Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
cristina_ana spune:
Delia, soimita ta e o scumpa! Si urmand sfatul Luciei, am inceput sa ma uit si eu prin poze, sa vad ce mai are lumea prin casa, ce culoare de gresie, mobila, daca e dezordine prin camera, etc!
Si am vazut masuta aia super faina. E facuta cumva din crengi? Ca mie asa mi s-a parut!!!! Nu ai o poza cu un prim plan, sa o vad mai bine?
Apropo de ce mai apare prin poze, am remarcat ca intr-una din pozele mele se vede sifonierul deschis cu o super-mega dezordine prin el, haine aruncate claie-peste gramada! Ma gandeam ca o sa observe Lucia ce "gospodina" sunt!
Carinablanca, sper ca nu te-ai referit la novocalmin supozitoare!!!! Ca astea sunt foarte puternice si scad febra mult, nu poti sa-i dai asa ceva preventiv. Da-i doar paracetamol si tine-o sub observatie!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Chiar de la tine m-am inspirat ![]() |
da, imi amintesc cat de mult mi-au placut ..insa eu am doua manere la carut si nu am pe ce sa i-o pun....patut avem sport....dar e o jucarica foarte frumoasa.
![](floare.gif)
Si nu stiu de ce imi face impresia ca te mai bagi si tu la o odisee sa ii faci un baietel lu' tati ca am vazut o suzeta cu minge de fotbal
![](hagi.gif)
Am fost si eu zilele trecute intr-un magazin de copilasi si ma uitam numai la rochite si fustite
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Delia, soimita ta e o scumpa! ![]() ![]() ![]() Apropo de ce mai apare prin poze, am remarcat ca intr-una din pozele mele se vede sifonierul deschis cu o super-mega dezordine prin el, haine aruncate claie-peste gramada! Ma gandeam ca o sa observe Lucia ce "gospodina" sunt! ![]() Carinablanca, sper ca nu te-ai referit la novocalmin supozitoare!!!! Ca astea sunt foarte puternice si scad febra mult, nu poti sa-i dai asa ceva preventiv. Da-i doar paracetamol si tine-o sub observatie! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL |
hai ca ai fost tare cu poza prim plan ca sa vezi mai bine
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
si sifonierul meu sta sa explodeze....nici macar nu se inchide
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
lutoniana spune:
carina da' ce de-a mancarica ti-a spus sa-i dai la bebe...mere rase cu cereale deja ?
Vai ca eu abia astept sa-i fac suculete....mai beau si eu sa ma vitaminizez ...ca asa pt mine nu am chef sa fac...dar pt putza mica....
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
delia79 spune:
Raluca, ce rau imi pare ca ti-ai pierdut slingul .Lasa ca iei altul, bine ca n-ai pierdut papusica, vorba lui Luto
. Si mi-a placut grozav colajul de pozici cu Natalia, mi-a ramas in minte cea cand rade ea la vederea tzatzucii
. Bestiala! Si vazusem mai demult, tot in pozele tale, ca are un body pe care scrie Qui suis-je?
super
Uka, foarte frumoase poze, iar protagonista e o dulceeee . Sa va fie de bine intalnirea constantencelor
. Si super ideea cu amprentele-tablou, il rog si eu pe mosu sa presteze
Croco, poate de la oboseala te-ai simtit mai rau, mai slaba. Incearca sa dormi ori de cate ori doarme si buburuza. Pup fetele . Si eu am zile cand ma doar efectiv ficatul de oboseala
, dar trec toate.
Oare cum se mai simte IuliaPapusa?
Cretulinul Aidan a facut vaccin si o mica reactie la vaccin, offff, pupam buzicile frumoase . Sa-l urmaresti si de temperatura
Cristina, Luto, mie nu mi-a venit nici un ciclu si nici nu am mai ajuns la dr sa-mi pun sterilet. Poate in ianuarie . Eu din experienta mea cu anticonceptionalele stiu ca ar trebui sa regleze ciclurile, nu sa le dea peste cap. Eu una nu mai pot inghiti pastile, m-am saturat
.
Dana, ce frumos veti petrece sarbatorile cu bunicii , super! Sa profitati din plin si sa va lasati rasfatati. Pupa soimita pe Ana la vaccinel, offf, mititica de ea . Si eu abia astept sa ma tina soimita de dupa gat
Cristina, ce copii frumosi ai! Andrei e un nazdravan, iar Emma e o frumoasa ochioasa si cuminte . Si ce daca n-are inca pletute? Lasa, este timp si pt pletute
. Ce frumos a spus Monikus: Andrei patiseru'
. Draga mea, parul tau arata ca-n reviste, nu stiu de ce tot spui tu ca-i rar etc...
Monikus, sunteti niste frumosi cu totii . Sa va fie de bine botezul si sa va traiasca micul crestin. Iti sta foarte bine roscata, sa stii
trimit.....
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_p_D_p_/J_p_D_p_.jpg)
J.D. spune:
tocmai ce am terminat si noi de mancat si ne pregatim de culcare. am fost la plimbare de la 4 la 8 chiar daca afara au fost -6 C. n-avem probleme cu frigul pt ca desi in ziua in care s-a nascut Finn a nins in salon era geamul deschis si asa a stat mereu pana am plecat acasa.
multumim mult pt primire fetelor si imi pare bine ca v-a placut soricelul.
Luto - m-ai intrebat daca e bine in Cehia. Praga e super, inca e ieftin, sunt outleturi multe, transportul in comun este extraordinar, salariile sunt bune, iar eu pot sta acasa intre 2 si 4 ani cu Finn. Nu prea am de ce sa ma plang...
Multumesc Manga, Dana, Crocodana - de 2 ori pt ca m-a complimentat si pe mine, - si Madalina pt aprecieri. creste pipota in mine ca la gastele indopate. ca oricum nu sunt departe.
http://picasaweb.google.com/joanadane
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Carinablanca, sper ca nu te-ai referit la novocalmin supozitoare!!!! Ca astea sunt foarte puternice si scad febra mult, nu poti sa-i dai asa ceva preventiv. Da-i doar paracetamol si tine-o sub observatie! |
eu i-am pus lui Carol o jumate de supozitor cu novocalmin preventiv dupa vaccinul de 2 luni si n-a fost nici un fel de problema si i-am mai dat, tot preventiv, panadol baby (la care am renuntat pe riscul meu dupa primii 2 ml)
![](fulg.gif)
![](mamica.gif)
![](bebe.gif)
![](harpa.gif)
![](harpa.gif)
![](fulg.gif)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui cristina_ana 2. Ati vazut pe undeva bentite din alea cu fundite care se pun in cap la bebeii fetite? ![]() |
Si la Prémaman au bentite frumoase foc. Si noua ne plac. Dar vezi ca unele sunt mici si strang, ia-i masura capsorului cu ceva daca nu o iei cu tine "la proba" pe dulceata mica.
Uka, cea mai fericita mamica de
![](zana.gif)
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
madalina84 spune:
AIDA ai baiat mare deja cu primul dintisor ,spun la toata lumea ca avem un bebel cu primul dintisor si ei vai domne ca e prea devreme si le spun ce ne-ai spus tu mai demult cu Emma
si le inchid repede gura.
SANTORINI de ce nu incerci sa faci rost de D3 injectabil si scapi de grija vigantolului pt 2 ani.Eu nu ii mai dau vigantol,ii fac D3.Daca vrei,imi spui si te pot ajuta sa faci rost
LUTO,ai scos nasucu lui Davidelul la zapada?!
MANGA piticu sa-i treaca maraiala.
MONIKUS nu te supara mami ca zice lumea ca seamana cu tati,e super,sa vezi cand zic ca seamana cu mamaie cum e si mama tot vine si spune,a mai zis cutare si cutare ca seamana cu mine si mie imi vine sa urlu
CRISTINA offf,bine ca ai scapat cu bine.Andrei o sa iasa un mare inginer IT
DANUTA bine ca ati facut cu vaccinul si Anuta a fost cuminte. impresionant sotul tau.Ce perioada super se intrevede la parintii tai
Pe mine IRINELUL ma suge si dupa ce a mancat si scoate biberonul din gura si eu ii zic mereu"ma pupi mami?"
CROCODANA sper sa isi revina Ama cu somnu si sa nu o mai doarma burtica,cand va aud imi aduc mereu aminte de noptile cand nu inchidea un ochi si ziua dormea dus
RALUCA ce ghinion sa pierzi slingul...si cum te-ai descurcat in supermarket cu ea? ..acum am citit ca era cu tati
DELIA si eu patesc identic cand e mama dimineata la munca,abia reusesc sa-mi fac repede un 3 in1 ca de cafea nu poate fi vorba...ce scumpa e soimita ta si ce bulbuci face ea .Imi place salopetica ei cu ren,super
CARINA ce fetita mare avem deja incepe pe papica,abia astept si eu sa incep sa-i dau zilnic sa-l vad eu cum deschide el gurita sa pape.Felicitari pentru vestile bune de la dr am terminat de recuperat
Eu am terminat cu actele in sfarsit si apoi am dormit vreo 3 ore jumate sa pot hoinari linistita pe forum pana la ce ora vreau.Piticu e bine,acu doarme cu mamaie.
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
delia79 spune:
Cristina,esti belea . Fac maine niste poze si ti le trimit pe privat. Da e din crengi facuta masuta
Luto, eu mi-am dorit cu ardoare o fetita si iata ca am primit-o . Acum sincer, mi-ar placea sa am si un baietel, dar tati e atat de indragostit de Sofia, ca nu e sigur ca-si mai doreste un al doilea copil. Dar il pacalesc eu cumva
. Pt mine sarcina si aventura de-a fi mamica sunt cele mai frumoase experiente din viata mea.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos