***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili!
Va doresc sa aveti parte de sarbatori linistite, cu multa iubire in suflete si in case, sa va bucurati de sanatatea voastra si a copiilor vostri! Va pup pe toate si va doresc La Multi Ani!

In alta ordine de idei, Ella, nici nu stiu, e mai bine asa?! Retoric evident...
imi pare rau ca doamnele moderatoare n-au fost aici [si nici acum nu sunt interesate sa inteleaga] cand ne-au plecat fete minunate din cauza mojiciilor si mitocaniilor pe care le-a debitat Oana, cel mai ocrotit membru al acestui topic, cand draga noastra Liviana era acuzata ca mananca kkt [ad literam] intr-o tirada oribila de acuze si injurii, Alyna24 acuzata la fel de oribil anul trecut pe vremea asta, de sarbatoarea Craciunului [noi n-am uitat, Alynta], cand draga si minunata noastra Elteka, una dintre cele mai delicate si finute femei [nici macar nu-mi ajung cuvintele sa-i descriu frumusetea caracterului sau, asa cum ni s-a aratat noua] a fost atacata penibil de aceeasi ocrotita membra....in fine, pacat, nu inteleg de ce atata partinire si de ce atatea mamici sunt acuzate in favoarea uneia singure, care culmea, a jignit si aruncat cu noroi in mult prea multe dintre cele de aici, fara temei, fara judecata.

Stimata dna moderator Sheannamp, oare chiar nu vezi si reversul medaliei? Oare, in calitate de moderator, nu ar trebui sa fii echidistanta si echilibrata mereu?
Ce inseamna "apartii unei anumite categorii sociale din ce in ce mai agresiv reprezentate" din punctul unui moderator de vedere? Daca tot vii si ne executi asa de elegant?

Ella, Didi, Elteka, eu va astept.
S-a deschis o cutie a Pandorei din care au iesit cele rele, au ramas insa cele bune! Culmea e ca am primit si promisiuni ca nu se mai intorc [sper sa nu se mai intoarca, prea multe mamici isi doresc liniste si pace aici], asa ca, haideti inapoi!

Am descoperit ce a fost cu pata rosie aparuta pe corpul lui Cristian; eruptie fixa medicamentoasa, poate aparea si la 10-14 zile dupa medicamentul administrat. Noroc cu dermatologul [apropo, Catalin Popescu-CMU, vi-l recomand -atitudine si abordare excelente cu copilul] ca pediatrii au dat din colt in colt.

Intreba cineva de retetele Eltekai, uitati fetelor, nu va e dor de ea?

"1. salata calda de branza de capra la cuptor, pe pat de salata verde si grenadine (e mai simpla decat suna, dar combinatia de verde si rosu e grozava, mai bag si samburi de grenadine+frunze de menta in carafa cu apa, arata "de sezon", adica rosu. Vara pun frunze de menta si lamaie. Si cuburi de gheata, sigur)
2. supa crema de dovleac (sau de morcovi...). Fac o pasta de smantana+un pic de branza "verde" si o bag la sprituitoare, si cand servesc, desenez un bradut, o stea, rapid...
3. piept de curcat umplut cu caise (ca nu ma incumet sa testez un curcan intreg, n-am facut niciodata...)
4. cartofi cu parmezan
5. legume la cuptor (pastranac si morcovi cu chimen, sau cartofi dulci...)
6. cranberry sauce
7. un tort...sau o tortura... ca io visez la asta: http://www.channel4.com/food/recipes/occasions/christmas/walnut-and-whisky-christmas-cake-recipe_p_1.html Dar acum cautam o reteta de tort de ciocolata spectaculos, sa curga ciocolata pe el, hmmm , am vazut eu la TV la Nigella, dar n-am scris-o Am un ornament dragut, o poinsetia cu bradut, l-as infinge pe marginea tortului...

Eu sunt exact opusul a cum ar trebui sa faci: in loc sa oferi retete gata incercate, eu fac experimente de ultim moment, si, sigur, de multe ori o dau in bara. Nu odata am oferit inghetata, ca n-am putut sa scot prajitura din tava .

Daca vrei retete/idei, recent m-am uitat aici: http://www.bbc.co.uk/food/ si au chestii misto.

Ma mai tenteaza si un somon in crusta, ma uit la nenea ala, Gordon Ramsay, gatea in direct cu Gwyneth Paltrow, si pana si ei i-a iesit, desi cum tremurat... Aici cumpar aluatul nisipos gata facut, numai tai somonul, il ung cu mirodenii si sigilez, il dai la cuptor vreo 25 de minute...

La inceput pun pe masa un cocktail (pe baza de sampanie) cu ornament rosu, si avem vin. cam asta In rest, face soacra gingerbread cat cuprinde, aici sunt obligatorii, fel de fel de figurine frumos ornate. Daca am timp, fac si cozonacii Miniutei, macar pentru dat la pachet, cu fontita rosie...

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)"

Inca ceva:
Andrada, ai un baietel superb! si fara bucle! Felicitari pentru Andreas, sa ai o nastere usoara !

Va pup pe toate, va mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Craciun fericiti!!! alaturi de cei dragi

Mamicilor va multzumesc ca existati

nu ma dati disparuta, io is plutonul in concediu (nu cereti detalii, ca nu va dau , vorba Miniutzei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Va dorim si noi un Craciun linistit cu multa dragoste, si un An Nou plin de impliniri si multa sanatate, ca-i mai buna decit toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Craciun fericit!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Craciun Fericit!

Si eu le astept iar pe fetele pe care le citeam cu drag, si ma roade si curiozitatea de a stii carei "categorii sociale aparte" ii apartine Alyna .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi si numai bucurii!
Elteka, hai vino inapoi sa ne dai o veste buna de Craciun!
Ella cum a primit Bob cadourile? Au fost si dinozauri?
Andrada, Antonio are un aer smecheresc si e foarte frumos si fara plete! O sa inceapa coada de fete la voi!
An@ care e minunea? (ca ma "facusi" curioasa!!!) Glumesc, imi inchipui ca e personal si poate nu vrei sa spui.
Madi, o pupam pe Ana!
Alyna, ce mare s-a facut si Davidutz! Am vazut eu cumva la el in camera un pat supraetajat? Mai ai ceva in plan si nu spui?
Didi, iti urez din suflet Craciun fericit si numai bucurii! Esti o mamica deosebita precum si o persoana speciala (de ar fi mai toti ca tine); iti multumesc pentru toata cuvintele frumoase pe care le-ai avut pentru mine si pentru ca mi-ai ridicat moralul cand aveam nevoie.
Edit: tot telegrafic a sunat; mama ei de exprimare! cand ma intreaba cineva ceva nu pot raspunde cu da sau nu, bag un pomelnic, dar la scris tot a telegrama suna, cum bine ziceai.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor, nu stiu daca va mai amintiti de mine, nu mai sint la curent de nimic, dar vroiam doar sa va urez Sarbatori fericite, multa sanatate, bucurii si un An nou mai bun!

cu drag

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

CRACIUN FERICIT!!!

Pepsi, gand la gand cu bucurie... cum sa nu te mai tinem minte? Dar, ce? Nu ai sughitat? Te-am si pomenit acum cateva zile. Te asteptam cu drag pe plantatie, cand mai ai timp. Eu una duc dorul mesajelor tale...

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 20+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput