Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

V-am citit zilnic dar nu prea am avut dispozitie sa si scriu...se apropie sarbatorile si eu sunt cazuta in butoiul cu melancolie amestecat cu tristete!

Am vazut adunarea de la Paltinis cu multi ghiocei frumosi foc si tatici de nota 10.Ne-ar fi placut si noua sa fim acolo!Poate vreodata ne vom nimeri si noi la o asemenea intalnire!

Am admirat poze si filmulete cu multi ghiocei : dansatori, cantareti, ajutoare de Mos Craciun, primele trante prin zapada, ghiocel la piscina, la petreceri de Mos, Luana pictorita, David dupa baita...multe , multe !
Sanatate multa si ghioceilor cu mucisori!

Gogosica mea a inceput sa circule toata casa, merge de-a busilea pana gaseste ceva de care sa se agate si de ridica sa inspecteze tot iar eu treuie sa stau mereu in jurul ei ca imi e frica de cazaturi, mai ales ca noi avem numai gresie pe jos!Deja avem cateva vanatai la activ.

Anca Nicolae ti-am trimis si eu mail cu poza Giuliei, nu stiu daca ai primit-o! In cazul in care suntem si noi pe acolo, ne-ar place sa primim si noi surpriza...facem parte din grupul de Focsani

Provista parca tu aveai casca de protectie pt cel mic?Imi spui si mie de la ce firma e?Multumesc!

Novus dragalasa tare Alexandra cu papucii tai...sa o vezi pe a mea cum incearca sa manance orice tip de incaltaminte care ii iese in cale!

Trimit si un catre Sophiphi...dulce ca intotdeauana...apropo de mov, la magazinul "Z" noua colectie de hainute e toata mov!Sanatate multa lui Manole!

ca m-am intins.....!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ce fac fetele?
of, stiu ca am promis macar cate un raport din cand in cand dar vad ca nici atat nu apuc. am avut o serie de nopti groaznice din cauza dintelui nr 6 care se incapatzana sa ne chinuie chiar si dupa ce a spart gingia. in plus sunt rupta de oboseala pt ca a inceput sa mearga, mai mult pe langa mobila, dar isi mai da si drumul si face cativa pasi singurel, toti sfarsesc printr-o cazatura aplanata sau nu de noi, depinde cat de rapizi si pe faza eram.efectiv asta este unicul lui scop in viata: sa mearga! si nu se ocupa de nimic altceva toata ziua. refuza cu urlete si zbirete premergatorul si mai nou tipa si ma impinge cand il tzin de mani sa mearga. pe mine ma dor genunchii pt ca umblu toata casa in genunchi ca sa fiu cat mai aproape de el. cu toate astea tot se mai loveste din cand in cand.
sunt atat de obosita incat incep sa cred ca de fapt asta e cea mai grea perioada nu colicile.
oricum de cand cu mersul asta a inceput sa dea jos din colacei pufosi de bebe si arata din ce in ce mai mult a baietel. ma uimeste in fiecare zi cat de multe stie sa faca. de exmpl stie sa puna cuburile in cutie cand ii spun, stie sa ne jucam de-a va-ti-ascuns-elea cu premergatorul, stie o gramada de prieteni dupa nume si ii identifica cand il intrebi unde sunt si altele pe care probabil le stiti si voi, fazele alea care ne umplu zilnic inima de bucurie si mandrie.
cam atat e nou la noi...acum cred ca ma bag si eu in pat un pic cat doarme el ca stiu ce ma ashteapta cand se trezeshte

sper ca sunteti toate bine sanatoase si bebelushii(care sunt ditamai copii de fapt)la fel.
multi pupici si aveti grija de voi

25 martie 2009

Aris cat te inteleg..in aceiasi situatie suntem si noi,toata ziua roiesc in jurul ei, nu vrea de mana, nu vrea in premergator( in cel mai bun caz il foloseste ca antepremergator desi are si de acela).Mie imi e este groaza de cazaturi ca din pacate stiu cum suna capul ei cand loveste gresia asa ca ....e obositor,rabdare si sa speram ca trec repede si momentele astea pana invata sa mearga si cu cat mai putine cazaturi!

Georgiana

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

olishka, stai linistita ca nu am de ce sa ma supar...am sa mai incerc in continuare sa revenim la mancarea pe care o manca si ar trebui sa o mai manance...numai k in dimineata asta,chiar nu mai stiam ce sa ii dau sa manance,dupa ce a refuzat si marul cu biscuite,si mar copt,am incercat s ii dau si supita,piure cu carnita de pui...lapte nu mai zic...nici nu il miroase macar...i-am facut si brocoli cu morcov si putin unt(asa manca extraordinar de bine,pe la 4-5 luin)....nu a vrut...l-am lasat in pace,am zis k poate nu ii e foame,si mi-am facut eu senvisuri pt mine din sunculita presata si branza topita cu castraveti,cum m-a vazut a inceput sa plescaie si se uita la mine,i-am dat putin si a mancat,apoi i-am mai dat,si a mancat cam o felie de painica neagra cu sunca si branzica,si 3 feliute de castravete...
iar sarmale cu porc,i-am dat intr-o seara ca mirosea peste tot,am avut musafiri...nasii(adica sora si cumnatul meu) si i-a dat ea putin,am vazut k ii plac,cred k a mancat o jumatate de sarma,apoi i-am facut a doua zi ,dar de pui,nu i-au placut,dar le-a papat Rona(cateaua casei);asadar sa stiti k totusi nu ii dau sarmale cu vin la cina si stiksuri cu bere la micul dejun...
si sa stiti ca nu ma supar,stiu k e absurd sa auzi k un ghemotoc de 9luni jumate face fite la mancare,dar asa e...oricum incerc sa revenim la modul de viata normal,adica spre bine,sa nu intelegeti cumva k daca iar imi va face figuri si va refuza lapticul,il voi trece pe bere

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Mergi la inceput

Felicitari fetelor in lupta cu kg.!
Ilinca zic si eu ca Bianca , la o inca alta gaura!

Nicoleta...sunt total de acord cu Olga, ar trebui sa incerci sa ii dai mancarica pentru varsta lui!Ma mir ca nu are probleme cu burtica...eu cu Giulia daca sunt putin prea invaziva cu mancarea trag toata noaptea cu ea si decat sa o fortez prefer sa ii dau lapte!mamica sa nu se supere e noi!

Pe lista de alimente permise avem si noi branza topita, nu i-am dat niciodata ca nu mi-au placut ingredientele!

Georgiana

9 luni

Mergi la inceput

Super Ariana plimbareata !Am vazut-o de prima data cand ai pus linkul da n-am zis nimic!

Georgiana

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

si,mai ales de la tine,olga,astept sfaturi legat de alimentatie,k tare dolofan e davidutu...tare mi-as dori sa ii pap pulpitele alea mici si umflate,ca sa nu mai zic de manute si falcute

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Mergi la inceput

Olga m-am uitat azi-noapte la pozele tale de pe picassa...te-am vazut in albumul "prezentare" esti super!!!! Si ai fost si o mireasa foarte, foarte eleganta si frumoasa!

Succes si tie cu kg...si cand vine deprimarea baga 100 de abdomene ! tie si lui David!

Nicoleta...bulanasele lui David sunt 100% de la mamei lui !

Georgiana

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Antonia si Iulia

Maria Teodora

Gabi, sot de Gigelica si tatic de Victoras Pitonas

Sa ajungeti cu bine la puiul vostru!

Ayla, am vazut mamica si tatic de Luana mici, cocheti si tare frumosi!

Am vazut si pe Ariana care "performeaza" la sol. Felicitari!!!
E dulcica foc si se deplaseaza foarte bine.

Ne pare rau ca iepurasul David e mucos ... Lasa ca trece!
Falcutele sunt adorabile! Nu te stresa mami Olishka ca o sa manance. Lasa-l in ritmul lui.

Am mai vazut pe Dyanna, mamica sexy de David Mutzu

Doamne fetelor, eu nu stiu cum reusiti voi sa tineti cura de slabire ... Toata admiratia mea!

Nikoleta20, cred ca Olga si Bianca (parca)au mare dreptate. Mai incerca, o sa gasesti tu o combinatie care sa-i placa lui Mario.
Si asa ne asteapta vremuri grele cu toate tentatiile care exista ...

Stiu sigur ca mai aveam ceva de spus dar ...am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Antonia si Iulia, bebeluse de IliesClara
Maria Teodora, bebe de bubu_tea

Gigelica, drum bun si LMA sotiorului.

Monnvas, cum se inghesuie necazurile astea mai multe odata? Insanatosite grabnica socrului si prietenei tale, multa putere tie si soatzei, si alinare dintosului marait. Sa fiti veseli de sarbatori, da?

Dyanna si Ilinca, felicitari pentru lipsuri (la cantar). Cum mai e Manole? pt Sophiphica fericita fiindca a venit tati! Rasfatz placut in continuare. Si o felicitam pentru "premiera"

Dyanna, il desemnam pe mutzu tester de jucarii. Sa ne spui ce-i place cel mai mult, sa-l pozezi si sa ni-l arati, ca dupa ce am vazut cum se juca el cu tati lui cu cilindrul Chicco, am cumparat si noi repede . Ca mutzunelu' e de reclama

aris, ce vitamina ai! felicitari si genunchi sanatosi! cand il vedem si noi in actiune?

Adee, Ariana plimbareata e o scumpa

Nikoleta, daca tot te-ai spovedit tu, sa zicem si noi cum am pacatuit ieri? Eram la cina toti 3 (eu+sot+bebe), fiecare cu ale lui: Luca cereale, iar noi o fripturica de pui la cuptor, in sos de vin, impanata cu slanina afumata ...o bunatate. Dupa primele 2 lingurite de cereale Luca a inceput sa chitaie si sa se intinda la copane (miroseaaa....) si i-am dat sa guste asa, intr-o doara, ca tot facea figuri. Si nu s-a mai oprit pana nu a terminat aproape o pulpa intreaga (mai putin zonele prea imbibate in sos, pielea si oasele). Si asa, bucatele mici rupte cu mana, ne-blenduita, ne-nimic.Eu si sotul ne holbam cand la el, cand unul la altul, si dupa fiecare bucatica ziceam: "gata pui, hai sa papam cerealele noastre, sa nu exageram ca poate patim nasoale"...Ash, ti-ai gasit! Se punea pe un urlaaat si imi dadea peste lingurita, de ziceai ca e apucat. Si dupa ce s-a saturat baiatul de carnita (mancase si la pranz, pregatita pentru el, cum trebuie), a mai bagat si 3/4 de castron cu cereale, a bagat 2 tzitzi pline (nu una!)si in 30 de min somn! Ne-am crucit, am "scuipat" pe el, dar noaptea cine se foia cu burdihanu' plin? Luca....Sper sa fie un incident izolat, ca sunt perfect de acord cu Bianca in legatura cu "bunatatile"

georgyiuly, dar ce gogosica minunata ne prezinta mosul acolo la semnatura!

Si gata cu cearsaful asta...nu cred ca mai apuc eu sa scriu azi, ca mi-sa trezit "soatza" mahmur, dupa un parti de craciun pana la 5 azidimineata...si eu l-am asteptat, ca fraiera Sunt terminata ...si in loc sa dorm un pic acum cu luca, scriu compuneri...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Aris vii la intalnirea cu Chatonel?
Da si tu un PM !
...lasa ca iti dau eu ...

Monnvas Stiu ca nu te ajuta dar ne gandim la voi!
Sotul de ce trebuie sa-si schimbe jobul??? Off ...

Mergi la inceput