Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdinaF

Alex facuse febra 38 cu ceva si Fabi auzindu-ma cum ma agit, a luat un biscuit, i l-a dat lui Alex si i-a zis foarte serios: "mananca-l, sa vezi cum itzi scade febra " ... faza comica e ca febra intr-adevar a scazut dupa vreo juma de ora, chiar mi s-a parut tare ciudat.

Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

AdinaF, sunt ferm convinsa ca puterea mintii si vointa este mai puternica decat orice.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

"La ulti Ani!" tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui Ion, Ioana .

Buna dimineata! Dau eu cafeaua in dimineata asta .sau un ceai bun.

Azi dau si de baut ca si pe mine ma cheama Ioana.

Si noi am fost in Delta acum 2 ani si vreau sa va spun ca a fost ceva de vis. Am stat in gazda la cineva - foarte curat si tot ei au gatit, o mancare exceptionala . Plaja super curata , lume din cand in cand , marea curata , delfini..... Dar e foarte obositor , drumul pina acolo , iar plaja e destul de departe , singurul mijloc de transport era un tractorici cu program din ora in ora. In rest nu prea ai alte activitati - o plimbare prin delta cu barca si pescuit daca esti amator. Noi am prins festivalul de film si a fost din nou minunat.

Adina e foarte frumos ca se indeamna si se inteleg asa bine Alex si Fabi. La gradi cu "scorpia" cum mai stai? Va mai face probleme?

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Gety- pina am terminat de scris mesajul mi-ai luat-o inainte

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neata gagici

Adina, super tari baietii tai....iti spun a mia oara ca te invidiez....relatia dintre gemeni e unica....speciala....mi-am dorit si eu gemeni sper ca sunt bine micutii.

gety, sunt mare fun Delta, am fost de vreo 3 ori, am stat si la gazda si la hotel Cormoran, peste tot m-am super distrat, am fost in mare gashka si a iesit super misto....ne gandim sa mergem si cu Vlad sa-l punem sa pescuiasca, sigur ii va placea

daca vreti sa mergeti la munte de www.travelbiz.ro/vacante/intern.html" target="_blank">Valentine's, sunt oferte bune pt jumatatea lunii februarie

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hai ca m-am luat cu vorba si am uitat sa urez

LA MULTI ANI ! sarbatoritilor de Sf. ION
multa sanatate, fericire si muuult noroc

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

adina, o suta de masinutze!!!! Dumnezeule mare!!! cat despre tratamente, Daria are incredere in Panadol. era o data marait Victor si daria mea: "Mami, ched ca-i doaie capui, hai sa-i dam un panadoi". sau, azi dimineata, mi-am pus eu niste rivanol la un deget la picior, ca am fost la pedichiura si ma doare putin si daria ma intreaba ce fac. eu ii explic ca ma doare degetul si pun rivanol, iar ea, inteleapta : ia si un panadoi, mama, ca trece duieiea!

pana acum sunt singura care nu se impaca prea bine cu delta... am fost, m-am simtit ok, dar nu mi-as duce copiii prea curand acolo. in primul rand ei abia daca manaca peste acasa, iar acolo asta e specialitatea. dupa, mi-ar fi frica foarte mare cu ei in barca, daca e sa inchiriezi sa te plimbi. si daca nu te plimbi cu barca sa pescuiesti, ce altceva mai faci in delta? eu m-as duce in delta dupa ce victor va implini macar 5-6 ani...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lilina - tocmai m-am uitat pe site la bijuteriile facute de tine, sunt superbe - vinde-mi si mie un pont cum le faci? as vrea sa fac cu Dragos ceva special pentru educatoarea lui este ziua ei de nastere la sfarsitul lunii ianuarie . Este "plastelina de aceea de care se arde in cuptor?" Noi am facut anul trecut martisoare asa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

UN AN NOU FERICIT cu multe impliniri si bucurii sa aveti dragi mamici!

La Multi Ani si pentru toate Ioanele si toti Ionii: pufymic, yoanna, crisnemes, Sephora, lakioana (sper sa nu gresesc si chiar esti Ioana), pentru Bucuriile noastre:
Ioana de Ancuta
Ioana de gabitzica
Ioan de flavia
Ioana de mini_me

Au trecut si sarbatorile, cam repede zic eu, bine si frumos cu familia si pe la prieteni. Sper sa reusesc azi sa pun si eu cateva poze.

am vazut multe poze frumoase, cu protagonisti si mai frumosi:
Adina ma bucur ca ati avut un concediu frumos in Egipt si ca gemenasii au fost cuminti. Au crescut foarte mult de cand am vazut ultimele poze cu ei, dar au ramas la fel de frumosi! Si tu mamicoo esti sesy (vorba Patriciei)
pozele cu Dudu la ski si patinaj. Si eu imi doresc sa ajung undeva la ski, sper la Cavnic, in februarie si sa vad daca reusesc sa o pun pe Patri pe skiuri.
Crisnemes am admirat si baietii tai frumosi foc, cu niste ochi rapitori. Desi culoarea ochilor e diferita, forma e asemanatoare, zic eu. Ma insel Cris? Mi-a placut mult si casutza, dar si ca aveti padurea aproape! vreau si euuuu
Alina 1976 bine ai venit printre noi! am vazut si printesa ta in rochitza roz!
Roxana ma bucur sa aud vesti bune despre piciorusul Dariei! Pozele de la Maramu sunt tare frumoase. Se vede ca v-ati simtit bine!, iar cei doi copilasi ai tai zambitori si minunati imi lumineaza chipul de cate ori ma uit la poze cu ei!

Gety vad ca ne pui sa visam la concedii, mare, soare... si bine faci!
lilicoo si noi ne dorim sa ajungem in zakintos. Mie imi palce enorm Grecia! acum 2 ani am fost in Halkidiki si inca visez la marea curata ca cristalul, la plajele care difera la fiecare 100 de metri, la taverne si la tot.. Peninsula Sithonia mi-a placut mult, sunt atatea plaje pe acest brat incat nu stii la care sa te opresti. multe sunt ascunse si nu se pot vedea din drum, trebuie sa te abati din sosea cam 100- 200m. Chiar daca si eu zic ca nu ma duc an dupa an in acelasi loc, grecia are atatea insule si peninsule, care ma fac sa imi doresc sa mai ajung.
Si Dubrovnikul, Croatia in general e minunata, chiar daca am fost cu copil de 3 ani dupa noi am putut vizita destul de multe. Orasul vechi de 3 ori, insula Lokrum, fiordurile din Kotor (muntenegru), statiunea Budva, etc
Dar sper totusi ca anul asta sa ajungem in Mallorca la o verisoara (ea e stabilita acolo de 4 ani) Deci cazarea ar fi asigurata .

gata ca m-am intins cat o zi de vara, sper doar sa apara sarbatoritele si sa ne dea de baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Si eu m-am luat cu altele...

LA MULTI ANI IOANE SI IONI!

Multa sanatate, fericire si tot ce va doriti!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, mamici!

Am intrat sa urez La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica! Multa sanatate, bucurii si impliniri! Petreceri frumoase!

Si acum sa va dezvalui si voua, dragele mele mamici de Bucurii, cadoul pe care l-a adus Mos Craciun anul acesta sub bradutul nostru: UN BEBE IN BURTICA!!!!

Suntem foarte fericiti, mai ales Rares care nu mai conteneste cu intrebarile despre surioara lui (asa zice el, poate stie ceva?): mami, cand scoatem surioara? cum o scoate doamna dr? cum o sa o cheme? ii facem baitza amandoi? etc Ma pupa pe burtica, se uita prin buric ca sa vada surioara... Este foarte entuziasmat, cel putin pentru inceput!

Am fost la doamna dr. si am vazut inimioara lui BB! Are sase saptamani si doua zile si pana acum totul este foarte bine, ceea ce speram sa se intample pana la final (nasterea va fi in luna august catre sfarsit).

Problema mare sunt de care nu am scapat nici in sarcina aceasta. Este o perioada foarte grea: abia pot manca un iaurt si cativa covrigi. Oricum, mai bine decat la sarcina cu Rares, cand m-am alimentat prin perfuzii.

Va multumesc inca o data pentru ca m-ati sustinut in dorinta mea de a avea inca un BB!Va sarut pe toate si va imbratisez cu mare drag!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput