Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

crisnemes, si eu ma plangeam dr-ului pediatru de picioare strambe in forma X) la Fabi, el imi spunea ca pana pe la 4 ani exista sanse sa se indrepte si ca un ortoped nu prea ar avea ce sa-i faca acum (?). Minunea insa s-a produs acum 2-3 luni, i s-au indreptat 90% sa zic, daca ii raman asa sunt super multzumita.

A facut si foarte mari progrese in motorica (nu stiu daca are lagatura una cu alta), a inceput sa pedaleze de vreo 2 luni (inainte nu reusise), imi sare de la inaltzime si aterizeaza pe 2 picioare, face tumbe (dat peste cap) singur, se catzara ca o maimutzica pe piramide dintr-acelea de plasa si coboara la fel de repede, in principiu e mult mai sigur pe picoare ca sa zic asa.

In rest, toata ziua suntem la saniush, mai profitam putzin de zapada cat putem.

Gety, sanatate Mariei, ei, pacatoasele astea de infectzii ...

ramo, pe unde in Germania? iar in München?

O seara frumoasa doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Da, nasol cu antibioticul, dar chiar in situatia data, nu trece fara antibiotic.
Pe langa, ii dau si Biotics, ieri am cumparat o noua sticluta cu Septilin, pe care l-am gasit mai ieftinel... Si ceai de soc si frunze de merisor... si inca ii dau tinctura de propolis...

Trebuie repetata urocultura la 7 zile dupa terminarea tratamentului.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna ziua!

Roxana sper din tot sufletul sa fie bine cu Daria! Multa sanatate Dariei si lui Victoras!

Gety multa sanatate si Mariei! Sper sa treaca repede infectia si sa nu mai aveti probleme de genul acesta!

Crisnemes sper din suflet sa agsesti un ortoped bun si mai ales sa iti spuna ca Victor nu are nimic la picioruse!

Adina ma bucur mult ca aveti zapada! Profitati din plin ea!

A mea fetita este tot la bunici, unde a nins putin zilele astea dar nu suficient pentru sanius sau om de zapada ... din pacate, iar eu m-am decis sa nu merg la ea in acest sfarsit de saptamana, sa mai astept putin. Desi cand mi-a spus azi dimineata la telefon "Buna dimineata, mami, eu te iubesc mult..." am zis ca in acel moment ma urc in masina, tren, orice si merg la ea ... Mai am ceva timp sa rumeg ce voi face ...

O zi cat mai frumoasa va doresc ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor....

Dupa o luuunnggaaa absenta am aparut si eu...
Am ajuns ca un zombi....abia mai fac fata la tot ce imi da viata.
Multumesc lui Dumnezeu Sebicu merge spre bine....in februarie voi veni la control. Sper la sfarsitul anului sa inceapa operatiile de reconstructie....

Eu de o saptamana am inceput stagiul....fac la un spital de neurochirurgie. Ce sa zic e SUPERRRR, insa e si obositor ca mergem 8 ore pe zi....dar faptul ca imi place ma face sa trec peste oboseala.
Experienta acumulata cu Sebi ma ajutat sa imi fie usor. Deja fac multe lucruri care putini in primul an le-ar face (recoltari, tratamente, sonde, aspiratii etc ).

Tot ce am tras cu Sebi ma intarit atat de mult incat acum sunt prea rece....cel putin asa ma acuza colegii

Sebi vorbeste mult mai bine....nu a racit deloc iarna aceasta.
Va las sa va uitati la cateva POZE cu micul poznas

Va pup si sper sa intru cat mai des acum ca iar neett.....

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna seara!!!
La multi ani si un an mult mai bun. Eu am mare nevoie de o schimbare. sper ca noul an sa imi aduca in primul rand sanatate, intelepciune, rabdare si putere. Ca plan pentru anul acesta: sa ma mai pun si pe mine pe primul plan. Deja al meu barbat nu este deloc multumit, ca am inceput sa ma revolt si sa fiu o scorpie egoista, dar vad ca imi merge bine. Nu prea imi iese, dar si cand imi iese ce bine este!!!!
Fetelor, ce se intampla cu timpul liber? De unde mai luati voi? ca eu nu mai gasesc deloc. De cand a mai crescut si Miruna chiar nu imi mai ajunge. Abia daca reusesc sa intru de doua trei ori pe sapt si asta numai seara. Uneori dau drumul ziua la calc si cand sa intru pe net hop si fi-mea.
Acum stau de 2 ore si tot ma documentez despre polipi. Nu stiu ce sa fac, daca sa il operez pe Rares sau sa mai astept. Sunt tare suparata ca iar are muci rau, dupa numai 1 saptamana de cresa. Simt ca asta este cosmarul vietii mele: mucii. La sf anului am terminat in forta, cu o noua tura de antibiotic. La primul semn de tuse nu am mai stat pe ganduri mai ales ca si mucii se inverzisera.
Copii cresc frumos, se cearta si se bat, Miruna il musca si il bate pe Rares mai des dar nici el nu se lasa, cum trece pe langa ea cum o pocneste cu vreo jucarie pe shustache. Dar se si iubesc si se pupa si momentele astea ma incarca cu energie si ma fac sa mi se umple sufletul de fericire. Sunt asa de frumosi cum se iau in brate si se pupa...Iar Miruna casca gurita sa il pupe si ea pe Rares dar de fapt mai mult il linge. Sunt tare simpatici. Si dupa un minut de dragaleala urmeaza urlete si tipete si razboi.
Mexxa... ce frumos a crescut Sebicu...Si are si niste ochisori...
Xandrutza, spune-mi si mie ce aperitive sa fac dde ziua piticei? Si un tort ceva mai usor si mai rapid de preparat? Ce imi recomanci?
Fetelor, eu sunt ater incurcata cu ziua fetei. As fi vrut sa fac sambata ca sa vina si nasii, sa nu stea duminica pana tarziu ca deh...stiti cum este ...duminica seara te pregatesti de servici. Dar...tot sambata vrea sa faca si finea mea 9fetele sunt nascute la 1 zi diferenta) si cum finica este mai mare...are intaietate. Asa ca nu prea stiu cum sa mai fac. Cred ca voi face sambata seara doar cu nasii, dupa ce venim de la petrecerea finicei, deci nu vom sta pana la final, apoi duminica vom face cu restul. Nu prea imi surade ideea de a face doua petreceri, doua torturi, doua mese puse si stranse...Asa ca sunt tare suparici ca nu pot lua o decizie. Inca mai incerc sa conving finicile sa faca ele duminica ca la ele petrecerea va fi mai mult intre piici, deci nu va dura pana seara tarziu, dar...e greu...
Princess, felicitari pentru burtica. Sa ai parte de o sarcina usoara, iti doresc sa scapi cat mai repede de greturi si un bebe brotacel sanatos si cu pasarica.
Gety, sanatate Mariei. Nu stiu daca ti-am spus, dar pitica ta este tare frumoasa si arata atat de bine...frumos construita ma refer.
Adriana, am vazut si pe Dudu al tau cel sportiv, mereu mi-a dat impresia ca este foarte matur si ca ...comportament dar si bine facut ca structura. Fi-miu nu cred ca era in stare sa ridice picioarele cu patine. Probabil ca la cele 13 kg ale lui erau mai grele patinelle.
as fi vrut sa va scriu muuult mai multe, dar...poate data viitoare. Acum sunt asa de obosita...si in plus am si uitat ce vroiam sa mai scriu. Mereu zic ca scriu mesajul in timp ce citesc, dar uit. CEi doi neuroni care ii mai am incep sa dea semne de oboseala.
Noapte buna tuturor.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata! ii gata !

Roxana - am notat numele medicamentului si o sa ma duc la farmacie si sa intreb. Nu sunt multe 5 picaturi de vigantol pentru ca in urma analizelor pe care le-am facut a reiesit ca intradevar are lipsa de vit. D. si oricum nu se absoarbe mai mult decat e nevoie.

Adina- eu m-am speriat foarte tare pentru ca dintr-o data Victor nu putea sta cu picioarele apropiate. Daca unea genunchii restul picioarelor o luau razna destul de tare. Parca un pic sau mai indreptat dar nu asa cum mi-as dori eu.
Victor nu vrea nici cum sa pedaleze spune ca nu poate , dar in schimb fuge si sare fara probleme.
Spor la sanius . Noi nu avem zapada. Dar in februarie daca o sa fie suficienta zapada mergem in tabara de schi si sper sa il pun pe schiuri pe Victor.

Mexxa- iti doresc multa putere si sa treci cu bine peste toate. Am vazut pozele cu Sebi- a crescut tare mult si este foarte frumos, iar buclele lui sunt superbe.

Tanima- iti doresc ca toate dorintele tale sa se imlineasca si sa iei deciziile cele mai bune in viata.
Eu la primul semn de muci le pun picaturi cu betabioptral - si nu mai am probleme cu ei.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, bucurosi de musafiri? In sfarsit am ajuns la voi, sa nu ma intrebati ce-am facut cat am lipsit ca nu prea stiu sa va spun Doar ca am avut-o pe Narcisa cu rosu in gat.
Alina, ce veste formidabila!! Felicitari pentru bebe, iti doresc sarcina usoara si dusa cu bine, pana la termen!
Tanima, continui cu tine, sper sa nu fi ajuns prea tarziu: pentru copilasi poti pregati rapid niste tartine cu pate de ficat (facut de tine), niste drob de pui, niste mini-pizza cu sunca de pui, ardei gras, cascaval, niste mini trate cu ton, chiftelute din piept de pui, coapte in cuptor, "arici"-intr-o portocala infingi cobitori pe care ai aranjat bucatele de branza, sunca, sfecla coapta, sau boabe de struguri... Ma mai gandesc daca mai e timp... Cat despre tort iti pot da un link, daca vrei, cu tortul pe care-l fac eu in ultima vreme, e foarte bun, si nu-i greu de facut. Doar sa-mi zici. Multa sanatate copilasilor!
Adina, am citit despre concediul in Egipt, super fain, sa va fie de bine! Dupa antibiotic am avut si eu biotics baby, pentru Narcisa.
Usorlili, felicitari pentru renuntatul la bibe!
Gety, sanatate Mariei!
Adrianamica, imi pare rau ca s-au incurcat lucrurile la pensiune; am vazut pozele cu Dudu, ce fain ca l-ati "urcat" pe schiuri, pe patine!
Cris, am vazut pozele, cu baietii in zapada; mi-a placut si bradutul vostru.
Rox, Alba ca Zapada e si preferata Narcisei, ii pun dvd-ul in fiecare zi; vad ca vorbeai de Barcelona, Raluca a fost cu maica-mea asta vara, le-a placut foarte mult.
Ancuta, si voi ati avut un concediu frumos.
Nicole2005, sa-ti traiasca copilasii!
Alina1976, bun venit! Am vazut pozele cu printesa in roz
Itzy, sa-ti traiasca nepotica!
Andreea, mult spor la serviciu! Am vazut si pozele voastre.
Ramo, m-am prezentat la raport
Beatrix, AndraPG, Lilina, Trischa, Lexi, dar si restul fetelor, va pup cu drag in noul an

Cu intarziere doresc "La multi ani!" Ioanelor si Ionilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Itzy, sa iti traiasca nepotica!

Xan, multumim de aprecieri!

Tanima, noi l-am operat pe Dudu de polipi. Din pacate, in cazul nostru a rezolvat doar partial problema, intrucat anumite particularitati anatomice favorizeaza in continuare aparitia otitelor. Avem in plan sa ii facem vaccinul Prevenar, sperand ca si asta va ajuta.

Operatia in sine s-a derulat foarte usor, cu anestezie totala. Daca decideti sa il operati pe Rares, sfatul meu este sa va interesati la alti parinti care au operat copilasii in acelasi spital, sa aflati inainte toate detaliile.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

haideti la povestit! eu am intrat putin pe fuga, nu pot sta mult, dar am o rugaminte la voi:

dupa cum stiti am donat la sfarsitul anului trecut patutul copiilor mei. anuntul este valabil 30 zile cred, asa incat intre timp am mai primit solicitari. cu tristete a trebuit sa le refuz. chiar vineri m-am intalnit cu cineva si am dat ceva hainute, jucarii si dulciuri pentru o familie cu 4 copii care imi solicitase patutul. am zis ca macar asa sa-i ajut. acum m-a apelat o viitoare mamica (februarie va naste), care mi-a spus ca este singura si ca i-ar prinde bine patutul. din pacate pt ea chiar nu mai am nimic de dat. daca aveti voi ceva hainute de bebelusi sau orice lucruri ce stiti ca sunt necesare unui nou nascut poate o ajutati voi. stiu ca intr-un timp intrebati si voi daca cunoastem persoane mai putin instarite. daca aveti ceva de genul acesta, scrieti-mi un pm si va voi pune in legatura cu mamica aceasta. nu o cunosc, banuiesc ca citeste forumul DC daca a citi mesajul cu patutul.

va pup si mai vb ca acum am putina treaba.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput