Oradea (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Evi, stii ca aici poti vorbi di tuoate
Siminel, ce veste trista mi-ai dat, daca va fi un an mai de kkt, cred ca de`astea voi face:

Noi am bifat 2 ore de patinoar si sanius la Artima si magnolii.
Repetam dupa-masa ... ioi ...

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Siminel, ce veste trista mi-ai dat, daca va fi un an mai de kkt, cred ca de`astea voi face:

Am vorbit din perpectiva mea, insa cred ca nici altii nu vor fi departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

noah, Marius, eu am lins cutia cu bomboane cu visine si lichior.Daca ai venit dupa mine, inseamna ca nu ai mai gasit
Mersi, Simi
Mersi, Moni

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Oops, CRISTINA, ce-mi facusi... Eu maine voiam sa-mi trimit sotul pentru inca o tura Dar de alea cu martipan si trufe mai erau? Ca ne gandeam sa incercam si de alea... Sau cu coniac??? Orice numai alcool sa fie, ca doar sunt gravida, nu?

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 17+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Moni-zicea fata ca maine mai aduce.Am luat si cu coniac si cu trufe...toate-s bune!! Si eu am noroc, ca numai eu sunt amatoare de alcooale in cioco

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Las' ca va dau de stire maine ce bomboane mai sunt pentru ca am pe cine intreba.

N-am reusit sa scriu decat acum.
Sunt
- bomboane cu coniac si visina, martipan si trufe,
- bomboane cu ingerasi pe ambalaj (cu jeleu si rom+cacao).

S-ar putea ca pe maine sa fie si bomboane cu lichior si visina, insa doar daca mai gaseste la depozit. Doar maine voi afla asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Da Fetelor stiu si apreciez ,
pt Gabi da mamica mea e foarte bolnava din 1994 de atrofie cerebrala , iar tata e paralizat cu mai multe comotii cerebrale , si eu am grija de ei ,
voi nu ma stiti dar eu va stiu , din poze de foarte multe ori ma pierd in multimea de poze , Simina stii ca datorita tie am inceput de un an sa plantez flori , sa am grija de ele , si mama cat era sanatoasa tinea foarte multe flori in casa.
va vad de multe ori pe strada , dar mie rusine sa va opresc sa zic stii eu sunt...., pe Gabi nu odata am vazut-o , sincer pari asa de tanara si fericita daca nu as stii cat ani ai ( si stiu ....) nu ti-as da mai mult de 32 , ma bucur de tine
Voi ce faceti de sarbatori ? care pe unde mergeti >?
Noi in familie si de Revelion departe acasa la parintii lui Robert
M-am cam saturat de zapada si mai ales de frig , nici nu se poate bucura Eric asa de el , ii e frig
pa Noapte buna voua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sileriki

Da Fetelor stiu si apreciez ,

voi nu ma stiti dar eu va stiu , din poze de foarte multe ori ma pierd in multimea de poze , Simina stii ca datorita tie am inceput de un an sa plantez flori , sa am grija de ele , si mama cat era sanatoasa tinea foarte multe flori in casa.

Draga Evi, uite, pentru randurile care le-ai scris aici, simt asa o multumire sufleteasca pentru ca am putut sa insuflu cuiva dragostea pentru flori.
Sa stii ca pentru mine florile sunt mai mult decat un remediu, e un mod de delectare si o activitate care ma deconecteaza de la framantarile de zi cu zi.

Totodata, tin sa va doresc multa sanatate si putere sa puteti face fata acestor incercari. Sarbatori linistite va doresc!

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Revin cu un mesaj pentru ca am uitat sa va spun ca azi am incheiat cura de 240 oua de prepelita.
Multumesc lui Marius ca mi-a spus de ea. Am simtit beneficiile acesteia si ma declar foarte multumita. Daca n-ar fi fost sursa de oua proaspete atat de aproape, poate ca n-as fi inceput-o.
Nimeni din familia mea n-ar fi crezut ca am s-o pot finaliza, datorita faptului ca ouale le-am consumat crude. Mama m-a admirat foarte mult pentru asta, dar mie nu mi-a fost deloc dificil. Dupa o saptamana de cura, a devenit obisnuita.

Mergi la inceput

Tocmai am terminat de vizionat cel mai frumos film de Craciun: "Santa Buddies."
http://www.filmeonline.org/santa-buddies-2009-film-online/
Merita sa va faceti timp pentru el.

Mergi la inceput