Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*
Raspunsuri - Pagina 15
Roxxy80 spune:
La mine nu vroiau sa vina pt o singura pizza si am fost nevoita sa mai comand pe langa si o portie de clatite cu cioco si o cola.
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac deci astia nu aduc pizza in Giroc din cauza zapezii si ca sunt aglomerati , ia sa sun la altii Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Roxxy80 spune:
Si ca sa fie ziua perfecta au adormit amandoi in 10 minute: Maria la mine in brate, Matei calare pe picioarele mele, biberoanele de laptic linse si cazute prin pat. iar eu acum ma cinstesc cu un pahar de Sangria. Viata, domnule, nu gluma .
In cateva minute pun si poze. Am si unele recente de la petrecerea puiului meu mare la Mc Donalds (unde a venit si Maria, bineinteles).
NelaM spune:
Si am uitat sa zic ca m-am delectat zilele astea si cu aventurile in zapada ale Teodorei! Ce distractie pe cinste la voi acolo!
Liliana, voi cum mai sunteti? All ok?
Clodute, ma bucur sa aud ca sunteti bine.
Claucia, fetitele tale seamana, intr-adevar, insa fiecare are trasaturi distincte, care le scot in evidenta; spre exemplu la cea mare am remarcat tenul masliniu, la cea mica, ochii mai expresivi.
Eu ma pregatesc de somnic.
O seara placuta va doresc.
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
selen80 spune:
fetele care au depus dosarul de indemnizatie....cum arata modelul de adeverinta pe care l-ati depus voi?? ca eu peste tot gasesc un model (cu doar 12 luni, inclusiv luna nasterii), si noua ne-au dat altfel de model de la primaria de aici (cum v-am aratat mai devreme, cu 13 luni, in care a 13-a este luna nasterii si e trecuta fara venituri)...
uf, ca grele este poate sa difere modelul de adeverinta?? io ma gandesc ca totusi este o anexa la vreo lege, si ca ar trebui sa fie la fel in toata tara, nu?
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
NelaM spune:
citat din mesajul lui selen80 uf, ca grele este poate sa difere modelul de adeverinta?? io ma gandesc ca totusi este o anexa la vreo lege, si ca ar trebui sa fie la fel in toata tara, nu? VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
Bineinteles ca difera de la judet la altul... in CT e asa, pe bleu, de la valurile marii... Just kidding.
Nu e de mirare, oricum, noi suntem tara cu "cate bordeie atatea obicee", deci de ce sa nu fie si adeverintele... care ar trebui sa fie TIP, adica de un anume fel...
Bat campii, Selenico, se vede ca mi-e somn, nu ma lua in seama.
Pozici cu Ebru mai ai?
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Roxxy80 spune:
Poze de aici inainte: http://picasaweb.google.com/lh/photo/a7uqKZpkXZhJubeRXhQ-hw?feat=directlink
mary_07 spune:
Nela,inca nu am fost,avem de gand sa mergem ( sper sa punem gandul in aplicare cat de curand)
dA,abia mi l-au adus azi in casa,l-am auzit urland pe scari nu nu si nu,el nu vrea in casa
Nu ma mai tund bretonel...ma tund scurt ,acum is in cautare de frizuri care sa ma avantajeze
Primul Craciun in 4
_
Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan
Roxxy80 spune:
Pun iar link-ul ca am vazut ca nu merge: http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/CopiiiMeiDragi?feat=directlink
happy_uka spune:
citat din mesajul lui selen80 fetele care au depus dosarul de indemnizatie....cum arata modelul de adeverinta pe care l-ati depus voi?? ca eu peste tot gasesc un model (cu doar 12 luni, inclusiv luna nasterii), si noua ne-au dat altfel de model de la primaria de aici (cum v-am aratat mai devreme, cu 13 luni, in care a 13-a este luna nasterii si e trecuta fara venituri)... uf, ca grele este poate sa difere modelul de adeverinta?? io ma gandesc ca totusi este o anexa la vreo lege, si ca ar trebui sa fie la fel in toata tara, nu? VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
ai un PM de la mine
Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita
Sarbatori fericite!!!
Ellenuta spune:
buna dragele mele
imi e tare dor de voi insa pur si simplu nu am timp .. mai citesc insa sa raspund nu prea am cum.
ce prapad s-a abatut asupra bucurestiului .. si cand vad cat ninge ma ia groaza .. e frumos insa traficul e de cosmar si ne incurca tare rau bussinessul .. of of ..
am luat pana la urma leganusul .. ii vin cam fix annei. ei vad ca-i place insa cred ca il voi da inapoi din cauza evei .. il zapaceste, vrea sa se urce in el, il da hutza si mi-e sa nu-l faca bucati ..
anna a adormit in leganus, eva inca doarme. poate reusesc sa citesc din urma.
va pupacesc cu drag.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun