Oradea (49)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
Am fost si noi la cumparaturi, am luat o sanie cu un spatar nenorocit prin care probabil o sa pice Luca, singura sanie cu spatar era in Selgros, oricum slaba de tot aprovizionarea cu sanii in oras... Si dupa ce am umblat de mi-au iesit ochii mi-am gasit si niste cizme calduroase si cu talpa intreaga, fara toc...
SIMI, am luat bomboane de unde ai zis tu, de alea cu visine si lichior si de alea cu jeleu, sunt bestiale, mersi de pont!
GABI, esti vopsita roscat si ai fost cumva azi dupa-masa prin mall cu un rucsac in spate si mai multe plase in maini, inclusiv una de Carrefour? Ca mi se parea ca tu esti, din cate tin minte din poze, dar mi-a fost jena sa abordez o femeie straina, ca nu eram deloc sigura... Noi stateam la KFC tocmai terminam de mancat cand te-am vazut (in caz ca erai tu)
Ma voi face cat o vaca, nu ma pot opri din mancat bomboane de pom
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
16+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabi_K spune:
Moni, BINGO!!!!! trebuia sa ma tragi de maneca
Ambele plase erau de Carrefour, dar una era de tip "bio".
Copiii erau azi la tati, dupa masa aveau serbare de Hanuca, si trebuia repede-repede sa rezolv barbosu' gras (adica pe mosu), aveam cateva ore la dispozitie.
E primul an cand nu am luat nimic de la jucarii
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
moni_or spune:
GABI, ufff, mi-e ciuda acum ca nu te-am abordat... Lasa ca data viitoare nu scapi, acum stiu clar ca esti tu
Ia uitati cum ne distram noi cu scaunul piuitor primit de la Mos
Monica, mami de
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Si eu am batut orasul dupa ceva jucarie la Maria, insa n-am gasit nimic potrivit pentru varsta ei.
Asa ca pana la urma am ramas la setul de 3 papusele mici ce si-l dorea de mult si ii mai iau ceva util - pampers si lapte + dulciuri, care le asteapta cu nerabdare. Ca stie ca Mos Craciun si-a facut stocul de ciocolata.
M-as bucura ca si la anul sa-i pot lua macar atat. Insa se preconizeaza vremuri foarte grele d.p.d.v financiar astfel incat nu mai pot spera la nimic.
cristina22 spune:
Simi, Moni-ziceti-mi si mie de unde sa cumpar bomboane cu visine si lichior si jeleu...??plsss
Moni-imi place freza lui Luca
Ati vazut ce zapada mare avem??
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 Simi, Moni-ziceti-mi si mie de unde sa cumpar bomboane cu visine si lichior si jeleu...??plsss ![]() ![]() ![]() |
Moni, ti-am scris pe PM locatia.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sileriki/sileriki.jpg)
sileriki spune:
Dragii mei !
Eu nu prea va scriu , si nu pt cu as avea ce , dar nu pot sa va zic ceva fericit
cine ma cunoaste stie ce vb
as vrea sa va doresc la toti Un Craciun Plin de Magie si Fericire,un An Nou Plin de impliniri
, iubiti va mult si bucurati va unii de altii, pretuirea unui om nu este atunci cand e intreg si viu , ci cand nu mai este din pacate,
Ma duc la Mama ........ e foarte greu intr-o buna zi cred ca o sa intelegi De Ce Eu trebuie sa trec prin toate acestea
trebuie sa zambesc si sa fiu fericita , copilul meu nu trebuie sa simte suferinta din sufletul meu
nu am vrut si iar am scris doar de suferinte
vedeti de acesta nu scriu , Va pup
Gabi_K spune:
Evi, noi aici povestim nu numai de clipele fericite din viata, ci ne spunem si toate off-urile, toate durerile pe care le avem pe suflet.
Sincer imi pare rau prin ceea ce treci (din cate stiu, mama ta e bolnava, nu?) ii doresc mamei tale multa sanatate, si tie multa putere, ai grija de voi!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
adi2003 spune:
Evi, multa sanatate va doresc si fie ca durerea din suflet sa fie inlocuita de bucurie si speranta. Numai bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adi2003
Moni, ti-am scris pe PM locatia. |
Si eu vreau....
![](icon_smile_big.gif)
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa