Condica salajencelor(105) de sarbatori
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
a venit mosu?
la noi fu veselie mare.urlete,tipete ,rasete.intrun cuvant mare bucurie.io-s happy
ca i-am vazut in sfarsit bucurosi,pe plozii mei.i-a "lovit" mosu cu cadouri multe si frumoase.sa va zic ca la 1 matei nu dormea?si ca de la 8 e in talpi ca sa vada daca is tot in camera sculele?canta de ne inebuneste.a prins smecheria si bate si cu ritm la tobe.faza naspa e ca microfonul are volum cam mare si cred ca deja a trezit tot blocu.
va astept la povesti.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianaiulie2009 spune:
CRACIUN FERICIT !!!
La noi a fost un altfel de Craciun in acest an. Obiceiurile sunt altele pe aici. Dar, le-am gatit mancare traditionala , adica carnati, costite afumate si pulpa de porc. Au stat toti cu burtile in sus, le-a placut tare mult. Am facut si un tort crema de zahar ars. Muki ne-a facut o oala imensa de sarmalutze. La ei se mananca peste seara , iar a doua zi gasca. Ei, anul asta le-am schimbat un pic regulile. La ei se pun toate cadourile sub bradutz si fiecare copil merge sa traga cate unul , citeste al cui e si merge si -l da persoanei respective. Ce sa va spun ca fetele nu mai puteau de fericite cate cadouri au primit. De la toata lumea, inclusiv de la socri si cumnatele lui vara-mea , de la o matusa de-a lui vara-mea. Daca au stiut ca suntem aici de sarbatori le-au luat si lor cate un cadou. Acum si-au pus fiecare cadourile in saci asa de multe au primit.Azi mergem la cealalta verisoara a mea la masa. Maine vom merge la socri lui vara-mea la masa. Uite-asa colindam noi pe aici.
Va pupez si va urez sarbatori nimerite pe mai departe !
dianaiulie2009 spune:
OTILIA
Sa-ti dea D-zeu tot binele din lume, multa sanatate si toate visele sa ti se implineasca. Bucura-te alaturi de familie si mult noroc in viata pe mai departe !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Oti La multi ani !!!!!
Io am sa scriu pe blog peste vreo 30 de minute, pun si poze...bagati un ochi acolo mai tarziu.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
www.youtube.com/watch?v=Iyl3cA52nQ4" target="_blank">Pe asta il stiti, probabil, de anul trecut.Tare-i funny!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Fetelor, multumesc din suflet de urari. Anul acesta mosul a fost nesperat de darnic, atat copii cat si noi am fost in extaz. Ce sa spun? Ieri de ziua mea, am avut casa plina in permanenta, am primit o gramada de cadouri si m-am bucurat mai ceva ca un copil. Bineinteles cele de bucatareala (o groaza de scule pt tortalit din America, boluri de yena, bol pt dip si tortilla, tigaie teflonata) m-au dat pe spate. Am mai primit o pereche de adidasi Nike de care sunt tare incantata ca pe ei vechi am reusit sa ii dezlipesc spalandu-i la 60 de garade ca o fleata. De la parinti am capatat bani
si de la nasi
un set de perne cu plapume
bag sama sa nu ne fie frig mie si colegului. Da faine si alea rau di tat. Ca sunt de cele antialergice. Voua ce v-a adus mosu? Copii au fost pe spate, a venit mosu abia la 12 noaptea, ei l-au asteptat dar a meritat asteptarea.Noa va las, mai vb zilele astea in curand oi plange si io ca pleca sor-mea minten si iar ne vedem numa pe skype vreun an.
Dulciuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan pleca sor-mea minten si iar ne vedem numa pe skype vreun an. ![]() ![]() ![]() ![]() Dulciuri |
O, pai asta e de bine, nu de rau,Oti.E bine ca va puteti vedea personal in fiecare an.
dianaiulie2009 spune:
Oti, ce mult ma bucur pentru tine . SA LE FOLOSESTI SANATOASA TOATE CADOURILE PRIMITE.
Eu sunt cu Paula pe acasa. Am un inceput de gripa. Restul au mers la cinema cu scaune care se misca si cu ochelari 3 D. Am fost si eu intr-o seara si e beton . Pacat k la noi nu se exista asa ceva.
Sper pana maine sa-mi revin k maine se da startul la reduceri si vom merge prin oras. Fetele au capatat euro la colindat asa k mergem sa-i lasam tot aici k in RO nu avem ce face cu ei
Va tzuc pe toate si va doresc pe mai departe sarbatori fericite