Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*
Raspunsuri - Pagina 17
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxxy80 Poze de aici inainte: http://picasaweb.google.com/lh/photo/a7uqKZpkXZhJubeRXhQ-hw?feat=directlink Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
mai mai ce pitici frumosi! si cred ca Maria a luat-o pe Ebru la lungimea parului, o sa-i faci codite inaintea mea
vroiam sa te intreb, ca am vazut ca Matei are scaun din acela inalt, care cred ca e si balansoar, nu? de la ce varsta ai inceput sa-l pui in el?
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta am vazut poze cu fetite superbe isabela de vik la botez .. Doamne ce frumoasa e si ce ochi are, pe chiara de andre .. o dulce, fetitele de revista , Teo si Andreea ale monicai .. ce frumos e in poiana! cristina super ti-a iesit vopseaua! aiduk nu reusesc sa vad filmuletul cu jucarica si eric .. despre ce jucarica e vorba? roxy te inteleg perfect cum e cu treburile si cu timpul. ma bucur ca matei o iubeste pe mariuca. va mai las un slide cu niste pozute profi facute la botez http://community.webshots.com/slideshow/575961701BFWCVG revin .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Doamne ce frumoase sunt amandoua ce ochisori expresivi are Eva, si cred ca Anna i-o ia pe urme imi place aia in care Evo o pupa pe Anna...si prima, cu privirea dulce a Evei
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Mama_si_pisa spune:
Salutare!
Nu ma mai plâng, citesc din vreo trei capitole odata, încerc sa nu încurc ordinea evenimentelor si sa urmaresc firul epic, dar ce-o iesi în final, Domnul stie!... Vorbiti mult si despre multe, sunt o groaza de poze de vazut (si de examinat), caci daca scap vreuna, tocmai aia va fi analizata minutios în câteva mesaje, asa ca trebuie sa ma întorc, sa caut linkul, sa caut poza, sa descopar ca o mai vazusem dar nu bagasem de seama... ... E o lupta!
Am intrat sa-i urez tot binele mamicii sarbatorite, Luthien, sa fie iubita si sa iubeasca! La multi ani!
Am zarit o mamica noua, J.D., pe care o salut.
Noi suntem bine, crestem, nu am avut o perioada prea spectaculoasa. Baietelul mamii nu prea plânge, mai mult tipa ca sa dea semnalul ca ceva nu-i place si asteapta remedierea micii probleme. Daca întârzii, tipa mai tare, cu vocalize, dar de plâns nu prea apuca sa plânga. Dupa ce îi dau drumul la carusel, îi apropii jucaria sau, dupa caz, îl iau în brate, e calm sau vesel, priveste cu ochi rotunzi decorul si nu mai are tristeti.
Eu sunt usor, vag asa, îngrijorata de faptul ca nu prea fac nimic toata ziua, uneori desi as avea timp. Vegetez cu spor. As mai citi o carte, ceva. ... Poate ma apuc de tricotat...
Va pup si va citesc (asta fac zilnic, dar tot în urma sunt).
Sa va fie seara placuta si cu mirosuri calde, în spatele ferestrelor înghetate!
Mamica lui Simon (19.09.2009)
Raluca_u spune:
citat din mesajul lui Roxxy80 Poze de aici inainte: http://picasaweb.google.com/lh/photo/a7uqKZpkXZhJubeRXhQ-hw?feat=directlink Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) ai asa copii frumosi ai... sa-ti traiasca |
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Roxxy80 spune:
Fetelor, va multumesc f f mult pt cuvintele frumoase referitoare la puii mei.
Monica, mie mi se pare ca nu seamana intre ei, dar nu esti prima persoana care-mi spune ca seamana.
Selen, acela e un scaun de masa care nu se face balansoar. E un scaun Chicco Polly 2 in 1. Are 3 trepte pe inaltime iar spatarul are 3 pozitii. Maria sta de la 2 luni in el la pozitia de jos a spatarului (care nu e perfect intinsa). Cand am treaba la bucatarie ea acolo isi petrece timpul.
Matei l-a folosit de la 6 luni (direct in pozitia de stat in fundulet). El numai acolo a papat pana acum 2 luni cand am hotarat ca e cazul sa pape cu noi la masa. Consider ca e unul dintre lucrurile care si-au meritat pe deplin banii.
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Am reusit si eu sa intru putin cat astept mandra sa se trezeasca pentru masa.
La multe lunite bebicilor sarbatoriti azi!
Mi-a venit in minte inca ceva de ieri. Intreba cineva de Vigantol si intradevar nu se gaseste acum in farmacii, cica asa e pe sfarsit de an, dar exista produsul romanesc de vitamina D3 pe care noi l-am si luat. Si acesta chiar are in instructiuni recomandarea de a se folosi 20 de zile de la deschidere (deci probabil de aici si mitul de la vigantol ca se foloseste 2 saptamani sau o luna sau late variante).
Incerc sa recuperez si sa mai revin.
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE PROAPETE
carinablanca spune:
Cristina_ana, da e vorba de supoztoare de novocalmin. la noi au fost foarte bune si cand a avut temperatura si e vorba deoar de jumate alternat cu jumate de paracetamol.
Luto, da inccepem cu papica. insa pana la anul nou cred ca o sa-i dau doar putin suculet de mar si atat, nu cred ca ajung la mere razuite si cu atat mai putin in combinatie cu cereale. Deja mie si un pic teama ca o stiu destul de fitoasa cu gusturile ca am mai incercat eu mar si citrice dar nu-i place nimic.
Madalina ma bucur ca ai terminat cu actele.
POZE PROAPETE
crocodana spune:
Fetelor d-aia imi sunteti voi mie dragi...cum mi-ati simtit tristetea si mi-ati spus o vorba buna....Luto stiu , e ceva care nu merge....am schimbat si ora de baita...sunt atatenta si trag de ea sa pape cat mai mult...stiu ca somnul ziua nu e un criteriu de insomnie noaptea...de fapt ea adorme dar nu foarte profud de la inceput....sa o las in pat sa planga pana adoarme e exclus...nu pot eu sa fac asta si nici tati ...
Uka te rog mult adaug-o si pe Ama in ultimul colaj! A fost in toate mai putin in ultimul! Multumesc frumos!
Cristina..nu iau vitamine de teama sa nu am iar super pofta de mancare ca in sarcina dar m-am hotarat dupa ziua de ieri ca nu mai tine...asa ca trec sigur pe calciu magneziu, vit c...frig in camera ei nu este...avem cam 25 26 poate prea mult insa apt e foarte calduros desi aerisesc tot timpul...
Hainutele de la C & A sunt super insa in Romania sunt extrem de putine modele...cand plecam in Europa luam tot timpul pentru baietelul unei prietene......ce mi-a placut in schimb desi am fost doar o data dar a fost suficent a fost KIABI, sunt super...au si preturi foarte bune si pana la 16 ani!! Nici noi nu dam foarte multi bani...imi place mothercare-ul dar sunt cam scumpe ..mai avem de la obaibi si de la Z dar sincer, acum ca le-am si spalat /purtat cele de la kiabi mi se par comparabile calitatitv dar mai ieftine....
Adinus f frumoasa a fost Sonia la botez!
Maria ,Piski e un smecher si un frumos!! Si imi place tare cum ii zici....PISKI
trimit si revin!
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
carinablanca spune:
Am vazut pozici cu proaspata crestinata Sonia de Adinus. Superba fetita si foarte frumoase hainute.
Am mai vazut si pozici de Aidan care a crescut foarte frumos. E un scump.
Meli sper ca esti mai bine azi.
Aida multumim de aprecieri.
Monikus, sper sa scapam fara alte efecte adverese. Pana acum nu a facut temperatura ca am dat supozitoare preventiv si continuam tot asa pana maine.
POZE PROAPETE
santorini spune:
Seara buna si de la noi!
In Constanta s-a pus zapada serios, asa ca masina sta in fata blocului. Dar pentru ca vream neaparat sa-l scot pe Andrei la zapada, l-am pus in marsupiu si ne-am plimbat prin cartier. A fost super, desi ma cam doare mijlocul!
Am citit pe sarite din capitolul asta , dar mai recuperez.
Selen bine ati revenit si stai linistita ca ne intalnim noi, nu stii ca in Cta zapada se topeste repede? Am vazut ca si tu ai probleme cu adeverinta. Eu am descarcat de pe site-ul primariei Cta adev, am trimis-o la Bucuresti la resurse si ele mi-au trimis alt model completat, si asta dupa vreo doua saptamani. M-am dus ieri, pe vremea aia de cacao, sa depun dosarul si bineinteles ca ca nu e buna adev. Mi-au dat modelul care era si pe site si l-am trimis iar la Bucuresti. Uite cum arata http://www.primaria-constanta.ro/PrimariaConstanta/Machete/Macheta4.aspx?paginaID=49&titluID=8&detaliuID=25&subDetaliuID=86
Clodute Karolina e o dulce si poate sa se ia de mana cu Andrei, ca si el tot un mare mofturos este! Si tot asa, la aproape 4 luni (sapt viitoare pe 24) are 6,2 kg.
Apropo de mofturos! Mai nou Andrei nu vrea sa mai manance la sanul drept, desi este lapte, ca l-m muls sa ma conving ca nu asta e motivul. Voi patiti asa!
Nela imi era dor de tine!
Si de Roxxy! Ce bine ca ai doi copii cumintei si te descurci asa bine cu ei!
Mai recuperez si revin! Nu inainte de a comanda ceva de mancare (am vazut ca se poarta), dar eu nu vreau pizza, cred ca vreau mancare chinezeasca!
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN