Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 24
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_tinaus Hey! Am pus poze noi http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/8Luni# si http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/9Luni# Incerc sa recuperez si revin ![]() |

Ce mutrite faine face 
!!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas A, si biscuitii: |
par deliciosi
!!O sa-i dau reteta mamei mele
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
A, ca am uitat, Olga ai fost totala cum l-ai momit tu de la capatul covorului pe Davidutu.
olishka spune:
Kea felicitari pentru Keutu ridicator. Sa vezi ca peste cateva zile se ridica in picioruse
Si David aproape se ridica. Este uimitor sa-i vezi cat de repede cresc. De muci insa ne-am saturat si noi. Nici picaturi in nas nu suporta sa-i pun. Urlaaaaa de zici ca-l tai
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
Am reusit in sfarsit sa merg la cumparaturi la Real acum pe noapte ca ziua era tot judetul acolo
si facut si o fapta buna : i-am dat o prima de 150 ron vanzatoarei de la casa
adica suma cu care ea s-a incurcat la mine ; am luat bonul si am rugat-o sa mai socoteasca inca o data (am platit cu tichete + card) ca altfel pune ea banii ; mi-a multumit si mi-a urat sarbatori fericite ! ![]()
Daca tot am plecat la 21 la shopping, normal ca bradul se amana pe maine, asta e !!
Mami lui
novus spune:
Noapte buna !!!

Mami lui
georgyiuly spune:
Buna seara fetele!
Scumpi tare toti ghioceii,Maria,Andreea, Gabriel,Ana,Luana,Mutzunel..am mai uitat pe cineva?
Felicitari Anei, lui David si lui Keutu pentru reusitele lor!
Intr-adevar ingenioasa mama Olga, metoda asta nu da gres niciodata, nu? ![]()
!
Nicki felicitari pentru dintisor!
Am facut si noi bradul in seara asta, la noi e artificial si deja reciclat in ultimii 3 ani.Imi lipseste mirosul de brad natural dar e bine si asa!
Noapte buna! Poate reusesc si eu sa adorm, desi mandra mea are niste plansete infundate in program, semn ca se apropie un alt dintisor de iesit!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
9 luni
Nikoleta20 spune:
buna seara dragelor,
intram si noi cam tarziu la apel,dra toata ziua am alergat prin casa dupa mario,si am inceput s inpachetez,ca marti ne luam talpasita pana pe 14-15 ianuarie...asadar intram sa raportam meniul de azi,k intreba olga(care il invata pe davidutu sa mearga de-a busilea cum stie ea mai bine
...ma intreb ce va fi cand va trebui sa le arati parintilor/prietenilor cum merge ghiocelul de-a busilea

)
asadar:
-dimineata-2hamburgeri+ cola fara zahar
-pranz:aripioare kfc+cartofi prajiti+fanta
-cina:a sarit peste ea,k a fost la mec,dar a baut o bere la tv![]()
glumesc,fetelor,de data asta glumeam pe bune...
in realitate ,dimineata a gustat f putin din marul copt pe care i-l facusem,dar a completat cu 2 cubulete de para si cam un sfert de banana,pe care numai eu stiu cat m-am chinuit sa i le dau...la pranz am incercat supa,dar a refuzat categoric,asadar am scos bucati de legume si carne pe care i le-am facut mai mici si i le-am bagat in gura cu mana,la fel k indienii...
,l-am pacalit si a mancat cam 3/4 din ceea ce era pregatit pt el,apoi spre seara am incercat un borcanel de piure de la humana,dar l-a scuipat pe mine,la propriu...asadar i-am dat o banana si niste branzica dulce amestecata cu o piersica...iar,gustari mici si rare...jumatate in gura,jumatate pe jos....inainte de culcare i-am facut cerealele de noapte pe care le-a mancat aproape in totalitate,dar daca va zic cum...il pacaleam cu suzeta,deschidea gura si ii bagam lingurita in gura...
......asadar...![]()

la noi este destul de rau ca nici nu mai papa tzitzi si nici formula,decat noaptea cam 400ml/noapte...daca ar manca si ziua,ar fi ok,in perioadele astea,i-as da lapte...dar el nu vrea,asadar ma aduce la disperare,mai este si mama care
si credeti-ma k uneori imi vine sa imit emoticonul asta
sau asta
...
sa stiti ca nu sunt mandra ,cum a spus cineva de aici,ca i-am dat cremwursti si branza topita,si nu sunt nici in asteptarea momentului in care sa intru si sa scriu k micul meu poznas a ras la masa de dimineata si o juma de bere...nu stiu daca asa a parut ,ca sunt mandra de ceea ce scriu,eu am intrat cu mesajul
...iar voi(ma rog,nu toata lumea) ati facut asa
;nu ma supar,stati linistite,numai ca vreau sa se inteleaga ca nu intrasem sa ma laud cu ceea ce scriu,ci sa cer un sfat,ce sa fac sa nu mai fiu nevoita sa il indop cu mii si mii de e-uri si chimicale...
in fine,hai k iar ma supar si nu mai vreau ,si asa am avut o zi cam
...am vazut pozele cu ghioceii

si mi-am revenit,sunt totii,toti minunati,si vad ca din ce in ce mai nazdravani...parca mai ieri ne dadeam zvonuri care cum misca prin burtica,care cum doarme,ce simptome mai avem...mai o
,mai un morcovel...(gigelica stie cu morcoveii);iar acum merg in picioare,danseaza si au trecut deja la bastonase
.Apropo,super ideea cu calendarele,am vrut sa ii fac si eu lui mario,dar nu prea ma descurc cu programele astea photo....si nici nu am avut cand...
sincer,nu cred k mai citeste nici babau' la cata cearceaful am intins,dar lasa k e noapte,va inveliti cu el![]()
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009
Raaluca spune:
Buna dimineasta!
Nu a iesit nimeni cu
cafea la interval???
Eu am citit NICO, dar am citit acum
... asa ca nu ma mai pot inveli cu el ... 
Sa o luam pe rand:
AYALA minunata Luana cu creionul in mana! Pictorita? Scriitoare? Arhitecta? 

Magdyi, foarte profi sedinta voastra!
Sunteti asa de frumosi! 

GINA2008 am vazut poze cu bebe Calin
Mosule, ce tanar esti!!! 
Mihaelacg e incantatoare Maria primind flori de la tati.
Dyanna ne place mult de Mutzu la zapada si ne mai place si bradul vostru! 
Cris_tinus are Ana niste mutritze de-ti vine s-o mananci!
Iar pe tine o sa te bagam in clubul fetelor topmodel. Ai slabit mult!
OLGA
Bravooo David!!! Felicitari!
Am vazut si pe Andreea, bebe de Gianina care este o fetita foarte delicata cu doi ochi FOARTE albastri 
Cand l-am vazut pe tati mi-am zis "cu el seamana"! Cand a aparut si mami in poze, nu mai stiu ce sa zic dar parca seamana cu ea![]()
Pot sa zic ca mami seamana cu tati si le impacam pe amandoua.
AYLA, OLGA multumim de urari!
OLGA, m-am exprimat eu gresit! Sarbatoritul e tati de Lena![]()

Raaluca spune:
KEA FELICITARI pentru progresele lui Keutu!
Georgyiuly
Va
sa treaca febra si sa va lase agitatia si durerile cauzate de dintzisori.
CHATONEL, da un semn daca gasesti un calculator! 

Mai lansez inca o data invitatia de intalnire cu CHATONEL :
Pana acum s-a stabilit asa
DUMINICA 27 DECEMBRIE ora 14-14.30,
VERDE CAFE (str Domnita Ruxandra nr. 15, Bucuresti)
1. Olga
2. Raluca
3. Geanina
4. Simplyana m
5. Monique m
6. Gaza
7. Aris
8. Leeloo
9. Monnvas
10. Anca nicolae
Altcineva???
Gina?
Astazi sun sa vedem daca tre sa facem rezervare, daca nu au inchiriat deja ...