Fiv in Ungaria 84

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau
[denisa ce mai faci??? care mai sunt planurile? s-a mai schimbat ceva?

Laura

Daaaaaa, astept sa-mi arate "blonda" care seamana cu una bucata sot(daca nu o fi un blond pana la urma). Ma lupt cu cei de la adoptie.
si anul care vine sa fie numai cu bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_na
analizele de HIV ati facut tot la synevo? vad ca nu e chiar mic pretul la analiza asta . banuiesc ca si dureaza mai mult.

a, mi-am adus aminte, mai vream sa va intreb daca se da inainte de FIV si acid folic sau alte vitamine pregatitoare - ce fel?

merci

Incearca la Centrul de transfuzie ca sunt mai ieftine(HIV,B,C,-cca 50 lei)iar la Panduri(recoltate la Dacia) 160 lei(HIV,B,C,VDLR).
Iar in legatura cu vitaminele eu nu am luat decat acid folic -1 mg-
inainte. Dupa ce sa stabilit tratamentul de stimulare am mai luat si vitamine la recomandarea medicului(femibion).

succes si mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

salut fetelor!
mirela, violeta multumesc mult.
samira distractie placuta de revelion
balanta_tm am 6 sapt. de sarcina
dia-na eu am luat acid folic inante de FIV.
sophie multe, multe felicitari. o sarcina usoara
multi pupici pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

tannoo25 multumim pentru urare
Si voua va doresc toate cele bune in noul an.

Dumnezeu are grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

wooooow!!! ce activitate pe-aci!!! -ici tuturor!

didiloo felicitari pentru fasolica! ma bucur tare mult pentru voi!

samira sa-ti traiasca finutul si sa crasca mare si sanatos! distractie placuta la munte! abia astept sa ne povestesti cum a fost!

sophie sarcina usoara si bebe/bebei sanatos/sanatosi!!!

denisa multa, multa bafta cu adoptia! iti tin pumnii sa mearga cat mai usor si mai repede!

tanoo La multi ani si voua!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

mami-vreau multumesc mult. iti doresc si tie mult succes si sa fie cat mai curand martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildi74 spune:

Buna ziua tuturor !Va doresc un AN NOU FERICIT ! Poate sa ma ajute cineva la o nelamurire? In ianuarie mergem la Dr Zadori pt punctie.Trebuie sa imi duc camasa de noapte?Stim ca numai citeva ore stau in institut.a multumesc pt. ajutor. Va doresc SUCCES tuturor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dia_na, numai gonalul la rece, parca si merionalul. in sfarsit, eu le-am pus pe toate la rece, dar stiu ca la gonal toata lumea preciza ca la rece.am preferat sa le iau de acolo, pt ce sa mai fac un drum in romania, plus ca la noi se aduce la comanda. si daca pateste ceva comanda pe drum cand am eu nevoie de gonal? desigur ca I have an obsession.
as face eu o ecografie, numa ca sunt la munte si aici nu au nici farmacie, ce sa mai zic de eco. mai astept pana ajung la bucuresti.

multumesc, fete, de lamuriri.
fug la nani ca am schiat toata dimineata.
si ma enerveaza cartile astea din care citesc ca nu scriu, domne, despre dereglarile de dupa. of!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

HELP! ma fetelor, sunt dupa fiv, dupa CM, in ziua 9. in mod normal acuma ma apropiam de ovulatie, care e in z 10-11. dar in loc de asa ceva, iaca niste treburi maronii, desi ieri si alaltaieri nu fu nimic de acest gen. ce sa fie? tulburari? chisturi care sda se elimine? dar de ce asa de sporadice?hai, care ma lamuriti, doctorite dragi?

Mie dupa ultimul FIV in octombrie, mi-a venit ciclul la doua zile dupa ce am stopat tratamentul, iar apoi mi-a venit la 13 zile, ciclu normal care a tinut 4 zile, si dupa 14 zile, alt ciclu- tot de 4 zile, practic am avut doua cicluri intr-o luna. Nici nu stiu ce sa zic, probabil au fost cicluri anovulatorii si s-au dereglat din cauza tratamentelor.
Acum, la mine s-a reglat , a venit la 26 zile.
La tine poate sa fie vorba de eliminarea vreunui chist, sau... cine stie?
La cate injectii cu hormoni ne facem, nici nu-i mirare sa apara dereglari.

si sa ai grija de tine.

Doamne Ajuta!
saru'mana, m-am linistit. of, cat mai patimim. daca nu as fi stat cu mama mea (care e acum in ceruri) prin spitale sa vad treburi mai nasoale, nu mai stiu cum as mai trece prin astea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ildi74

Buna ziua tuturor !Va doresc un AN NOU FERICIT ! Poate sa ma ajute cineva la o nelamurire? In ianuarie mergem la Dr Zadori pt punctie.Trebuie sa imi duc camasa de noapte?Stim ca numai citeva ore stau in institut.a multumesc pt. ajutor. Va doresc SUCCES tuturor!!!!!
punctia pt extragerea de ovocite?in principiu nu iti trebuie nimic. eu am facut la budapesta, dar in sala de operatii unde se fac punctiile iti dau ei camasa de noapte, papuci etc. lasi hainele tale intr-un vestiar, in dulap cu cheie. sa nu iti fie frica, nu doare DELOC.

Mergi la inceput