Fiv in Ungaria 84

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

pupi fetelor

vreau si eu la birou

mire poti sa vii la job in locul meu??? pleeeeeeease!!!!!
ca dau o bere de revelion!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

[red]SABATORI FERICITE[/red]va doresc si eu si sa vi se implineasca toate dorintele in anul care vine
Eu ma simt destul de bine cu psihicul mai greu si cu kg la fel ca dupa fiv astept sa-mi vina CM care vad ca se lasa asteptat si dupa ma voi apuca iar de cura
Va
Sophie sa vii cu beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

salut fetelor!
multi pupici pentru fiecare.
eu am fost azi la eco. am o bobita de 5.6mm. am vazut cum ii batea inimioara. sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

didiloo sa ti traiasca bobitza si sa fie sanatiasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

didiloo, cate saptamani de sarcina ai? Iti doresc sarcina usoara si bebe la termen .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau
ce fac fetele mele???

cum a fost de Craciun???
la noi a fost bine...sunt cam in urma cu odihna ca...ne-am obosit destul de tare cu botezul...da' a iesit tare frumos...mi-a placut si mai vreau.
si am descoperit ca ma descurc cu bebelushii mici

asaaaaa.....acum...azi am patinat putin pe la munci...iar maine fac bagaje...ca nu am scapat de barbatu' meu...si pe 30 plecam la munte si ne intoarcem pe 4.
de fapt el stia de mult ca vom petrece Revelionul la munte ca doar a platit fara stirea mea inca de prin Octombrie...da in fine...acu' ce sa mai spun...s-au dus naibilor planurile mele de lancezeala la Cabana Plapumioara...ca vom fi 9 familii in vila pe care am inchiriat-o...si vad ca vor astia sa care acolo cu noi un intreg arsenal.
al meu a dus deja in masina boxele alea mari,statia,tubu' de bas,mixeru' de Karaoke,microfoanele...si acu' cauta inebunit cd-urile de Karaoke si indeasa in laptop muzica de toate felurile.
si costumele si echipamentul de ski...si bautura pe care vor sa o care cu ei...Doamne-ajuta ca avem incluse 3 mese pe zi si masa de revelion...ca daca mai luam si mancare cu noi...ma duceam direct la balamuc.

uuuooofffff.....hai ca m-am racorit aici.
ma simt foarte obosita si vreau doar sa zac...de asta ma manifest asa...ca altfel eu sunt mare amatoare de plimbareala...tre' sa-mi zici doar "hai...ca merg ...indiferent unde...insa acum am ramas foarte in urma cu odihna...si nu ma simt la capacitate maxima de functionare...de aia ma miorlai atat.

ma duc sa bag ceva la spalat...va pup

felicitari tuturor gravidutelor...aveti grija de sambureii vostri...si va invidiez-pozitiv,evident, pentru ce aveti acolo in burtici...si ma rog la DD sa ajung si eu in starea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

mami_vreau, denisa, multumesc din suflet pt info

analizele de HIV ati facut tot la synevo? vad ca nu e chiar mic pretul la analiza asta . banuiesc ca si dureaza mai mult.

le pregatim pe toate frumos sa le avem, cred ca o sa merg la recoltare abia dupa anul nou, dar vreau sa fiu pregatita

didiloo, felicitari pt , sa ai o sarcina usoara si sa fie totul bine pina la final - anul viitor la craciun sa pui poze cu

aha, mi-am adus aminte, mai vream sa va intreb daca se da inainte de FIV si acid folic sau alte vitamine pregatitoare - ce fel?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dia_na,
analiza de hiv se face f repede, la modul ca iti da rezultatul seara, cel putin asa se fac la babes in bucuresti. intr-adevar, cand m-am maritat acum 3 ani juma la synevo le-a luat o saptamana.
hemoleucograma aia simpla, prima de care vorbeai. in rest, am vzt ca te lamurira fetele.
niciun acid folic sau alte trasnai.
ti-ar fi spus big PK sa iei. fii acolo ascultatoare cu el.puuuuuuuuupi
cand pleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

merci adipapazi

noi avem programarea pe 8 febr, deci cel mai probabil ca vom pleca duminica aceea in 7 si vom reveni pe 8 seara (mergem cu trenul ca sa fie mai comod); o sa caut si o cazare, am vazut un hotel belvedere la 2 statii de autobuz de clinica (dar cel putin la consultatie putem merge si pe jos la o plimbare); de la gara la hotel o sa mergem cu metroul ca e cel mai simplu

pina mergem sper sa mai prind o data analizele de z3, ca sa fie de reper si pt ciclul in care se va face consultatia; deja am ajuns la obsesie cu analizele astea, este un synevo linga mine si deja alea ma stiu

tu cind mergi? parca tot la inceputul anului...

bafta multa,

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

dia_na,
analiza de hiv se face f repede, la modul ca iti da rezultatul seara, cel putin asa se fac la babes in bucuresti. intr-adevar, cand m-am maritat acum 3 ani juma la synevo le-a luat o saptamana.
hemoleucograma aia simpla, prima de care vorbeai. in rest, am vzt ca te lamurira fetele.
niciun acid folic sau alte trasnai.
ti-ar fi spus big PK sa iei. fii acolo ascultatoare cu el.puuuuuuuuupi
cand pleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

HELP! ma fetelor, sunt dupa fiv, dupa CM, in ziua 9. in mod normal acuma ma apropiam de ovulatie, care e in z 10-11. dar in loc de asa ceva, iaca niste treburi maronii, desi ieri si alaltaieri nu fu nimic de acest gen. ce sa fie? tulburari? chisturi care sda se elimine? dar de ce asa de sporadice?hai, care ma lamuriti, doctorite dragi?

Mergi la inceput