Sezatoarea canadiana (165) Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Buna dimineata!

Nelia tare-s simpatici copiii tai! Agata cel putin, m-a lasat masca! Si fiul meu foloseste uneori cuvinte romanesti care pentru noi suna vulgar, dar lui nu-i inspira nimic vulgar, ca nu le intelege pe deplin sensul, cred eu.

Diana si eu cred ca tonul face muzica. Adica, depind esi de ton si de context. Ca daca un copil se joaca cu masinutele pe podea si eu ii stau in cale si-mi zice frumos sa ma dau din calea lui, pai nu vad nimic rau in asta. Dar daca tonul e rastit, atunci e mai neplacut (sa nu zic ca l-as trimite in camera lui sa "reflesiseze", vorba copiilor)

Si noi am petrecut bine, am avut musafiri, am mincat, baut, jucat jocuri de societate (ne-a batut Alice la Scabble), am ras mult, iar seara m-a luat o durere de stomac, ceva de speriat. Nici nu ma mir la cat am mancat, mi-e rusine sa va insir tot acum. Dar azi ne-am propus sa iesim un pic in Centenial, poate ne dam cu sania.

O zi buna, va pup si ma duc sa-mi citesc La Presse-ul (am mers pe jos o jumatate de ora la 7 dimineata pina la depanneur, sa-l cumpar).

I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

Buna dimineata la mos Ajun...2 :)

si noi am fost si am impodobit bradul de ajun la noua locuinta, a iesit, ca un vis, abia astept sa merg sa-l vad si sa-l miros iara.
l-a cumparat sotul meu, prima data cand cumpara brad singur, dar parca a fost beginner`s luck, ca a luat unul bogat si frumos

Nelia,
a propos de suport de brad, vezi ca sunt din astea ca un ghiveci, unde nu trebuie sa cioplesti bradul de fel, il bagi in ghiveci, si apoi e fixat acolo cu un fel de suruburi, care se strang si il fixeaza la mijloc... nu stiu daca e clar, si poti sa pui si apa in ghiveci...oricum, a cumparat sotul de la canadian tire, rosh cu verde, mie imi place, poate gasesti ceva la reducere, numa bine pt la anul :)

Am facut si eu o supa de pui fenomenala, iar puiul pe sticla la cuptoriu o fost... miam miam
Produsele de la Bucarest nu sunt fenomenale, dar ok avand in vedere ca m-au scutit pe mine de un efort.
Acuma mi-ati facut si mie pofta de ciorba cu tarhon... dar fara matze si cozi :)

Delphin, Codritu,
Faine poeziile/colindele voastre de Craciun, le-am pastrat pentru la anul, desi aia lui Paunescu mi se pare usor dulce amara, dar surprinde chintesenta - eu mi-am tras bocetul firesc de craciun ca nu sunt langa mama si frate si tata, desi am vb cu ei la telefon mai bine de o ora... de altefl am petrecut jumatate de zi la telefon cu europa, canada si SUA

Diana,
Next la ce mama?

Gata, ma duc la impachetat ca azi tre sa terminam tot, deseara mergem la spargatorul de nuci - a adus mosul o rochie rosie, iar maine ne mutam iara, noi ca tiganul cu cortul

petrecere frumoasa in continuare, si spor la boxing date, celor care se incumeta, eu am fost o data si apoi am zis, never again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Poftiti la capitolul 166.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput