Fiv in Ungaria 84
Raspunsuri - Pagina 10
violeta70 spune:
Buna dimineata
Eu sunt la munca, ce sa-i fac daca nu mai am zile de concediu
ZisaCami sa-ti traiasca craciunelul, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el. Frumoase pozele.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa
Dumnezeu are grija de noi
mami_vreau spune:
Buna fetelor,
Sper ca ati petrecut frumos de Craciun!
violeta noi suntem colege de suferinta! si eu sunt la job! si voi fi pana pe 31 inclusiv!!!
cami pupici craciunelului scump!!!
sophie asteptam si rezultatul la beta!!!
Laura
dia_na spune:
Sper ca ati petrecut cu bine sarbatorile si asteptati cu nerabdare si Revelionul.
Eu acum imi pregatesc sa vedem ce analize sa mai facem pt vizita de la Kaali.
Am citeva intrebari pt cine a facut deja aceste analize:
1. Complete blood count se traduce prin hemograma? Sunt la Synevo 2 optiuni de hemograma: Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici 19 Lei si Hemograma cu form. leucocitara, Hb,Ht,indici si reticulocite 25 Lei; oare care trebuie facut?
2. Liver function test sunt functii hepatice (astea care ar fi exact) ca nu le-am gasit
3. Ati facut si analize de sifilis, toxoplasmoza, virus citomegalic indicate la sarcina, dar nementionate pe lista pt FIV?
Multumesc mult pt raspunsuri.
Va pup , sa aveti in continuare sarbatori frumoase, iar cine e la servici sa treaca repede si usor.
violeta70 spune:
mami_vreau si eu pana pe 31
dia_na saru-mana, ca avem nevoie, noi cele de la servici.
Pupici la toate fetele
Dumnezeu are grija de noi
denisa220972 spune:
dia_na la Hemoleucograma nustiu pe care sa o faci,eu am facut una care ma costat 40 lei.
Functiile hepatice TGP si TGO si am mai facut Glucoza serica, Creatinina serica, Ureea serica, Calciu seric total.
Si am facut si analizele ptr.CMV;Toxo;Rubella;Listeria;VDLR; la toate am facut IgG+IgM sa vada daca am anticorpi sau nu.
Sarbatori fericite
mami_vreau spune:
violeta suntem oropsite! da lasa ca la anu' pe vremea asta vom fi in prenatal!
dia_na multumim de urari!
hai sa incerc sa iti raspund eu la intrebari:
Citat: |
1. Complete blood count se traduce prin hemograma? Sunt la Synevo 2 optiuni de hemograma: Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici 19 Lei si Hemograma cu form. leucocitara, Hb,Ht,indici si reticulocite 25 Lei; oare care trebuie facut? |
complete blood count = hemoleucograma
Eu am facut Hemograma cu form. leucocitara, Hb,Ht,indici si reticulocite - 25 Lei la Synevo.
2. Liver function test sunt functii hepatice (astea care ar fi exact) ca nu le-am gasit |
liver function tests = testle func#355;iei hepatice
Din cate stiu eu, testele biochimice serice pentru functia hepatica sunt GOT, GPT, LDH si bilirubina totala. Eu pe acestea le-am facut. Le gasesti la Synevo sub denumirile:
Aspartataminotransferaza (GOT/ASAT/AST) - 8lei
Alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT) - 8 lei
Lactat dehidrogenaza (LDH) - 10 lei
Bilirubina directa -8 lei
3. Ati facut si analize de sifilis, toxoplasmoza, virus citomegalic indicate la sarcina, dar nementionate pe lista pt FIV? |
Eu le-am facut pentru primul FIV, nu le-am repetat inainte de a merge in Ungaria dar P.K. s-a uitat si pe acestea.
Laura
mami_vreau spune:
upsss! am stat destul cu mesajul afisat inainte sa apuc sa ii dau send! nu am vazut ca primise-i deja raspuns de la denisa
asa cum spune si denisa , si eu am mai facut sodiu seric, potasiu seric si creatinina serica; de altfel aceste analize sunt si specificate in lista celor de la Budapesta! Si suplimentar am mai facut glucoza, calciu, uree si acid uric... nu sunt obligatorii!
denisa ce mai faci??? care mai sunt planurile? s-a mai schimbat ceva?
Laura
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui mirela2 pupi fetelor vreau si eu la birou |
mire poti sa vii la job in locul meu??? pleeeeeeease!!!!!
ca dau o bere de revelion!
Laura