Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)
Raspunsuri - Pagina 20
tanima_i2002 spune:
Xan, mersic de idei. Am facut si eu o lista cu ceva aperitive, numai ca unele iau cam mult timp si chiar sunt in pana rau de timp, daca l-as avea m-as odihni decat sa il pierd gatind. Asa ca vreau sa aleg un meniu cat mai usor si cat de cat agreabil si potrivit. Mai da-mi te rog o data adresa blogului (pe PM eventual). Si ideea ptr tort.
Aaaaa, de mult vroiam sa iti dau o idee de mancare: mancare de masline. Nu stiu daca ai facut vreodata, dar este o mancare care nu am vazut-o pe nici un blog culinar. Eu gatesc f des. rares este f incantat de ea, mananca cu placere.
Roxana, mamica respectiva banuiesc ca este din Bucuresti. Ceva hainute se mai gaseau si pe la mine, chiar si niste jucarioare. Eu pana acum am mai imbracat 3 copii, jucarii saptamanile trecute am triat vreo doua sacosi cu ce era mai rupt si mai urat si le-am dat unor tiganusi (cred ca tare incantati au fost). Ce erau chiar rupte le-am aruncat la gunoi. Cand era Rares mic am dat unei amice care avea fetita de-o seama cu Rares o gramada de hainute. Eu aveam atat de multe incat mi-am permis sa mai fac o triere printre cele primite/capatate. Am avut si de fetite si de baietei, mostenire: un nepotel, o nepotica, finica mea.
Acum, la Miruna, am avut tot ce pastrasem de la Rares plus muuulte primite si cumparate, ca deh, mi-este drag sa mai iau si eu. Am imbracat inca doi copii (o fetita si un baietel) si chiar aveau nevoie de acele hainute,pe care eu nu as fi putut sa le folosesc pe toate. Acum ce este mai bun pastrez ptr finica mea ce trebuie sa nasca la vara. Ce s-au mai ponosit deja le pun in pungute sa le mai duc pe la containere sau mai vad tiganci pe la piata si le mai car dupa mine in carut.
Cert este ca eu nu voi mai opri nimic. Sunt aproape convinsa ca ma voi opri la doi. Poate numai o intamplare...nefericita ma va face sa mai maresc familia, ca in rest, sa le dea DD si la cei ce n-au.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
GETY spune:
Buna dimineata!
Vine cineva la
?
Roxana01, am dat si eu din hainute, gasesc cui aici in Iasi. E prea departe Bucurestiul de noi.
La Iasi ninge foarte frumos, imi place nespus, numai ca Maria a stat 3 zile acasa, a avut o tuse foarte urata care acum se trece. Deja sumarul de urina i-a iesit mai bine, m-au sunat de la laborator si mi-au zis.
Am o perioada foarte incarcata la servici, asa ca o sa intru pe forum mai rar.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Gety, multumesc de cafea - eu savurez deja cu palcere cafeaua.
Roxana - eu vorba Tanimei - dau tot ce ramane dupa colipasii mei - am dat si la copii saraci si la finuti si din pacate ultima transa de hainute si de jucarii am dat-o inainte de Craciun. A fost foarte frumos mai ales la alesul jucariilor - a fost prima data cand Dragos a vrut sa renunte la jucarii .
Tanima te referi cumva la limba cu masline?
Lexi pe unde umbli? Si restul fetelor bine-nteles va aspteptam sa ne mai spuneti ce faceti?
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
ramomar spune:
prezenta si eu la
si la ora asta
Gety cu ce a scapat Maria ta de tuse? ca si a mea pitik tuseste de vineri, dar in loc sa fie mai bine e tot mai rau. Eu ii dau prospan.
pfuu tanima ce trece timpu, acusi are Mituna ta 1 an! Ce repede trece timpu. Imi pare rau ca Rares e tot bolnavior si tu stai tot mai cu timpul. Si eu as avea nevoie sa aibe ziua, dar si noaptea cel putin 24 ore.
Adina, nop, de data asta final destination e Koln. Sunt aproape de tine o ba?
xan ma bucur ca ai aparut! sper sa nu dispari iar in ceata atatea zile.
mexxa ce mare si frumos e Sebicu! si ce bine seamana cu mamica lui
Ma bucur sa aud ca sunteti bine!
pup u all!
flavia ramona spune:
La multi ani fetelor si va doresc ca noul an sa va aduca numai si numai bucurii.
Am vrut numai sa nu ma dati disparuta. Suntem ok, sanatosi, am revenit din concediu si am reinceput munca si gradi. In concediu a fost ok, dar nu vin cu nicio noutate, suntem in acelasi situatie.
Bogdan a facut crize in prima zi de gradi, crize pe care nu le-a facut nici la inceput, dar din a 2-a zi am revenit la normal.
In rest nimic nou, mai intru cand is mai cu chef.
Va pup pe toate. 
GETY spune:
Flavia, sa-ti vina cheful!
Ramomar, din pacate vestile de la noi nu sunt bune: Maria face tratament cu Augmentin pentru infectia urinara, iar ieri am venit de la dr. cu diagnostic de bronsita. A fost greseala noastra ca a fost scoasa afara joia si vinerea trecuta, dupa care i s-a agravat tusea.
Acum ia Humex, de aseara face aerosoli si mai ia Augmentin pentru infectia urinara.
Si ne-a zis saptamana asta sa stea in casa.
Iar la gradi nu stim, trebuie sa o mai consulte.
Cam astea sunt vestile despre noi...
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet