Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)
Raspunsuri - Pagina 12
GETY spune:
Alina, de aseara ti-am admirat "rozioara". Ce cuminte si timiduta pare! Am vazut si o fetita cu minijup!
Noi abia astazi intram in posesia CD-ului de la serbare. Sunt curioasa cum a "evoluat" Maria mea.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafea Gety!
Alina- am vazut pozele cu voi si sunt foarte "rozolica" e tare frumoasa o adevarata printesa ce sa spun.
Lilina - sper sa poti merge in concediu acolo unde iti doresti. Si eu imi doresc altceva . Anul trecut nu am reusit sa mergem in concediu dar anul acesta vom merge in iunie in Malta mergem si la o nunta acolo. Dar asa cum spui tu mai astept sa apara ofertele .
Cu copii asa cum spui tu nu e de mers sa vizitezi - copii au nevoie de un loc stabil sa spun asa sa se joace.Este valabil si pentru copii mai mari 10-14 ani.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Roxana01 spune:
Lili, deci se pare ca am cumparat si eu masinutza la viata mea
. victor are doar o motocicleta cu telecomanda primita, dar se joaca tac'su cu ea. se joaca si victoer cateva minute, dupa care o lasa si ma trage sa-i dau o carte din biblioteca : "tea, tea" (cartea). cat despre turcia sau bulgaria, eu ziceam ca pt mine bulgaria a fost o alternativa mai placuta si mai comoda fata de litoralul romanesc, cand am fost cu copiii. daca e sa merg singura (ma rog, cu... jumatatea sa zic) si eu imi doresc mult sa vad barcelona. dar cred ca numai sa gasim niste last minutes super convenabile sa ajungem acolo. sotiorul este absolut indragostit de Anglia, isi doreste mult sa vada Londra, dar, acolo, chiar daca gasesti last mintutes oferte, tr sa ai bani de cheltuit pe muzee si atractii turistice. asa ca ... amanam deocamdata. tu tine-ne la curent cu ofertele, s-o ivi ceva si pt noi.voi participati la targul de turism? cand este?
fetelor, dimineata daria se apleaca, se ridica, se tine de spate si zice: "aoieu, ce ma doaie mijtocui, ca i-am idicat pe Nanoshic (Victor) in biatze, ma doaie spateie asta..."
dupa care rade... a inceput sa ma imite pe mine si pe maica-mea, ca amandoua ne vaitam de spate.
Monique, pe unde esti, ce mai face cosminutza?
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Roxana01, m-ai distrat...
Maria mea e asa harnica ca atunci cand o pun sa mai stranga jucarele sau sa ma ajute la treburi mici, imi zice: "eu sunt mica si nu pot", sau "ma doare spateleee" tot de la noi invatata.![]()
Eu mai am niste planuri pt. camera Mariei: sa izolex un perete pe afara si unul inauntru, vreau sa pun si parchet si sa-i fac mobilier.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Ancuta_eu spune:
Buna ziua, fetelor! 
Gety multumim pentru cafeluta! Excelenta! ![]()
Eu tocmai luam asa un mic dejun mai tarziu ... si mi-am zis ca ar merge tare bine sa il iau impreuna cu voi!
Asa ca am deschis netul ... si iata-ma ...![]()
In primul rand vreau sa va spun ca am vazut niste copii minunati in fotografii ... sa traiasca, sa fie sanatosi cu totii ... 
Apoi vad ca deja ati inceput sa va ganditi la vacantele de vara ... mama ... ce frumos ... de altfel si eu m-am gandit
si sper ca anul acesta sa ajung in Turcia - Antalya - Delphin Resort. Locul il stiu sigur, am o prietena care a fost acolo doi ani la rand, si daca ea care este o pretentioasa de felul ei, greu de multumit
- sper ca nu ma "ceteshte" - l-a ales de doua ori, trebuie sa fie bine. Acuma ramane de vazut data - cred ca va fi prin iunie - pentru ca in septembrie incepem gradinita (sper)
. Si mai programez o mini-vacanta cu sotul la Viena - daca Dumnezeu ne-ajuta!
Gety legat de marea din Romania - eu am gasit o gazda super in 2 Mai la care am fost doi ani la rand si am stat cate 20 de zile (parintii mei cu fata prima parte si apoi noi cu fata), daca vrei detalii, cu placere ... Si legat de camera Mariei, am si eu in plan mobila noua pentru ea si izolarea peretelui ... ce zici, cand ne apucam de "tleaba"? ![]()
Multe planuri pe capul meu , acum la inceput de an ...
.
Si hai ca am terminat si cu micul dejun, si trebuie sa profit de zilele astea de inceput de an, ca sa imi fac putina ordine ... peste tot ... ![]()
Va pup pe toate si vorbim ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Adriana mica spune:
Gety, daca ajungeti de Paste la Piatra-Neamt va recomand sa mergeti la Targu-Neamt, la casa lui Ion Creanga. Dudu a fost foarte incantat de muzeul tematic de langa. Si, daca aveti timp puteti face o oprire la manastiri: Varatec, Agapia, Sihastria.
Crisnemes, intr-adevar locatiile de vacanta atunci cand ai copiii trebuiea alese astfel incat sa fie rost de distractie pt toti membrii familiei. Noi avem in plan pt anul acesta sa facem o iesire in Anglia si Franta (la prieteni): speram sa putem imbina putin vizitat de obiective turistice cu 2-3 zile la Disneyland.
Roxana, si noua ne-a placut in Bulgaria, dar dupa 2 ani am vrea sa mai vedem si alte locuri. Noi eram fortati (de programul de la job) sa mergem in plin sezon, ne costa undeva in jur de 1000 euro UAI (la 4*).
Anul acesta am vrea sa mergem in Mallorca (undeva dupa 10 septembrie), dar depinde de preturi. Asteptam cu nerabdare ofertele tip early booking, sper sa nu fie total inaccesibile.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Roxana01 spune:
Adriana, exact la fel simtim si noi: dupa 2 ani de Bulgaria, cu toate ca ne-a placut, vrem si altceva. Anul asta eu sper sa mearga bunicii in Bulgaria cu copiii, ca sa putem noi pleca in alta parte doar in 2... Thailanda, de exemplu... vise... daca thailanda ar costa cat bulgaria...![]()
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Ancuta, noi asteptam temperatura optima pentru izolatie. Cred ca prin primavara...
Adriana mica, o sa mergem in cat mai multe locuri.
Asa creste Maria Diana
AdinaF spune:
Fetelor, inainte sa rezervatzi un anumit hotel cititzi pe diverse site-uri calificative , comentarii, note oferite de turisti cazatzi acolo. Pe noi ne ajuta intotdeauna sa luam o decizie.
lilina, eu in hotel de 3 stele sincer nu m-as risca, mai ales avand copil dupa mine, potzi avea surprize foarte neplacute, incepand cu igiena care lasa de dorit pana la servicii (nu-i musai sa fie asa, dar foarte posibil).
Pt noi e intotdeauna important si ca hotelul sa fie direct la malul marii, tot din motiv de copii.
Ultimul nostru concediu a fost si primul pt noi fara maica-mea, sincer si eu mi-am facut probleme si m-am pregatit moral pt ce ar putea urma, insa am fost foarte placut surprinsa de cat de bine s-au comportat micutzii, mare diferentza fatza de acum un an cand ne-au capiat desi am fost 3 dupa fundul lor.
Roxana, simpatica Daria cum va imita
. Mashinutzele la noi sunt la ordinea zilei, avem cel putzin o suta, sa ne vezi inainte de nani cum cautam in genunchi pe sub canapele si dulapuri Lamborghini verde si Hammer-ul cabrio si mai stiu eu ce ... 
Stai numai sa le prinda Victor gustul ...
Ieri a fost si la noi o faza dragutza, Alex facuse febra 38 cu ceva si Fabi auzindu-ma cum ma agit, a luat un biscuit, i l-a dat lui Alex si i-a zis foarte serios: "mananca-l, sa vezi cum itzi scade febra " ... faza comica e ca febra intr-adevar a scazut dupa vreo juma de ora, chiar mi s-a parut tare ciudat.
Gety, si mie mi se pare Delta o solutzie buna, e musai sa ajungem si noi candva pe-acolo, cred ca e un fel de "datorie" roman fiind.
Succes in a-tzi gasi destinatzia perfecta pt tine!
Noapte buna va doresc!
GETY spune:
AdinaF, in delta vreau sa merg si eu. La noi stii ce e rau? Nu avem masina si e greu cu deplasatul. Plus ca stam departe si de mare si de delta. Avem nordul Moldovei mai aproape, dar in rest facem vreo 8 ore pana la mare. Asa ca, daca am ocazia sa am vreo 2-3 iesiri la mare intr-un an, drumul ma descurajeaza.
Buna dimineata, si haideti la
!
Asa creste Maria Diana