Fiv in Ungaria 84
Raspunsuri - Pagina 14
tamaryllis spune:
Adipapazi, unde esti de ai gasit zapada buna pt schiat? Hai, spune-mi si mie, ca iarna asta s-a asezat praful pe schiurile mele! Macar o zi sa merg si eu anul asta!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
adipapazi spune:
stai, nu te ambala, la poiana brasov, pe bradul, cu nepoata de 5 ani. aglomeratie mare, ca nu sunt functionale celelalte partii. ieri dupa-masa am prins bine, era putina lume. azi am mers de la 9 la 1 si am innebunit la teleschi. am cronometrat si urcam cu schiurile in carca in acelasi timp cu cei de la teleschi.
dar macar le-am curatat de rugina si copilul se tine pe picioare.mai merg maine pe la 3. te tin la curent!
zice astia ai locului ca de regula dupa jumatea lui ianuarie se lasa cu ninsori si zapezi.
dia_na spune:
pt adipapazi si mami_vreau un articol interesant despre amh
http://www.gcrm.co.uk/downloads/INF-Clin025-20091103%20AMH%20&%20OA.pdf
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ildi74 Buna ziua tuturor !Va doresc un AN NOU FERICIT ! Poate sa ma ajute cineva la o nelamurire? In ianuarie mergem la Dr Zadori pt punctie.Trebuie sa imi duc camasa de noapte?Stim ca numai citeva ore stau in institut.a multumesc pt. ajutor. Va doresc SUCCES tuturor!!!!! |
ildi nu tre sa iti iei nik, in afara de apa si ceva de rontait gen sticks, ti se va da acolo tot.
sa ai la tine ceva de citit, caci dupa ce te vei trezi din anestezie vei mai sta macar o ora in pat, chiar mai mult>
bafta
KiraClara spune:
Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE si un an nou care sa va implineasca dorinta cea mare de a va tine bebelusii in brate !
Va pup si va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat de-a lungul timpului precum si pentru tot suportul moral!
La multi ani!
Clara
ildi74 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri si ajutor pe care mi l-ati dat.Am mari emotii pt ca nu am fost niciodata internata in strainatate in spital.Sper sa reusim din prima .Dr. Zadori ma incurajeaza foarte mult am primit nota 8.Imi sare inima din piept de emotii.Sper ca toate vom reusii sa fim MAME.Va multumesc inca o data pt.raspuns.Va Pup.ILDI
samira33 spune:
meyyyyyy
am zis eu ca nu sunt in apele...am zis...asa ca azi am ajuns la Urgenta ...am facut cadere de magneziu-daca ati mai auzit de asa ceva...imi era un rau de am zis ca-mi dau sufletu' acolo...mi-am lasat masina la serviciu si l-am chemat pe al meu sa ma duca la spital.
nu puteam sa respir,ma durea in piept...ma durea ingrozitor capu'...imi amortisera mainile si picioarele...se invartea tot pamantul cu mine...si simteam ca ma scurg.
m-au puricat aia peste tot...mi-au facut neshte injectii...mi-au dat un tratament...si m-au trimis acasa.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 meyyyyyy am zis eu ca nu sunt in apele...am zis...asa ca azi am ajuns la Urgenta ...am facut cadere de magneziu-daca ati mai auzit de asa ceva...imi era un rau de am zis ca-mi dau sufletu' acolo...mi-am lasat masina la serviciu si l-am chemat pe al meu sa ma duca la spital. nu puteam sa respir,ma durea in piept...ma durea ingrozitor capu'...imi amortisera mainile si picioarele...se invartea tot pamantul cu mine...si simteam ca ma scurg. m-au puricat aia peste tot...mi-au facut neshte injectii...mi-au dat un tratament...si m-au trimis acasa. |
ti am spus sa nu mai bei
ai grija de tine sami, acum de revel te gasisi si tu sa pici?
tamaryllis spune:
Adipapazi, deci nu am perdut nimic..... :(
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
violeta70 spune:
Buna fetele!
Samira mama, ai grija de tine. Vorba Mirelei, acum te-ai gasit. Sanatate si petrecere frumoasa.
Ildi74 cum adica ti-a dat nota 8, si cum te duci doar pentru punctie? procedura de stimulare nu o faci?
Pupici
Mai intru, ca doar sunt la servici
Dumnezeu are grija de noi