Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumim de aprecieri.
Olga, felicitari lui David.
Cristina, am vazut pozele
si mutzunelul lui Dyana
Gianina si Andreea cu ochii turcoaz (aia da ochi albastri)
Magdy distractie placuta si multa sanatate lui Gabriel!
Monica, de Karina ma intrebam si eu de multe ori. Si inca mai sper de vreo veste buna de la alte fete care aveau in plan bebe nr2.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Olga am incarcat aici calendarele.
Dar:
1.pt bunici, eu ti-as recomanda acest model unde se vad foarte clar cifrele zilelor lunii. Doar ca poza e la maxim cat o pot mari. Doar daca iti place. daca nu, eu ti-am facut modelul cerut.
2.pt luna iulie si octombrie mi-ai dat poze format vertical. Nu pot nici eu sa le fac modelul cerut, dar nici tu nu le poti lega in calendar.
3.ori imi dai pt aceste luni inca 2 poze si ramane modelul cerut
ori
4. pt modelul in care doar adaug poza, nu este poza background, este ok si asa
Daca mai esti pe aici, astept raspuns.
Ah, si sa nu uit, daca ti se par mici, ti le pot trimite pe mess, am acelasi ID ca mailul, pt ca ele sunt in format 3048x2334 dar photobucketul le redimensioneaza, maxim size acceptat la free fiind doar 1MB.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Este perfect Pentru cele 2 poze verticale este ok modelul pe care mi l-ai aratat. Raman pentrul celelalte poze la modelul ales de mine, caci ei se bucura mai tare de poza. Le descarc direct de pe site nu?

Doar ca lipseste o poza. Ti se pare prea obscena?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Hai ca am reusit si eu sa vad aproape toate pozele puiutilor (pupam nasucurile dulci, sunt atata de simpatici toti!!!). Aproape toate, pt ca pe Maria n-am reusit s-o vad. Nu e prima data cand mi se intampla sa vad pe contul mamicilor numai doua albume: Paltinis si Ela. Stiti de ce? Stiu ca mai spunea cineva ca a patit asa. V-as pune si eu poze cu "mosu´" meu. Ce am, sunt de vreo doua saptamani, dar joi e Ajunul si aici e mai cu fast sarbatorit Ajunul ca si Craciunul, asa ca o sa am si poze " pe bune". Primele au fost la probat costumul sa vedem daca se potriveste marimea.

Denisa e important e sa fie buna reteta, iau ce faina trebuie, nu-i bai ca nu-i cu faina alba. Multumesc!

Fetele, imi spuneti si mie cum iese o friptura frageda la tava, ca deja ma dau cu capul de pereti ca nu imi reuseste 100%, de fiecare ata e loc mult de mai bine.
A si am uitat sa o felicit pe Diana pt cele 10,3 Kg si pe Ilinca pt strangerea curelei.

Pisik, bravo Anei! Si da, fiecare copil e cu ritmul lui. Al meu pune jucariile in cutie dar nu spune mama. A spus candva MAM si gata. Da nu-mi fac eu griji ca nu va spune.

Aaa, sa ma laud si eu. Keutu se ridica de marginea patului in genunchi. Azi noapte s-a trezit la 5, eu dormeam cu un ochi deschis si indreptat spre el si-l vad ca incearca sa se prinda de margine, stand pe burta. Aia a fost numai pt testarea inaltimii. Azi s-a ridicat de cateva ori in genunchi si mi-a escaladat si plapuma rulata cu ajutorul careia ii marcasem eu locul de joaca. Si sotul chiar imi spusese ca el nu crede ca va mai merge in patru labe, pt ca de ridicat se ridica, dar copilul a vazut ca se poate deplasa foarte bine si prin tarare, asa ca ce rost are sa invete si alta metoda?

Si m-am saturat de muci. Ii aud si nu trag nimic cu pompa. Ati patit asa ceva? Am fost la dr, si n.are nimic la urechi, n-are nimic la gat, n-are nimic la piept, numai nasul e problema.

Si mai vreau sa va intreb daca voi faceti ca mine sau sunt dusa cu pluta. Cand doarme copilul in cealalta camera, ma duc de n-spe ori si daca nu ii vad pieptul miscandu-se, ma duc si pun mana pe el, sau ma aplec sa aud respiratia, sau din astea. Cateodata reusesc sa-l trezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Olga, ok, atunci am facut si pe octombrie acel model. Te rog daca doresti altceva sa-mi spui, si daca pot si stiu, iti fac.

Kea, trebuie sa fi logata cu userul comun, albumele sunt private. Si eu am uitat parola, nu mi-am vazut nora.
Felicitari lui Keutu pt progrese. Si sa scape repede de muci.
Temeri de-astea ai abia acum? Eu am de 10 luni jumate.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Am pus si eu POZE cu Muc cel mic in plina activitate de scriere.

imediat va apucati de bastonase !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Of, Monica, nu, dar acum sunt mai accentuate pt ca acum pot pleca de langa el cand doarme, pana in urma cu vreo 2 luni eram permanent cu el in brate sau pe picioare, sau era langa mine pe pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla iti multumesc muuuuuult de tot

Dar sa stii ca ultima poza ai incarcat-o simpla. Adica nu este facuta calendar. Cred ca te-ai incurcat

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna seara mamici,

nu am apucat sa recuperez nimic din urma (dar ma apuc ... de maine)

am intrat ca sa ma tin totusi de promisiune (ca am cosmaruri noaptea)

http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni#5417388179698036274

sper sa le puteti vedea ca nu ma prea pricep, dar ma stradui

Are o privire tare smechereasca !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Sorina Maria, Ana Bianca, Bianca Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am intrat sa va dau o veste mare (mai ales pentru noi) :

DAVID MERGE DE_A BUSILEA La inceput facea cate un pas si gata, asa ca astazi l-am pus in capatul covorului, eu in capatul celalalt cu bluza ridicata si tata pe-afara . In 5 secunde era langa mine si a mers perfect Am fost tare fericita

Bravo David !!!!
Sa vezi de acum distractie pe voi !!!

Mergi la inceput