line=0&id_product=22
http://www.google.ro/search?hl=ro&source=hp&q=stampile+pt+copii&meta=&aq=f&oq=

noi avem in oras magazinul care aduce multe lucruri de la Alex Toys - daca vrei ceva - spune-mi si poate gasesc pe acolo.

pupam - fug inapoi la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIRONA ce mare pare Raul!! ai doi copii frumosi,minunati!

DODO merci!ce fac copiii?
acum vad mesaul urmator in care povestesti ce frumos se joaca ei! ma bucur ca ii e de mare ajutor surioara !va fi tot timpul un impuls pt el!ma bucur ca sunteti bine!

DAStEFA La multi ani Dariei!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Ninge asa de frumos... Noi am fost la zapada... A alergat cat a putut, a venit fleasca acasa... am bagat-o cu picioarele in apa calda... Sper sa nu raceasca... Cu greu am adus-o acasa... Acum doarme bustean.

Azi eram sa o patesc si eu, dar m-am ales doar cu un "muschi sucit"... Eram cu Stefy, am tinut-o pe ea sa nu cada si mi-am sucit eu mana stanga.... Acum vad ca m-a mai lasat durerea....

Miro, multumesc. Ma duc sa studiez problema.

Dodo, multa sanatate la puiuta mica si sa dea DD sa fie bine.

Mergi la inceput

De aici, Poze toamna-Iarna 2009 Deci in sfarsit m-am tinut de cuvant....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

IULIA super pozele!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

sarbatori fericite, linistite,cu sanatate si pace in suflet..va pup

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Azi noapte m-am trezit la ora 3, am baut o cafea si m-am culcat din nou. Sotul radea de mine ca daca beau cum mai adorm, dar la mine efectul cafelei a fost dintotd invers. In facultate daca beam dimineata o cana de cafea numai ajungeam la cursuri, adormeam instant. E calmant si somnifer.
Dodo ma bucur mult ca ne-ai mai scris si ca ai doi copilasi zburdalnici. Imi pare rau pentru Isabela, incearca in Bucuresti sa mergi si la dr Adrian Burloiu, am inteles ca ar fi cel mai bun. Cand am avut problema la ochi cu Ana, am sunat o ruda care e medic la IOMC, sa il intreb la cine sa apelez si la el m-a trimis. Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya tare buna cafeaua la tine!
Lacramioara tare frumoasa fata ai
Dodo tare frumos povestesti tu despre copii. Sper ca isabela sa fie bine
Dolores da tu unde pleci de deja ne urezi?
Restul fetelor pe unde or umbla?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput