Condica salajencelor(105) de sarbatori

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cami, mersi de lamuriri
Eu as pune poze dar sunt tare bussy, dupa cum spuneai si tu.
Fetelor, de ziua indragostitilor vine Ghita Munteanu la Popasul Romanilor . Ma gandeam sa mergem in grup cu toatele sa punem de-o kefuiala, impreuna cu colegii, bineinteles, ce ziceti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009

Cami, mersi de lamuriri
Fetelor, de ziua indragostitilor vine Ghita Munteanu la Popasul Romanilor . Ma gandeam sa mergem in grup cu toatele sa punem de-o kefuiala, impreuna cu colegii, bineinteles, ce ziceti ???

fata cu colegii nostri din dotare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Cami, dupa ce m-ai inebunit 2 ani sa imi fac cont pe hi 5 amu si pe face box?????? Spune-mi ca glumesti.

salajencele.

Dulciuri

nu, am zis ca pe facebook.sora-ta are deja, tu ce mai asteptai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Io n-am vreme. Ea are Simplu, nu? Sunt satula deja ca de politica Asa ca repede nu o sa ma vezi acolo Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

home sweet home! Ce bine e acasa, chiar daca zapada e cat casa si e friiiig, dupa 2 saptamani si mai bine de stat la caldura, soare, mare...acasa e acasa, ce mai! si o sa mai viu eu cand ma adun .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009

Cami, mersi de lamuriri

fata cu colegii nostri din dotare?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Cu cine doresti, draga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

home sweet home! Ce bine e acasa, chiar daca zapada e cat casa si e friiiig, dupa 2 saptamani si mai bine de stat la caldura, soare, mare...acasa e acasa, ce mai! si o sa mai viu eu cand ma adun .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Bun venit !
Asteptam impresii si poze. Da-ne de veste cand pui poze in album sau cand scri pe blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mihaela, bine v-ati intors!

Mergi la inceput

Salutare salajence !

Tare tacute sunteti in ultima vreme !
La noi toate la fel in fiecare zi, adica servici, casa,servici,casa. Paula mai chiuleste de la camin acuma cu frigul asta. Dea la scoala.
Noi avem programate iesiri in orash la tot felul de sindrofii. Sambata mergem la Mircea Baniciu Band la restaurentul din pasaj, vis-a-vis de pizza king. Pe 13 feb. mergem la Ghita Munteanu la Popasul romanilor impreuna cu cateva forumiste ... cine stie ce eveniment se mai iveste prin orasul nostru micutz ... asa ca , ne traim viata din plin
Va pupez si salutez pe toate si astept sa mai citesc cate una-alta despre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, cami multzam! Incercam sa ne revenim in cotidian, fetele deja merg la scoala. Diana de ieri si Silvia de azi. Noi mai lenevim pana luni adica eu, ca Ovi intra in garda duminica noaptea. Eu am luni intalnirea la laborator sa vad daca ma primesc sa lucrez, altfel probabil voi continua cu practica tot doua zile pe saptamana. Asta vreau eu, nu stiu ce vor ei . Tineti pumnii!
In rest...am scris pe bloguri, pe cel de calatorii numai prima zi. Am pus si poze...am sa mai scriu asa ca mai intrati daca aveti curiozitatea.

In rest, la noi e zapada mare, asa cum a fost cand am plecat. Poate mergem in we la schi, sa ne bucuram de ea. Suntem cu totii acasa din nou si asta e cel mai bine!

adriana distractii placute!

cami si restul multi .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput